Mine

 
Lite fredagsshopping blev det också! Brukar aldrig lägga pengar på tjocktröjor och så vidare men det är ju så himla mysigt att ha hemma, på promenader eller sommarkvällen till ett par slitna jeansshorts. Så jäkla snygg, bra köp frida!

Welcome friday

Välkomnar den här soliga fredagen med öppna armar. Sov riktigt dåligt inatt, ovanligt för att vara mig. Hade tydligen ställt klockan en timma för tidigt så låg och drog mig i 20 min och tvingade sen upp mig. Kom på att marcus skulle upp samtidigt så började väcka honom innan han övertygade mig om att jag var uppe en timme för tidigt. Tog ett bra tag för mig innan jag förstod det och somnade om en halvtimme innan det var dags att gå upp på riktigt!
 
Idag blir det en riktig myskväll iallafall eftersom min hals inte är på topp, fått förkylningsblåsor långt ner i halsen som värker när jag sväljer. Men vi tänkte i allafall göra lite inbakat kött, ladda ner en bra film och mysa i soffan hela kvällen faktiskt, blir super! Får se om jag orkar baka en liten cheesecake!
 
 
 
Bunkrar upp här på kontoret i allafall! Snart helg, lovely.

home sweet home

Vill bara sluta för dagen för då blir det att åka direkt till barkarby och köpa stolarna samt sänggaveln. snickra upp bordet o allt, ska bli så kul att se hur allting blir :) Ska visa bilder på slutresultat sen också.
 
 

Halsen bråkar..

 Min dumma hals har börjat göra allt mer ont. Jag ska verkligen vara superförsiktig nu så jag inte blir sjuk, dricka massa te, köpa halstabletter och ta hand om mig själv. Här ska jag inte bli sjuk inte, har massa skoj att se framemot!
 

yesterday

Igår efter jobbet blev det hem och laga lite mat och ta det lugnt innan jag mötte Louise och tog en rejäl pw till brunna osv. runt 9 tiden när vi hade gått klart var planen att bara hoppa in i duschen sen sova. men självklart hade marcus somnat i soffan och vaknade inte av mina 250 missade samtal, och jag hade glömt nycklar så kom inte in i porten! Blev en sväng ner till mamma tils han vaknade. då blev det duschen en snabbis sen sängen. Nu lär jag ju aldrig strunta eller glömma mina nycklar igen!
 
 
lite bild på louisen :)

väska

 
Funderar på att beställa, kikat på den här väskan rätt länge nu! Men kan inte bestämma mig för jag måste lägga undan en del pengar till semestern den här månaden, så kanske borde hålla mig! Älskar dem guldiga dragkedjorna :)

Happy birthday to me

Gu jag kan inte låta bli att tänka dygnet runt, vad har mina underbaringar för planer när det gäller min födelsedag egentligen? Marcus är världsbäst på att hålla hemligheter så han går runt och retas där hemma för att han vet så mycket och att det kommer bli så bra, sen träffar man cicci som säger "åh vill bara berätta allting för jag är så taggad" och nu pratade jag med daniel som säger "Det kommer bli grymt" Kan dem sluta vara så hemlighetsfulla? Fast måste ju erkänna att det är rätt roligt att vara nyfiken, länge sen jag såg fram emot min födelsedag såhär mycket!
 
Dagen kommer för övrigt bli hur bra som helst. Släkten kommer över på dagen på lite fika och sen blir det att umgås med Ia hela eftermiddagen. Vi lär väl laga god mat, göra oss iordning, goda drinkar och sådär innan det blir party för hela slanten!
 
 
 
 

True

You don´t always get what you wish for, you get what you work for!
 

Fler bilder från midsommar


Cosy

 
Vi har kollat in den här huvudgaveln till vår säng tidigare, och eftersom jag fyller år snart tänkte jag önska mig presentkort på Mio för att kunna köpa den, men nu är den på rea så blir ett köp redan på torsdag samtidigt som vi får hem stolarna! Fick pengar av Tina i inflyttningspresent som vi sparat så vi kan använda till något bra och behövligt i lägenheten, sänggavel blev det! Perfekt, det kommer bli så himla fint i både sovrummet och köket snart :)
 
 

Godmorgon!

