Lite julstämning inför helgen

 
Första snön har fallit och igårkväll var jag och mamma och handlade. Hittade inte så mycket så blir ut på jakt under lunchen idag också. men en stjärna och god jul bokstäver står i fönsterbrädan nu i allafall :) Ska inte ha allt för mycket, gillar inte när det blir "plottrigt" med massa småtomtar osv. utan ska köpa adventsljus på en bricka bara och sen närmre jul blir det självklart en julgran!

godmorgon!

Tänk om man slutade 4 varje dag? älskar veckorna när jag gör det.. man hinner så jäkla mycket! Igår kom jag hem vid 5 och hade ingenting planerat. Vilket resulterade i att när kl var ca 8 så tyckte jag att jag hade varit uppe hur länge som helst, inte van att ha så där många timmar hemma innan läggdags! Älskling skulle kolla på fotboll vid 9 och jag var så uttråkad att jag var alldeles för flamsig för att bara sitta där i soffan. Tillslut bad marcus mig att gå och sova så han kunde kolla fotbollen i fred, haha stackarn.. När man har sån energi och är så uttråkad att man själv känner att man är jobbig, då är det illa! Så jag la mig vid 9 och somnade nästan direkt.
 
Är därför liiiiite piggare idag. Torsdag nu och snart helg, längtar till imorgon då det blir julbak med ia. Idag ska jag följa med mamma och kika lite julpynt till lägenheten, dags att få upp lite. I allafall adventsljusstake är ett måste.
 
 

.


Advent

Hej mina vänner! Snart är tisdagen avklarad. Vårt system har legat nere sen kl 11.00 imorse så har inte mycket alls att göra på kontoret, men jag sysselsätter mig med lite privat. Gäller att passa på, pluggar massa körkortsteori och det börjar ge resultat. Bästa? -Jag slipper göra det när jag kommer hem.
 
Har inte så mycket att skriva egentligen. Händer inte så mycket roligt, kolsvart när man vaknar, rätt mörkt hela dagen och kolsvart när man ska hem igen! Snart är det dags för lite snö så det lyser upp. Nästa helg är det första advent redan, tiden går så fort. Måste köpa lite julprylar. Vi har ju ingenting som nyinflyttade! Men tror det blir min uppgift, marcus är nog inte lika intresserad av allt pyssel, men tur att favvofärgen är röd i allafall, då kan han inte klaga ;) Nästa helg kommer nog bli riktigt mysig också. På fredagen ska jag hem till Ia direkt efter jobbet där jag först ska få en massage (VÄLBEHÖVLIGT!) och därefter ska vi baka lussebullar och dricka glögg. mys!
 
Och på lördagen ska vi över till mamma dit även Tina och Danne kommer. Blir middag och lite vin skulle jag gissa på. Låter som en bra start på december va?
 

helgen

 
Fredagen var grym. Mötte upp marcus och jonas först och därefter jossan. Lite middag och förandes innan vi åkte vidare till friends arena. SHM var galet och de va så mycket folk. Riktigt lyckad kväll!
 
I lördags vaknade jag och älskling upp. Konstigt nog var jag inte bakis men jäkligt seg ändå. Slappade hela dagen och kvällen bestämde vi oss för att unna oss lite extra eftersom vi hade så mycket pengar kvar på matkontot den här månaden. Åkte iväg till coop och köpte oxfile och lite annat. Så blev bruchetta, oxfile m. potatisgratäng och päronhalvor med aftereight var också tanken(fast till efterrätten hade vi redan somnat så det blev igår istället)
 
Igår var förövrigt en jäkligt bra dag. Vaknade upp riktigt pigg efter 12 timmars sömn och spelade lite wii till frukosten. Frisbeegolf är faktiskt jäkligt kul. Efter ett tag åkte jag och mötte ia och vidare till stinsen. Kikade lite julklappar men lyckades inte så bra, och käkade lunch/fikade tillsammans. Tänk att min bästavän snart är borta flera månader, måste ta vara på all tid vi kan tillsammans nu innan, Vi har redan räknat ut att det är första året på 7 år vi inte firar nyår tillsammans- kommer kännas riktigt konsitgt. Men kommer ju åka dit och hälsa på också!
 
Kvällen blev det lite övningskörning för att hämta anton i väsby och sen en mysig kväll i soffan bara.
 
 
 

Live in the moment, and make it beautiful


Morgonmys

 
Vissa dagar är det riktigt härligt att börja vid 9 på morgonen istället för tidigare som jag oftast gör. Somnade rätt tidigt igår så när älskling gick upp imorse så vaknade jag också till. Låg kvar i sängen ett tag och sen myste jag ner mig i soffan med frukost istället. Frukost och vakna med the voice innan jobbet är inte helt fel, slippa stressa på morgonen!

