Underbara helg!

Helgen har verkligen varit sjukt bra! I fredags firade vi ju daniel med bowling och middag, riktigt kul!



Lördags vaknade vi upp till sjukt fint väder så blev en promenad upp till centrum för att sen sitta på uteservering hela dagen med trevligt folk!



Mot kvällen grillade vi och bara tog det lugnt hemma, superskönt!



Har tyvärr inga bilder från söndags men jag vaknade upp rätt tidigt och tog en timmes pw, kom hem perfekt till god frukost ute i solen.  Blev sen upp till lägenheten för att visa mormor och sen hem till Daniel och Cissi där även släkten var! Hem en snabbis för att sen gå över till Jessi där vi åt god mat, det spelades kubb och var allmänt trevligt, fina jessica fyllde ju år! :)





fredagen börjar på fridays



Cissi och Malin sitter nere på fridays och tar en drink och jag ska precis gå dit, ikväll blir det party!


äckliga förkylning



KUL att den här äckliga förkylning aldrig går över, och istället gjort att jag typ har fått nackspärr idag!? eller i allafall kan jag inte röra mig åt ena sidan och det värker i hela nacken vilket gör att jag antagligen bara kan titta när dem andra bowlar ikväll, åh och får ingen tid på vårdcentralen... blir cityakuten! Orkar inte!!

Jaja hursomhelst, min fina bror fyller år idag så vi ska fira det med middag och bowling! Det blir nog sjukt kul och jag är taggad trots att jag kanske inte kan just bowla, nu ska vi inte deppa!


Fika



Igår efter jobbet blev det en mysig fika med min fina Ia! Längtar till våren/sommaren när vi kommer kunna ses oftare, vi har så fullt upp hela tiden så krockar alltid när vi ska ses.


Körkort

Den här förmiddagen har gått hur fort som helst och snart är det lunch! Tänkte göra ett körkortsprov och sen gå ut i det fina vädret ett tag.




bra sysselsättning på eftermiddagarna när det är lugnt på kontoret!


Tjuvtitt!



Jätte svårt att fota men såhär ser kaklet ut som vi ska ha i badrummet i allafall! Det är brun/svart/grått och beigh/vita plattor. Det brunaktiga blir i duschen samt golvet och resten på väggarna. Idag börjar dem kakla, så nyfiken på resultatet!


Underbara sol



Så sjukt fint väder! Blev en morgonpromenad med Cecilia till tåget imorse, vilket vi planerat att göra oftare också :)


C vitaminer



Lite varm chocklad och C-vitaminer är väl bra när jag mår som jag gör! Köpt hem allergitabletter också för har tydligen blivit allergisk mot katter! Jag har ju världens bästa immunförsvar...vad händer!?

Snart slutar jag i allafall, skönt! Då ska jag möta min älskling i lägenheten och börja måla direkt :)


Godmorgon

Solen skiner, underbart! Igår målades det hela kvällen i badrummet och idag ska vi måla ännu en gång, kul va? men det känns bra att jag och Marcus kan hjälpa till med någonting faktiskt :)





Till badrummet..



Den här kranen är sjukt snygg! Dyr men förhoppningsvis kan det bli en sån så småningom i allafall, och skåpen ska vi också ha i badrummet. Samma serie som handfatet, men vi ska ta bort översta delen så att den delen är öppen med glas skivor och nedre delen är stängd, precis som jag tänkt mig!


Lugn helg

Helgen har varit superlugn vilket behövdes för min del eftersom jag aldrig blir frisk! I fredags kom några på besök för att kika i lägenheten. Kom hem runt 11 tiden och jag somnade direkt.

Lördags åkte vi och handlade kakel så nu finns allt på plats och på onsdag kommer det mesta upp på väggarna, nice! :) Kvällen blev det middag hos Tina och Danne vilket var super trevligt och sen hem för att kika film men jag somnade direkt även då, Tråkigt men behövligt. Söndagen var vi uppe i lägenheten och målade lite, och marcus hann iväg och köpa en tv, nu blir det många biokvällar hos oss framöver för den är hur stor som helst!


Denna blev det, 59 tum!


Sommar/vår 2011 <3



Studenten, resor, värmen, sena nätter, vänner och kärlek. Glädje <3


döden..

Igår fortsatte vi med badrummet en bit och kvällen spenderades i soffan. Vi somnade direkt när vi la oss men jag vaknade såklart mitt i natten i mina hostattacker och somnade någon/några timmar senare igen. Detta relaterade i att jag försov mig och hann inte ens hälften av vad jag skulle göra på morgonen och nu är jag så sjukligt trött att jag inte vet hur jag ska klara av dagen. Min kropp känns helt slut och huvudet dunkar, börjar jag bli sjuk? Eller rättare sagt... börjar alltså inte bli frisk! Har vart sjuk tillochfrån sen jag kom hem från thailand, vilket var i mitten av februari!

