Utbildningssnack

Blev en riktigt lång pw idag i solen, hur skönt som helst. Snackade telefon nästan hela vägen så det gick fort och smärtfritt. Annars har det blivit att städa rummet och packa ihop kläder för att kila hem till mamma. Här serverades det riktigt god mat och sen har jag fixat allt här i rummet. Lite bra tv program och te här hemma har min kväll spenderats med. Har även hittat utbildningen jag vill gå tror jag, måste ringa dem imorgon och kolla upp allting så att det är som jag vill. Om allt verkar lika intressant när jag pratat med dem blir det nog att söka in.

Då kommer jag läsa rådgivning inom bank och finans, vilket gör att jag blir ekonomisk rådgivare. Perfekta utbildningen för mig då jag alltid har tvekat om jag vill plugga psykologi eller ekonomi, här får man hjälpa och coacha privatpersoner inom den ekonomiska biten. Det roligaste är att jag kom på allt detta bara idag, för att jag kollade lyxfällan, då föll allting på plats.. lite komiskt! Det perfekta är även att det är en KY-utbildning och är endast på ett år och får därefter just yrkesutbildningen helt klart. Så dags att intensivplugga ett år? Telefonsamtal imorgon står först på tur!

Säkert rörigt att lösa det här inlägget men mest roligt att skriva ner för mig själv!



Ska försöka samanfatta helgen

I fredags efter att våra cupcakes blev hur goda och lyckade som helst gjorde jag mig iordning och gick upp till Marcus. Jag blev sen bjuden på en supergod middag på resturang av hjärtat. Efter det gick vi och träffade lite folk på sportbaren där det kryllade av människor. Jag och M kom inte i säng förns halv 6 och vaknade sen tidigt.

När vi väl vaknat till ordentligt beställde vi pizza och tog med oss hem till Zäta där vi blev kvar några timmar innan jag kilade hem och mötte Ia. Blev en god ceasarsallad och lite vin innan lite fler folk kom.Hemma hos mig var det trevligt med lite drickspel och snack innan vi drog vidare i trakterna. det var däremot inge vidare alls och en del drama kom emellan för några andra vilket påverkade kvällen lite,så jag och Marcus drog hem till mig och sov sött istället.

Idag blev det god frukost med frallor osv. och nya filmen "crazy stupid love" så himla bra! Inte lätt att sammanfatta en hel helg sådär men det här får duga, har tyvärr inga bilder heller. Nu är jag trött och sängen kallar. Godnatt!


Cupcakes

Idag blir en heldag i köket. Therese kommer snart hit så ska vi gå och handla massa saker för att sen baka cupcakes, Ska göra många fina i olika färger. Roligt, har aldrig testat att baka cupcakes faktiskt.

Ikväll blir det nog sällskap in med ett helt gäng till stan där jag och Marcus ska äta middag och sen lär vi möta upp dem igen och hitta på nåt roligt. Nu har jag bråttom!


Billy elliot

Igår var det Billy Elliot på tv, den film som jag och Ia såg som musikal i London. Även filmen var väldigt bra och nu när man sett både och så förstår man verkligen hur bra musikalen var, nog den bästa jag sett någonsin.

Snart är det helg och som jag längtar!

- Erotikmässan m. ett roligt gäng
-Älsklingen har bjudit mig på middag någon dag i helgen
- Utgång till Pure
-Förfest hemma hos mig
- Lite planering med Cecilia

Fullspäckad helg alltså, hoppas allt hinns med.


Haha, glad tjej!

Skön dag

Tog en sjukt skön powerwalk för ett tag sen i höstvädret, blev 7 kilometer! Nu måste jag städa lite på rummet och sen dra hem till pappa där det blir god middag och filmtittandes. Har varit en riktigt skön men lugn dag, såna behöver man ibland.


Nattpromenad förrra hösten med bästavän


Höstpromenad


Oktoberbilder från mobilen










En härlig höstmånad har det varit. Många bilder som är suddiga och många som heller inte är så vackra bilder, men var tvungen att lägga upp de bilder som varit den här månaden, Mycket skratt, många härliga vänner och roliga kvällar.