20 november

 
Igår hann jag med massor. efter jobbet gick jag och marcus ner till mamma och lämnade en lampa och sen gick jag vidare till pappa där jag rensade ur mitt gamla rum. Han flyttar ju denna vecka så då fick jag rensa ur allt mitt också, hittade lite skor, jackor och annat skoj. Efter det var det raka vägen hem där älskling precis satt in hembakat pizza i ugnen, yummie. Kikade två johan falk också. Sista filmen var grym!
 
Slutar kl 6 idag så blir att åka till jakobsberg och möta upp mamma. övningsköra ett tag innan jag åker hem. tydligen fotboll på tv så blir väl tidigt i säng för min del! (finns fördelar med allt)
 
Den här veckan känns rätt seg, det är bara tisdag? Men det är nog bara för att helgen gick så himla fort så känns inte som den varit än... men närsomhelst är det FREDAG och det har man längtat till länge. SHM kommer bli grymt.
 
 
Snart kommer säkert snön! Jag hoppas den avvaktar lite till av olika skäl, men sen får den komma så det blir lite ljusare om dagarna!

picture

 
Ifredags efter jobbet var jag supertrött. Blev en pizza och ett glas vin innan Louise kom, mys!
 Och en bild på anton efter tävlingen var slut, så stolt! :)

Weekend

Fredagskväll spenderades med Louise! Kollade xfactor, drack lite vin och slappade bara. Igår åkte vi till kista för att kolla Anton som tävlade! Han är så himla duktig, riktigt stolt är jag. Men samtidigt var man livrädd varje gång, vem får för sig att ens göra ex. 720 (två varv) på en liten cykel? Han tävlar alltså med sin lilla bmx.

Efter det mötte jag upp ia i kista. Vi åt god middag och strosade runt lite i affärerna innan twilight. Super mysigt!!

Idag har jag inga speciella planer. Sla nog ner till pappa och kikade vad jag har i alla kartonger där, sen blir det att hämta Anton i kista. Bra helg!


14 november

 
I går följde jag med mamma och anton på en visning i sumpan, den var verkligen jättefin så idag håller jag alla tummar jag kan. sen fick jag köra hem och det gick super. Väl hemma lagade jag och älskling lite mat och sen kikade på en av dem nya johan falk filmerna. Juste, en ny leksak har vi också, en mini mac, riktigt bra!
 
 
Hann in på Åhlens en snabbis igår också, se så fint dem hade dukat upp för julbord!

sunny day

Det var jätteroligt att se xfactor live, riktigt bra stämning och roligt folk. Efter blev det en kortare tur på stan innan vi drog hem. vaknade upp och mådde lite halvbra på lördagmorgon faktiskt haha! Men efter ett tag blev det frukost/lunch i soffan. Älskar helgfrukostar, så mysigt! Efter ännu mera slapp i soffan blev det i allafall en tur till chilli med mamma (tar alla chanser jag får att övningsköra nu!) och kvällen spenderades hos mamma med daniel cissi, marcus och anton! satt och snackade i flera timmar, riktigt mysigt.
 
 
Efterätt i lördags, riktigt gott!
 
I söndags pluggade jag körkortsteori, övningskörde lite, var hemma hos tina och danne en snabbis samt tittade på ted! Riktigt rolig film faktislt :)
 
 
Fick blommor av älskling. Tydligen inte bara alla pappor som fick blommor igår! ;)
FIck även en stor adventskalender av mamma från åhlens, med massa sminkprodukter. Nu längtar jag ännu mer till december!
 
 

dumma ögon

 
 
Huvudvärken börjar smyga sig på, inte bra! Det är ju fredag, sol och vi ska iväg ikväll. men jag hoppas det går över snart. det är för mina dumma glasögon, kan inte riktigt balansera dem än. Om jag inte har dem blir jag trött i huvudet och ögonen, men om jag sätter på mig dem nu kommer jag få ännu ondare ikväll när jag inte vill ha dem för att jag då vant mig med styrkan! Gah hur ska man göra?
 
Hittade bilden ovanför, vad länge sen jag var och åkte bräda nu. saknar det! Sista gångerna har vi vart i trysil vilket är sjukt bra. blir lite åkandes i vinter i allafall, ska åka någon långhelg och hälsa på bästa vän eftersom hon flyttar till stöten i några måndader. OM jag kommer sakna henne!
 

och ännu en gång.. helg!

Igår körde jag lite inan det blev middag och film i soffan. Försov mig men hann till jobbet med lite stress. Inte bästa starten på dagen kanske men nu är jag i allafall här och jobbar till 4. När jag slutar blir det lite dötid innan älskling kommer in till stan. Vi ska käka lite och gå på xfactor! Kul att göra något annat än det vanliga. Hejar såklart på malcolm!
 
Annars då? Helgen bjuder väl på övningskörning (haha), älskade mamma som ställer upp och kör så mycket med mig.  Snart är det över och då ska jag alltid skjussa henne när hon behöver, för att i allafall kompensera det lilla som går för all hjälp jag får av henne hela tiden! Världens bästa.
 