Och så var det tisdag! Längtar till fredag, ska ta det så lugnt den här helgen :) Så brukar man iof säga innan men skulle vara så skönt, iallafall fredag efter jobbet. Bara köpa hem godis och mysa i soffan framför en bra film, känns som att det var rätt länge sen faktiskt!
 
Men först ska man ta sig igenom den här jobbveckan, förhoppningsvis går det fort!
 
 

2012-06-25

Då var snart den här dagen slut! Regnat verkligen hela tiden idag så blir hem och mysa ner sig i soffan efter jobbet tror jag. Den här veckan händer inte så mycket speciellt faktiskt, vi ska till Mio och köpa barstolarna så vi får upp dem+bordet och sen ska jag försöka träna lite. Annars blir det bara att slappa fullt ut!
 
 
Vill utomlands, nu!

Nu behöver jag hjälp!

 
Sa ju förut att vi beställt väggord, men självklart när vi väl hittat ett så blev det krångel med frakt osv eftersom det var en finsk sida. Så vi bestämde oss för att strunta i den beställningen och leta vidare! Vi ska ju ha texten "always kiss me goodnight" men vilken stil vi ska ha är inte det lättaste. Och jag som velar om ALLT behöver nu hjälp!
 
Så kommentera vilken stil som ni tycker passar bäst som ett väggord i sovrummet, en snygg skrivstil eller walt disney texten? :)

Lycka


Don´t wake me up

Godmorgon! Ny vecka och nya tag. blev en rätt hård helg men som varit riktigt bra. Nu är det bara att blicka framåt, snart är min födelsedag och jag längtar så jag spricker!
 
 
 
 

Midsommar

Vaknade upp rätt seg men såg hur fint bväder det var och hoppade direkt in i duschen! Mötte sen upp Cicci och åkte och handlade. därefter började vi vår midsommarlunch! Det var jag, marcus, daniel, cicci och jessi samt toffe och var hur trevligt som helst. Runt 4 tiden drog vi upp till en stor äng där det blev 5-kamp för vissa och massa festligheter. Vi var där hela kvällen och grillade osv. och senare blev det hem till Hocken och Sussi innan jag och älskling sprang förbi några familjevänner, dels min mamma och tog ett glas vin. Och min käre mor fyllde ju år på 12 slaget, världens finaste mamma :) Så ikväll ska vi ner till henne för lite födelsedagsfika. 
 
Hur som helst, Midsommar var grymt! Kommer nog upp ännu fler bilder när dem laddats upp från systemkameran och josses kamera som fotades med hela kvällen :)
 
 
 
<3

friday

I fredags hamnade vi en hel del folk på gc direkt efter jobbet. Blev massa goda drinkar och middag där vilket relaterde till att det blev en rätt segstartad dag för många av oss inför igår!  Men midsommar var jäkligt lyckat och jag ska lägga upp några bilder lite senare :)
 
Någta få bilder från i fredags: 
 

Clothes

Ska snart ut på lunch och försöka hitta något fint att ha på mig till imorgon samt i övrigt. Behöver lite nytt sommarfräsch känns det som!

Nästan som fredag

Idag är det sista dagen innan helg, alltså känns det som en fredag! Hur skönt som helst :) Jobbar till 4 sen blir det en hel del att fixa, vi måste handla all mat osv till imorgon, till systemet osv. samt köpa en liten present till fina mamma som fyller år på lördag!
 
 
 
Solen skiner och det är redan nu riktigt varmt ute, hoppas att detta väder håller i sig imorgon!!!

Design

Fick bli lite ändring på bloggen. Orkade inte göra allt för mycket då jag inte är så duktig på det här haha! Men är väl nöjd, kul med lite förändring :)
 
 
En härlig sommardag förra året! Idag skiner solen, så skönt!

Maxidress

 
Ska gå och kika på denna senare på lunchen, finns även i beigh så hoppas dem har kvar i butik. Trivs inte så jättebra i långklänning, men det är så perfekt till jobbet soliga dagar!

Morning glory

Gårdagen var riktigt bra faktiskt! När jag slutat gick jag på stan lite och kikade innan jag kom tillbaka till kontoret för supergod buffé från Locanda och gott rosevin. Stannade inte jättelänge men träffade lite nytt roligt folk som jobbar på en annan avdelning så det var trevligt!
 