2011.10. 26

Dipp och morötter samt lite godis serverades igår till roliga serier och massa mys. Däremot sov båda sjukt dåligt men för mig är väl det ganska lugnt, tyckte mer synd om hjärtat när klockan ringde vid 06.00. Nu äter jag i allafall lite god frukost och fortsätter kika lite på överrasknningen, idag får vi se vad som händer på dagen.


härlig dag

Blev lite småshopping och lunch i jakobsberg. Nu sitter jag och kikar en överraskning till älsklingen, hoppas han blir glad och hoppas allt fungerar som det ska. Nu blir det tidig middag alldelestrax och sen kommer marcus över ikväll.


Lite mer shopping..

En skön pw är nu avklarad med Jessi. Har också hunnit ta en rejäl dusch med hårinpackning och gjort mig iordning. Nu äter jag frukost och kikar lite tv innan jag ska möta Louise och åka till Jakobsberg. Måste kika på ett skor och så tar vi nog en fika, det blir mys.



the hills


Fin dag

Bra start på veckan. Varit i Kista hela dagen med Therese och shoppat en hel del, borde egentligen hålla hårt i mina pengar tills jag har ett jobb men det här var i allafall saker jag verkligen behövde så jag är supernöjd. Kom hem lagom till middagen då det serverades tacotallrik.

Imorgon tänkte jag gå upp lagom tid för att ta en lite längre powerwalk, och sen köra lite styrka här hemma tänkte jag. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på.


ibland vet man inte vart man har folk, värt att stanna då?

Kom precis hem från en urmysig promenad samt fika, gillar hösten. Förörvrigt är det mycket jag är less på idag, samt en del vänner, flera av dem faktiskt.. trist. Jag tror det är dags för mig att ta tag i en ny utmaning och tänka över vad jag verkligen vill och känner, för det här orkar jag inte längre. Men nu ska jag inte deppa utan istället fixa lite på mitt rum och sen ta reda på lite saker, dels utbildningar.


Skönt att ha en låst blogg de dagarna man bara vill skriva av sig!


söndag

Helgen har varit super. Denna söndag kommer spenderas med Kimpa, vi ska nog ta en fika eller ta en prommis eller liknande. Blir super. Så måste snabba mig på lite nu känner jag.

Ikväll är det ganska många bra program så då kommer nog Marcus över som sällskap, men får se senare.


Mobilinlägg

Godmorgon!


Party

Fin dag det där med massa catch up och godis. Nu måste jag städa rummet jäkligt snabbt och sen hoppa in i duschen. Idag blir det lite centrumgäng med roligt folk, men först idol och vin hemma hos mig.


haha hittade en rolig bild på marcus och mig, för 1,5 år sedan!


Fika

gårdagen var supermys och rolig, i vanlig ordning. Jag ska snart gå från marcus och möta Louise på konsum. Blir att köpa lite gottis och gå hem till mig på en fika.

Myskväll hos Marco

Ska närsomhelst äta lite pannkakor till middag och sen kila upp till Marcus. Blir att vi sover och myser där ikväll istället. O imorgon är det helg igen, underbart. Får se vad som händer dock. Ganska så lugnt skulle jag gissa på, rätt fast i kungsängen faktiskt. tågen går inte förns på tisdag igen- Men det blir mys det också. Hoppas på fint väder så man kan ta mysiga promenader på strandpromenaden, dricka varm choklad osv. Åh älskar att bo på landet ibland!


Förra året i Trysil, fyfan vad härligt!


Håller tummarna

Dagen har gått bra idag och var även väldigt trevlig med lite sällskap. Skickade även in referenserna till kontoret och dem hade tydligen ringt Helena direkt, Cissi trodde det var ett bra tecken att dem är så på, hoppas!
Skulle vara så sjukt skönt att börja jobba heltid. Tänk att jobba mån-fre , tjäna sig en riktig lön. Då vet jag vad mitt första köp blir, en LÄGENHET. fyfan vad underbart, inte konstigt att jag längtar så galet mycket till ett heltidsjobb. Det känns så nära nu, med lite tur så jävlar ska det där jobbet bli mitt!