Positivt inlägg på morgonkvisten va.. Men nu ska vi inte vara såna, idag är det fredag! :D



allt löser sig

Det flyter på där hemma, har sån himla tur att både pappa och daniel är i den branschen och kan hjälpa till, går mycket snabbare och smidigare. Vi hade lite problem i badrummet tidigare att allt står så trångt osv, men även det löste sig igår vilket gör mig ännu mer säker på att vårt badrum kommer bli så jäkla snyggt!



Vi har ju redan bestämt handfat, blev dock jäkligt sugen på det här med svart tvättställ (ovanligt och passar in sjukt bra till kaklet vi ska ha osv!) men vi ska kika lite till på dem i helgen så får vi se hur det slutar.


Vad hände med vädret?

Det var superkallt imorse, runt 3-4 minus grader så blev tjocka jackan och stövlar.. men nu är det ju hur fint väder som helst! Vill bara vara ute i fina vädret i stället för att sitta på kontoret. Hursom, blir väl ut ett tag på lunchen i allafall för vi lär inte hinna efter jobbet heller. då blir det att gå direkt till lägenheten och fixa och trixa, idag får vi hjälp av pappa och daniel att sänka taket osv eftersom vi ska sätta in spottar i badrummet. Marcus pappa kommer också på besök så det är fullspäckat idag :)



-


Mitt hjärta

Idag är det min och marcus månadsdag, blir inte att göra något speciellt eftersom vi har mycket på gång i lägenheten men vill i allafall bara skriva hur jäkla mycket jag älskar honom, finaste som finns.





today

Slutar om 3 timmar, då blir det direkt till lägenheten och fixa i badrummet. allt ska ut idag eftersom dem kommer och byter brunnen imorgon! Sen har vi massor att fixa, vi ska ju sänka taket och sätta i spottar m.m innan dem kommer och kaklar badrummet nästa måndag, Hoppas allt går fort så vi kan flytta in redan slutet av nästa vecka! Ska försöka komma ihåg att ta för- och efterbild på badrummet också.





Barstolar



I köket har vi ju bestämt oss för att ha ett barbord men barstolar är ju så jäkla dyrt. Ganska svårt i vårt kök också och veta vad som passar in, det är ju vitt kök med lite "skärgårdsstil" så man vill ju ha något som ändå passar till det. Hittade dessa barstolar i svart för ett riktigt bra pris, osäker om det inte blir "hårt" i vårt kök bara.. får tänka på saken lite till tror jag! :)


Lycka

 Igår var dagen med stort D och vi hann med så mycket. var uppe på banken och fick nycklarna vid 10 och sedan åkte vi direkt till lägenheten. Både soffa och säng osv står redan på plats, vi var så ivriga igår så allt gick hur fort som helst! Mot kvällen blev det lite skumpa för att fira vår fina lägenhet som vi kommer stormtrivas i tillsammans. Lycka <3



Fick leverans igår!



Vi hade sån tur och fick välja ut två saker från delicard. Blev två muggar från filippa K (spets, längst ner i mitten) samt en bra köttkniv med gaffel till!


badrum - done

Yes, vi har bestämt oss! Känns jäkligt skönt, blev så stressad att jag nästan började gråta förra helgen och marcus fick lugna mig haha.. I allafall, nu är alltså kaklet helt bestämt. Blir vit/beight på väggarna, golvet och väggen i duschen kommer vara brun/svart kakel. Blir ett brun/svart skåp till det. Sen svängde vi förbi bauhaus och köpte duschhörnan! Nu börjar det likna något, kom igen.. bli måndag!



Det är detta skåp, ( fast det är lite mörkare i verkligheten!) Snyggt va?


Kap



Blev lite småshopping på hemtex under lunchen. 2 fina ljushållare/lyktor i svart-grå. Och ett prydnadshjärta i sten med en fin text, blir så fint med lite budskap oså. Dessa tre saker för 40 kronor! Hemtex har 30% rea på reapriset :)


alcatraz

blev ingen Ikea igår utan blir idag istället! Igår mötte jag upp älskling efter jobbet och gick till mig. Blev lite mat och sen blev det några avsnitt av Alcatraz (den nya serien) så jäkla bra, måste följas!


New York



Förra våren gjorde jag massa resor - här är från new york som var nästan precis ett år sedan. Underbara New York och en jättemysig resa med mamma!


tips



Fint att ha ovanför sängen eller i sovrummet, vi ska ju ha väggord men tips till er andra som funderar på att tillföra något lite speciellt till rummet, det här är så typiskt vad jag gillar!


Nu är det nära

Igår var det bankmöte, så nu är alla papper påskrivna och klara till lånet, skönt! Idag blir det ikea en snabbis och även bauhaus för att köpa duschen - då är vi en liten bit på vägen i allafall.



Vaknade upp av fint sms också, märks det att vi längtar?


Vin/öl



Rolig men ändå rätt fint att ha ståendes i köket eller så. Finns att köpa på bizy.se - dem har massa fint i min smak.