Sen ska jag hinna med att träffa bästa vän också, ett måste på helger eftersom vi inte hinner ses mycket på vardagarna. Får se vad vi hittar på, kanske lite julklappsshopping! Bäst att börja i god tid.  Och lördagkväll ska vi hem till mamma på middag med daniel och cissi och förhoppningsvis är Anton där också, träffar honom alldeles för lite nu när jag flyttat hemifrån.
 
Det är väl ungefär detdär man hinner med på en helg? Ska i allafall bli riktigt skönt!
 
 

prova något nytt!

 
Man tröttnar så fort på alla vardagsrätter man äter hela tiden, vill att det ska gå fort och så känns det som att man slänger ihop något som man åt veckan innan. Ingen variation alls. Idag har jag i allafall tagit fram en fläskfilé från frysen så ska prova receptet ovan! 277 röster och det ser ut att nästan bara vara positiva. tipsar om denna sida för er som behöver nya recept förresten, www.matklubben.se, privatpersoner som lägger upp sina favoritrecept osv!
 

vardagsrummet börjar likna något!

 
Nu börjar det bli mer och mer hemtrevigt i vardagsrummet. vi bytte ju ut till vitt och har köpt lite röda detaljer. Mysigt!

Kunde inte låta bli!

 
 
Var inne på Clas Ohlson på lunchen för att köpa lite vanliga värmeljus och fick syn på dessa plast glöggmuggar. Så söta! Inte så ofta man använder det kanske men vi ska ju ha stort julbak hemma hos oss med ganska många i december och då kan det vara ganska perfekt ;) 50 pack med båda mönstrena i som ovan. Längtar till jul och all julstämning!

det känns från topp till tå

Igår när jag kom hem slängde jag ihop en tacopaj och sallad och käkade middag och hann ta det lugnt ett tag innan mamma hämtade mig för att åka och träna. Blev 1,5 timmes boxning och det var riktigt kul! bra pass och riktigt jobbigt. Idag känns det från topp till tå, Känner i benen av alla mellanövningar vi gjorde och känner såklart i armarna av slagen - men jäklar vad skönt. Hade nästan glömt bort hur det känns att ha träningsvärk, så länge sen var det jag tränade!
 
Blir säkert några fler gånger innan jul och garanterat ett nytt terminskort nästa termin och då ska det tränas hårt! och priset kan man ju inte direkt säga något om, 300 kronor för en hel termin där dem har något pass varje dag man kan tänkas gå på, inte illa!
 
 
 

supreme

 
Efter jobbet igår mötte jag direkt upp ia för en fika/middag och sen vidare på teorikurs. Lite stolt över mig själv att jag tog tag i att gå dit fast marcus stannade hemma igår. Den var två timmar och lärde mig massor, gick igenom precis det jag tycker är det krångligaste så det var bra! Kom hem lite innan 9 och då blev det en kopp te och goda chokladen ovan, smakade som after eight. Kikade säsongsavslutningen på ensam mamma söker och sen blev det bed time.
 
Idag vaknade jag och var tröttare än tröttast, men har redan varit här 1,5 så känner på mig att dagen går fort. Ikväll är det träning som gäller, det var inte igår så ska bli riktigt skönt. Boxning står på schemat och jag är taggad till tusen! Dags att komma igång med träningen snart, men prio ett är körkort.. sen jävlar!
 
 
 
 

Weekend

 
Från i lördags när vi var på fridays och åt middag innan ladies night! Alltid mysigt med en heldag med mor min :)
 
 
Och igår blev det brunch med tjejerna på förmiddagen. Supermysigt, vi gjorde scones och sen hade vi lite balekser, massa goda pålägg och allt möjligt så blev några timmars mys :)
 
Efter blev det lite övningskörning bara!
 
Härlig helg och jag är redo för en ny vecka, så redo man kan bli i allafall.
 
 
 
 

Äntligen

 
Mitt bankomatkort gick ju av för ett tag sen vilket har vart riktigt segt men ändå rätt bra.. har ju kunnat spara massor! Men i onsdags fick jag tillbaka det så idag blev det shopping på lunchen. En fin ljuslykta, lite teér och annat smått och gott!

halvdag?

Idag är det fredag och halvdag för dem flesta, men inte för mig! såklart ;) Men bara kämpa på några timmar sen är det helg, då blir det hem till Tina & Danne på middag där det bjuds på fajitas!
 
Och igår var det halkbanan för mig och marcus, de var riktigt kul och så jäkla skönt att för engångsskull sitta och köra HELT själv i en bil, längtar till körkortet nu. På lördag blir det heldag med mamma, vi ska först in och shoppa lite sen blir det middag och någon god drink på fridays innan ladies night, blir nog super kul.
 
Nu ska jag jobba på... finns inte så mycket att göra dock, internetshopping kanske?
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!