Uppe tidigt idag

Snacka om att vara upp tidigt, inte min grej längre när jag inte går i skolan eller jobbar förtillfället! Ska hoppa in i duschen snart och sen iväg till sundbyberg, idag ska jag på ett viktigt möte och sen träna lite på sats tänkte jag. Måste även skicka iväg referenser till företaget jag var på intervjuv hos igår. Ikväll kommer finisen över och spenderar kvällen med mig, det blir super. Men nu måste jag som sagt skynda så jag inte kommer försent, PUSS.



today

Då har halva veckan gått då! hade tänkt gå upp tidigt imorse och träna lite men var så sjukt trött så gick precis upp. äter lite frukost och ska snart göra mig iordning för att dra iväg på en intervjuv!


Känner att jag vill utomlands och ha lite kul med min favorit!


äckelväder

Inga jeans hittade vi men ska nog åka tillbaka någon dag och köpa en mössa iallafallsom jag tänkte köpa hela förra året men inte kunde bestämma färg, den var även på rea vilket var ännu bättre. Blev god lucnh och sen tillbaka hem i ruskvädret. Har ingen lust alls att gå ut igen, vill bara ta det lugnt ikväll med tända ljus, massa te och filtar och en bra film.. men icke, idag är det dans igen och jag tänker tagga till så jag kan köra fullt ut! tänker sätta koreografin ordentligt idag tänkte jag.




Shopping

Jag ska snart gå mot bussen och åka iväg till barkarby med Therese för att kika lite jeans till mig. Usch så himla jobbigt att prova men det är dags för ett par nya så nu får jag helt enkelt leta på. Kikar väl efter lite annat skoj också. Om jag känner oss rätt så sätter vi oss nog på ett mysigt fik och snackar lite skit också, sånt gillas.


18 Oktober

Vaknade av ett mysigt morgonsms som gjorde mig på strålande humör. Jag och Marcus har träffats sedan början av Juni, alltså 5 månader men idag är det den 18 vilket innebär vår månadsdag. En månad har gått nu sedan vi blev offentligt ett par,  och många mer kommer det att bli som Marcus sa, och ja det kommer det verklgen!



Min fina


so true


älskar tumblr


Inte varit hemma sen i fredagsmorse, därav lite bloggandes

I fredags åkte ja som sagt på intervjuv på morgonen och därefter mötte jag Tess för en fika och lite tittandes i stan. Vi åkte sen och mötte upp Ia i sundbyberg och tog ett glas vin på en uteservering, mys. Runt 5 åkte jag vidare till min baby där vi beställde mat och hade en mysig kväll med idol och en bra film. I lördags vaknade vi efter att sovit sjukt många timmar. Vi åkte till Kista med ett helt gäng och kikade lite prylar. På kvällen gick vi hem till Cecilia och Daniel för en supergod middag och massa trevligt sällskap för att vid 12 dra vidare upp till centrum. Där vet jag inte riktigt vad som hände men lite allt möjligt och jag var inte på så bra humör. Min älskade bror kom i allafall förbi med en taxi och hämtade upp mig för att prata lite, hur fin!?

Kom hem till Marcus runt 3 och sen låg jag och Marcus och pratade hur länge som helst innan vi somnade gott. Vaknade på söndagen och trodde jg var jättebakis för mådde inte bra alls, att jag skulle vara så bakis kändes inte rätt ändå eftersom jag inte hade druckit SÅ mycket i lördags. Vi kollade i allafall på massa program, åt middag, jag sov halva dagen osv. Visade sig att det nog inte var bakis jag var för Marcus är på väg hem frn jobbet nu då han mår jättedåligt, och precis på samma sätt som jag gjorde. så blev nog helt enkelt sjuk bara sådär! Jättekonstigt. Nu tänkte jag lägga mig i soffan och hoppas min feber går över i allafall, PUSS

Kan lägga upp lite bilder från helgen senare!


intervjuv

Vaknade jättesent idag hemma hos finisen, tror jag börjar bli sjuk! Nämligen sovit 11-12 timmar flera dagar den här veckan.. inte bra. Har i allafall hunnit med storstädning samt en pw idag vilket var skönt, ringde även ett företag där jag sökte jobb häromdagen så ska på intervjuv imorgon, nervös för skulle verkligen vilja ha det jobbet!