Styleroom



Tänkte tipsa om styleroom.se som jag har använt mig av mycket när jag kikat runt på olika förslag på rum. man väljer vad för typ av rum man vill se och så har privatpersoner lagt upp deras nyrenoveringar och så vidare, man får massa bra tips!


det eviga letande efter badrum..

Trodde aldrig att det skulle vara så svårt att hitta saker som passade ihop i ett badrum! Vi har letat ihjäl oss efter ett valnöt/mörk ek skåp som passar till det kakel vi hittat. Antingen är det fel storlek eller så är dem alldeles för dyra. Hoppas verkligen vi kan hitta ett som passar in så att vi inte behöver börja om från början att leta nytt kakel osv.



Här är det ultimata skåpet, har haft våra brun/svarta kakelplattor under för att se och det passar verkligen perfekt, men är alldeles för dyrt.


Här däremot är ett skåp från IKEA till väldigt bra pris som båda vi tycker om, däremot är färgen mörkare i verkligheten och är rädd att skåpet ska se för mörkt ut när det kommer på plats. Men ska åka och kika på det en gång till i veckan och även ta med kaklet då på samma gång, hoppas verkligen det matchar för då blir det att köpa en lite finare kran till så kan det nog bli snyggt, håller alla tummar...


Godmorgon!

Då var man tillbaka på jobbet, haft en skön långhelg i allafall. I fredags blev det party hos jenny, skulle vara lugnt men vaknade upp bakis, jäkla shotspel. Vi åkte i allafall till marcus mormor på påskmiddag och sen hem för mys i soffan bara. I söndags åkte vi runt och letade efter allt till det där jäkla badrummet och sen blev det middag hos mig med besök av morfar. I måndags åkte jag och mamma runt lite till och sen en myskväll igen. helgen har alltså vart rätt lugn vilket har vart riktigt skönt.


gossip girl


säng



Vi kommer ju ha en "låg" dubbelsäng som inte är lika vanligt länge, men hittade i allafall den här ramen och huvudgaveln med likadana sängbord från Mio, tyckte det var rätt snyggt faktiskt!


bathroom

Idag fick jag samtal från järfällas badrumsrenovering (eller vad det nu heter) så redan den 18 april på morgonen kommer dem och byter golvbrunnen så första helgen i fina lägenheten kan vi börja renovera, vilket gör att vi kommer kunna flytta in ganska snabbt, underbart!

Så i helgen blir det att åka runt till massa ställen och kolla ordentligt på allt vi behöver till renoveringen i badrummet :)


En gång i phuket

Igår blev det bio direkt efter jobbet med min fina Ia. Köpte lite jordgubbar och hallon sen började filmen, så sjukt bra. rekomenderar den verkligen, rolig och romantisk på samma gång- precis det jag gillar!


dags för sommarn att komma nu!


Bra start..



Nu har vi redan en ganska bra början på glas osv, men kika på detta! Ett startpaket på 16 delar för 199 kr, riktigt billigt och en bra början när man flyttar. Clas ohlsson har faktiskt en hel del bra saker inför flytten :)


Muggar



Söta!


!


Favorit



Det finaste som finns är valnötsfärgade möbler, får inte nog.. speciellt i sovrum och badrum tycker jag det är så himla fint! Hittade det här badrumsskåpet/handfatet som jag bara älskar. Men vi får se beroende om det blir brunaktigt badrum eller svart/vitt. Just nu är iallafall jag mest inne på brunt faktiskt, men vi får se!


Påskpresent



Så himla roligt, igår satt jag och berättade för mamma och marcus vilka fina handdukar och lakanset jag hade sett på hemtex, mamma frågade vilken färg osv och jag berättade att det fanns jättefina turkosa och fina satinlakan. Tillslut kunde inte mamma hålla sig för skratt och gick och hämtade  en påskpresent som hon köpte innan hon kom hem igår som  jag och marcus fick, då hade hon alltså köpt 4 små turkosa handdukar samt 4 stora + 2 fina satin lakanset. Hur sjukt är inte det? Snacka om att det var en perfekt påskpresent i allafall, precis det jag tänkte köpa några timmar tidigare men inte hade råd med!

Tack fina mamma <3


godkänd



Idag blev jag även godkänd av föreningen så nu är allt pappersarbete osv klart, även fast jag visste att det inte var någon fara är det en riktig lättnad att veta att allt som väntar nu är den 16:e då tillträdesdagen är. Bankmöte på morgonen sen är både jag och älskling lediga så blir direkt till lägenheten och pyssla såklart!


Dress to impress



Riktigt fin långklänning jag hittade på rean, perfekt att ha en varm och solig dag när man ska till jobbet eller så, kanske borde slå till..


Älskling kan du..



Haha, den här kanske man ska införskaffa? Marcus kanske inte tycker det är en lika bra idé dock..


kuddar



Snygga!


.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!