När jag väl kom hem var det bara att byta om och ut på PW med Cicci, blev 1 timme med massa snack. Sen var det bara in i duschen, mysa lite i soffan innan jag däckade.
 
Idag är det onsdag och har inget speciellt planerat. Får se om dt blir PW även idag med Cicci och Sussi! :)
 
Mmmm, ge mig!

Äntligen!



Äntligen har jag bokat in en ny nageltid, sist jag gjorde dem var i mars! Blir grymt skönt, brukar alltid ha fransk men ska prova naturell. Känns lite kul nu till sommaren att måla naglarna som jag själv vill.


Fick som jag ville i slutändan!

Haha, vi har haft många diskussioner om marcus älskade skrivbord + vinröda stora stol. vart ska det få plats? Han fick tillslut som han ville så det har stått i vardagsrummet, och det har inte tagit så mycket plats som jag trodde att det skulle göra osv, vande mig faktiskt ganska bra med att det tog lite plats eftersom vi inte har nån annan möbel i hörnet där i vardagsrummet. Marcus fick sen helt plötsligt ett ryck och sålde sin dator! Han hade inte en tanke på det, men som sagt så fick han för sig det helt plötsligt, och 10 minuter senare var det inte hos oss längre. Så nu kan vi slänga ut skrivbordet och stolen också och ställa dit något fint så småningom. Inte helt fel enligt mig.. får se om marcus ångrar sig om några dagar haha, men då är det försent ;)


Happy

Idag var jag så trött så jag till och med mådde illa. Men börar piggna till nu iallafall. Idag på lunchen blir det lite fika med Ia och sen när jag slutar är det sommarfest här på jobbet, bjuds på lite buffé och dricka så blir nog super.

Pratade precis med Cissi som avslöjade en liten del av hennes och daniels 20- årspresent, hur underbara är inte dem? Kommer bli en grym födelsedag kan jag lova i allafall!



Sugen på att köpa någon färgglad klänning också! Kanske ljusgul, röd eller aprikos :)





Weekend

I fredags efter jobbet mötte jag upp Malin och Cissi för lite shopping innan jag och Cissi gick vidare och tog ett glas vin. Mycket trevligt. Därefter mötte vi upp grabbarna och gick till stadium, det var ju ett måste med sverige tröjor tydligen! Vidare till matchstället där det var alldeles för trångt så det blev att snabba oss till systemet, köpa lite dricka och sen ta en limo hem till kungsängen. (haha rätt onödigt, men riktigt kul!) Det blev fotboll på storbildstv hemma hos zäta med lite folk. Jag och cissi hade riktigt kul, antingen var vi allmänt flammsiga och skrattiga båda två.. eller så blev det rätt mycket vin innan ;)

I lördags vaknade vi upp och bara tog det lugnt, mot kvällen kom Tess, Jonas och Jossan över och vi bara tog det lugnt och kollade summerburst, lite ångestframkallande men bra musik iallafall. Vill till tomorrowland!

Söndagen blev mys hela dagen och sen bakade vi lite äppelpaj så kom Tina & Danne + Mamma,pappa och anton förbi på lite fika, mycket trevligt.

Idag är det måndag igen men en kortvecka så riktigt skönt. Efter jobbet blir det raka vägen hem, det är min och älsklings månadsdag också så har med mig en liten överraskning hem idag. Senare kommer marcus pappa över på fika och jag kanske hinner övningsköra lite också, skulle behövas.




Tänkte ladda upp lite bilder från helgen men det gick inte så får lägga upp lite mer imorgon istället :)


Fotboll och bira

Så ser min kväll ut att bli! Efter jobbet ska jag nog möta cissi och malin ett tag för lite shopping och sen träffa lite grabbar + Ia för fotboll på någon uteservering här i stan. Är ju inte världens fotbollsintresserade, men när man har bra sällskap, en härlig uteservering och bra stämning av alla fotbollsfans kan det ju inte gå så fel! :)


Körde igårkväll också och det gick faktiskt relativt bra, hoppas att det kommer fortsätta så och att jag verkligen kommer igång nu, börjar bli rätt taggad på att ta körkort. Och då är det ju lättare att lära sig! :)


oops..