Ska lägga mig närsomhelst för har jätteont i huvudet och ska upp ganska tidigt för intervjuvn imorgon. sen blir det att träffa Tess för lunch och massa updates, men först runda på stan i jakt efter present till Cissi samt något fint till mig själv kanske. Kvällen blir lugn med matlagning, MASSA godis och mys framför idol och en bra film har jag och Marcus bestämt, så det blir en skön fredagskväll. Lördag blir lite mer party istället, skönt att hinna med både party och lugnt i helgen. Nu blire sängen, PUSS



Den här bilden kommer jag nog titta på många gånger i vinter.. för att påminna mig om att det är lugnt, vi kommer klara det!


good life

Mysig lunch/middag på vapiano med Carro igår, sen åkte jag vidare till Marcus och spenderade kvällen/natten och morgonen där idag. Han åkte iochförsig till jobbet tidigt men jag kom väl hem från honom vid 1 ungefär. Nu har jag precis fixat den nya inställningen på Iphone. Kan inte bestämma mig om jag ska dra mig till sats eller köra en pw, mest sugen på sats egentligen, men det tar så mycket extra tid att ta sig tid osv..


Fin text


Sunnyday

Solig dag idag med, underbart. Hade tänkt att dra mig till sats idag men hinner inte det + att jag har jäkligt ont i halsen så blir en powerwalk i det fina vädret istället. Därefter är det bara att göra mig iordning för att möta Carro i stan, blir lunch på någon uteservering, mys.


Mysig vårdag för några år sedan


Lite bilder från höstfika på moda, så härligt



Mys i stan

Nu är det dags att snabba på! Ska in till stan med fina Therese för en mysig fika ute i solen innan vi drar iväg på dans. Blir bra det här, älskar fint höstväder!


wei

Det gick grymt bra att träna igår och det var riktigt skönt, så ska försöka ta mig dit lite oftare nu. När jag kom hem blev det en lång dusch med hårinpacning osv innan jag gick hem till min baby. Nu vaknade jag upp här för ett tag sen och har ätit lite frukost och kikat tv. Ska göra mig iordning och sen iväg på äventyr!



Sats

Börjar att ta tag i mitt liv genom att åka till Sats där jag inte varit på flera månader. Så idag blir det lite träning i allafall, kanske träffar fina Tess och Wilma sen.



Hade ju inte varit helt fel att dra iväg såhär, åh vill ha tillbaks sommaren!


friendship..


Sunday

Efter thaimaten igår blev det mest massa mys och jag började må sämre och sämre. Så illa att jag efter ett tag fick lägga mig i ett svartrum och sova ett tag för att jag inte orkade vara i ett ljust rum, nice. Så fick hoppa kvällens planer och ligga kvar i sängen hela kvällen så det sög ju. Marcus åkte iväg ett litet tag i allafall, men kom hem emellanåt för att pussa på mig och se hur jag mådde, sötisen. Somnade efter nån film och sen kom finisen och väckte mig igen för att berätta om kvällen haha. Vi vaknade inte förns kvart i 1 och då blev det frukost i sängen innan vi gjorde oss iordning och drog upp till Cissi för att fira henne lite med släkt osv. Längtar till nästa lördag då vi ska fira henne på riktigt med party!

Så har i allafall min helg sett ut, nu är det vecka och jag måste ta tag i lite rutiner. söka massa jobb, kasnke börja övningsköra lite osv. Får se hur det går med det!


En kul partykväll, saknar


trött tjej

Minst sagt, igår blev det mysigt häng på alexandra innan vi drog upp till Richard och Jennifer för lite vin. Därefter blev det sportbaren med ett härligt gäng, kan vara kul när man är ett härligt gäng samlade. När dem stängde tog jag marcus, daniel och cissi en taxi hem. Utan mat i magen mår man ju sådär idag faktiskt men det löser sig snart ska ni se. Vi har legat uppe och tittat på idolreprisen och nu är Marcus på g upp till centrum för att köpa lite thaimat till oss, åh vad gott. Får se hur kvällen blir, ska i allafall träffa Ia, wi.


Godis skulle också vara gott..


Thank god its friday

Har varit och handlat massa mat med mamma eftersom hon åker bort i helgen. Snart ska jag in mot stan och möta Carro, inget härligt väder för stan egentligen men ska bli så mysigt att träffa min fina igen, det blir lite lunch och fika. Senare får vi se om jag hänger med och äter på alexandra ikväll med massa fina innan jag ska möta Marcus. Vi ska dricka lite vin o mysa, får se om vi träffar lite roligt folk eller hänger hemma bara. Blir bra hur som helst.


gammal bild på mig och brudarna


igår/idag

Naglarna blev super igår och sen träffade jag Tessie för en mysig fika. Åkte direkt hem till Marcus efter det och nu har jag precis vaknat upp hemma hos honom. Ska kolla klart sjunde himlen och äta lite frukost innan jag tar mig hemåt. Idag ska jag äntligen hämta min Iphone som blev försenad. Ikväll kanske det hinns med en fika med Carro, hoppas. Imorgon blir det i allafall en heldag med Carro på stan, längtar.



Morning!

Vaknade runt 10 idag och gick ut och joggade faktiskt, haha förvånad själv! Sen blev det en stor frukost och hoppade precis ut ur duschen och måste snabba mig lite!  Idag ska jag fixa naglarna i jakobsberg och sen blir det fika med tessie för lite skvaller och planer, me like. Senare ikväll ska jag träffa Marcus. Får se om jag hinner uppdatera något mer idag, nu måste jag springa!



man kanske ska ta kavaj som jacka idag innan det blir försent!



.


every second is a highlight


Idag får jag tillbaka iphone



Ska bli så himla skönt! hade tidigare en svart men efter att haft den i ett år nu så kan det vara roligt att byta lite. vet inte vilken jag tycker är snyggast faktiskt, men riktigt roligt med lite ombyte. Så idag får jag min Iphone i färgen vit, yey.


monday

Ska snart hoppa in i duschen en snabbis innan jag går upp och tillbringar kvällen hos Marcus. Imorgon ska jag träffa Jessi för massa updates och sen till jakobsberg för att öppna min mobil och därefter blir det massa dans med Tessie, bra dag det där.
 
Men nu måste jag snabba mig på, PUSS





tråkig dag

Måndag och ny vecka. Riktigt tråkig start på veckan men behövlig i guess. Storstädar och packar massa kläder hemma hos pappa nu eftersom jag ska hem till mammi idag. Sen blir det att åka hem till mamma och städa rummet där också så det är fräscht medans man bor där, så dagen består av städning.. kul!

Ska försöka ta tag och träna idag också!




wonderful

Började hemma hos Jennifer och Richard igår med ett härligt gäng. runt 10 drog vi oss till stan där vi hamnade på en bekants klubb, inte bästa stället men jag hade roligt ändå. Jag och Marcus tog sista tåget hem och stannade förbi på sportbaren en snabbis och pratade med roligt folk. Väl hemma tänkte vi laga lite mat och lägga oss i tid då vi var rätt trötta, men så blev det ju inte direkt! Mamma och hennes vän kom ner på drinkar efter deras party så det blev massa vin och vid 6 kom vi i säng,bra där. hade i allafall super kul.

Imorse/idag vaknade vi och gjorde super stor frukost, lovely. Därefter gick vi upp på Zätas visning och kikade på lägenheten, nu var den såld, grattis! :D

Hem till Marcus efter det där vi har myst hela dagen, gillar söndagar faktiskt. Nu ligger jag i allafall och kikar på SATC filmen och ska gå och lägga mig efter det.


bra start på helgen

Blev som sagt lugn kväll igår hemmdigta hos Marcus med idol, en film, lite godis och massa mys. Vaknade skapligt tidigt imorse och tog en promenad i det fina vädret upp till centrum och tog sen tåget till jakan. Där klippte sig Marcus och sen mötte vi max en snabbis. Nu är jag hemma igen och ska göra mig iordning lite.

Sen blir det förkrök med massa fina människor på två olika ställen innan stan kallar. Taggad är jag!




Hoppas på att möta upp världens bästa ikväll också!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!