Kunde inte motstå, älskar färgen! Finns massa fina kläder i vinrött ute i affärerna nu, tycker det är sjukt snyggt!


Beställt



Det här väggordet har vi beställt nu, snyggt va?


.


Äntligen bestämt oss, HELT!



Vi var på MIO igår, och har äntligen beslutat oss för dessa helsvarta barstolarna. Tror dem kommer passa in riktigt bra faktiskt och dem var hur sköna som helst. Så dessa får jag i födelsedagspresent av pappa om några veckor, blir ju som en liten julafton för marcus också! ;)


13 juni

Nu är det mitt i veckan och idag är jag seg. Trött för att jag inte kunnat sova så bra, och mycket tankar i huvudet, Måste sluta överanalysera! Hoppas dagen går fort i allafall. Hatar att inte vara glad och på bra humör, det är liksom inte jag.




.


Summer


Weekend

Direkt efter jobbet i fredags mötte jag upp Marcus och gick direkt till Louise för att fira henne på studenten! Blev god mat innan vi fortsatte vidare hem till oss. Dit kom även Ia, Tom och Mia och förade lite innan vi drog in mot stan. Haha blir alltid på så mycket bättre humör när Ia är med, min fina vän.

I lördags väcktes jag och M av väckarklockan efter 3 timmar, döda klev vi upp och åkte iväg till Solna där jag fyllde i min tatuering. Gick fort och smidigt och sen åkte vi hem och sov igen. Sov halva dagen och var uppe på natten för att kika på hockeyn. Söndags blev en slö dag, tränade lite, storhandlade och myste mest!




Louise present, hon fick dem rosa glasen :)




Mysfika mitt i natten till hockeyn!


Ledig dag

Så himla skönt med en ledig dag mitt i veckan. Igår fick det bli att tvätta, packa klart och flytta alla saker samt få hjälp av pappa med lite små saker i vårt badrum. Dagen gick så himla fort och vid halv 9 blev det lite lätt middag och några avsnitt av gossip girl innan läggdags.




Fick upp en till hylla i hallen också, nöjd!


Pictures



Har ju alltid haft såhär i mitt rum hos mamma, gillar när det blir lite personligt. Därför tog vi med samma ramar och bytte ut lite bilder som vi satt upp i sovrummet. Ser lite tomt ut nu med bara det, men när resten av det som ska upp i sovrummet är på plats blir det nog super!


Utomhusmöbler



Att välja möbler till smala balkonger är inte det lättaste. Och jag får ju alltid sån beslutsångest. Ena dagen kan jag vara helt säker och vi har bestämt oss, dagen efter kan jag se nåt super bra och bli sugen på det istället. Inte lätt!

Hela det här möbelsetet finns för 2300 kronor, hur billigt var inte det?


Väggord



Vi har börjat göra det lite mysigt i sovrummet med att sätta upp lite småord och ramar med fina bilder. Nu vill vi verkligen få upp ett väggord ovanför sängen och den stora väggen, men det är inte det lättaste. Den vi allra helst vill ha "Always... Kiss me goodnight" är egentligen för liten för den väggen. Hoppas vi hittar något passande till sovrummet i veckan i allafall så det kommer upp så snart som möjligt.


Bathroom



Igår följde jag med mamma en sväng till IKEA. Köpte lite lila handdukar och detaljer till badrummet. Så lite lila ljus, tandborstemugg och stora och små handdukar i lila fick följa med. Testade allt igår och det blev riktigt snyggt. Kul att ha att byta av det turkosa med!


fredag igen..

Då var det fredag igen, galet vad veckorna går fort!
Den här dagen har också gått riktigt fort och inte så långt kvar tills jag slutar, då blir det hem en kortis innan vi ska över till Tina och Danne för att äta lite middag. Sen blir det nog bara lets dance final och mys hemma. Regniga dagar är till för sånt. Tycker så synd om massa studenter som springer ut idag, men dem tänker nog inte ett dugg på det utan lever livet just nu, kanske mer synd om föräldrar och släkt som står och tittar ute i rusket.



Min student <3 blir så glad av den här bilden!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!