Halva veckan har gått och snart är det helg igen

Har haft en lite halvseg vecka och tyckt allt vart allmänt trist. haft körlektioner på morgon och jobbar till 6 och sen hem äta middag och däcka i soffan. Inte mycket mer än det! Haft mycket på tankarna också som snurrar runt. men ibland måste man väl ha såna dagar också..
 
Imorgon är jag i allafall ledig från jobbet för att åka iväg till gillinge och göra halkbanan.
Inte så taggad nu men alla säger ju att det är så kul så vi får hoppas det. Åker med älskling också så det är skönt :)
 
På söndag ska jag Ia, jenny, Ellan och Jessi bruncha hemma hos mig! Ska bli supermys :)

vad fort det går!

Märks att vi går in i vintertider. Klockan ställts om till vintertid och det är kolsvart ute redan nu, kl 4 på eftermiddagen! Helt galet. Blir mysigt lite längre fram när snön lyser upp och den riktiga vinterkänslan kommer med all belysning inne i stan och så. Men först ska väl november flyta förbi.. går väl lika snabbt som oktober har gjort! Nu längtar jag i allafall hem till tända ljus, en kopp te och god middag!
 
 
 

29 oktober

Dagen hittils har bjudit på körlektion och jobb. Slutar vid 6 hela den här veckan så har några timmar kvar. Ikväll ska jag ta en långdusch (blir så automatiskt när håret tar ca 30 min att tvätta) och sen blir det mest mys i soffan skulle jag tro. Och förhoppningsvis så har jag ÄNTLIGEN fått mitt bankomatkort på posten, börjar tröttna på att vara utan nu.
 
Om det har kommit ska jag i allafall köpa massa goda téer imorgon på lunchen, dem har fått in olika sorter på indiska som luktar hur gott som helst, och den te drickaren som jag är så ska jag bunkra upp med lite olika goa sorter!
 
 

Söndag

Dagen har känts riktigt lång pga klockan som ställts om, men de är bara skönt, fått massor gjort idag! Tog en långpromenad med Jenny, alltid lika kul att träffa henne! Storstäda och tvätta har vi gjort också och eftermiddag blev lite övningskörning med mamma till barkarby där det shoppades lite på chilli!

Nu blir det att mysa hemma resten av kvällen för att förbereda sig inför en ny vecka :)


Godmorgon

I går blev det en vända till barkarby där jag och mamma köpte skor och tog en fika :) när jag kom hem kom ia över direkt, vi tog en prommis i fina vädret och sen lagade vi mat och kollade på film, vilken skön och mysig lördag :)


Mums!

Snart har jag lunch, jobbar sent pass idag eftersom jag hade körlektion på morgonen. Längtar till lunchen, dels för att jag får lite frisk luft och blir piggare, men också för att få lite mat i magen. börjar bli hungrig nu, och provade nån ny rätt igår som blev så himla god! Världens enklaste att göra och hur god som helst, fick full pott av både mig och marcus så den lär göras igen!
 
 
Kyckling&bacon med en god sås över!
 

från ek till vitt

 
Då börjar det likna något! som vanligt mysigare i verkligheten med kuddar/filtar och så som man inte ser på bilden, men tycker det börjar bli riktigt hemtrevligt i vardagsrummet nu :) Har lite hyllor/tavlor som ska upp så det kommer i helgen!

mitt hjärta

 
 

vardagsrum

 
Nu har vi bytt ut de mesta i vardagsrummet till vitt. det som är kvar är ekbyrån som så småningom också byts ut, dem som känner mig vet att jag inte är den som blandar färger osv. Hittade denna bild och tyckte det var riktigt snyggt att sätta ihop en sån här byrå! det är även samma lucka som vi har till  nya vitrinskåpet så skulle ja matcha perfekt!

trött som en gnu

Idag är jag helt slut i kroppen, och ögonen för den delen.. vet inte ens om jag har ögonen öppna eller stängda längre haha, men snart slutar jag. blir raka vägen hem och sen får vi se om mamma orkar följa med till ikea en snabbis så jag kan byta luckan som var fel! då kan jag passa på att övningsköra lite.
 
Annars blir det bara superlugnt. Laga lite mat tills älskling kommer hem och så är det pengarna på bordet, det får man ju inte missa! :)
 
mys!
 
 

Min helg!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bion i fredags var superbra, bitchkram hette den och rekomenderar den verkligen!  Efter satte vi oss på söder och drack lite vin och snackade om allt och ingenting, innan vi gick vidare och mötte lydia och en av hennes kompisar. mycket bra och mysig kväll!
 
 
I Lördags blev det en spontan spelkväll hos oss, alltid kul.
 
 
Söndagen började med god frulle och senare åkte jag Cissi och Marcus till ikea. Fick med oss massa roligt hem, som vi sen kom hem och fixade hela kvällen. Cissi blev vår personal shopper, perfekt med en sån beslutsångest som jag har! jag borde nog ha med mig någon vart jag än ska gå och handla, vilken tid jag skulle spara på att inte stå och vela hela tiden, haha!
 
resultatet kommer upp i veckan när allt är klart :)
 
 
 

mina närmsta fredagar..

halva dagen har redan gått och snart är det helg! Idag blir det som jag tidigare sagt bio och lite mys på nån servering. Annars får vi se vad som händer i helgen, ska till Ikea med cissi på söndag. Chansar på att den här helgen blir rätt lugn, skönt!
 
Den här fredagen får jag njuta av ordentligt för mina två närmsta fredagar kommer jag nog vara super nervös, men längtar dock tills dem är överstökade.
 

bra start på dagen

 
Inte den bästa starten på dagen, vaknade trött men kämpade mig upp. När jag kom till centralen tog jag upp mitt bankomatkort för att köpa frukost så bröts det såklart av, dem är så himla tunna! Så lagom till helgen har jag inget kort. Sara kom med en macka till mig sen i allafall så jag slapp hungra ihjäl och ikväll så lånar jag pengar av ia. det löser sig ju alltid ändå men irriterad blev jag. Får se om jag beställer ett nytt med någon rolig bild på så har jag fått ut lite av att behöva köpa nytt! :)
 
Men, nu vänder vi den här dagen, det är ju fredag och allt!

slutet av veckan

Fråga mig inte hur jag lyckas, men klockan stod på 04.45 och ända kom jag upp i så pass god tid att jag hade en hel timma på mig på morgonen. så blev äggröra och skorpa till frukost framför tvn innan det var dags att röra mig till jobbet!
 
Idag slutar jag kl. 16 och det ska bli så himla skönt! Man hinner så mycket när man kommer hem då. Har inte så mycket mer att skriva egentligen..Ska gå och kika på vasen på bilden under idag! Så fin, men om det blir ett köp måste jag börja med en ny tradition, att köpa hem blommor varje fredag så det alltid är fint på bordet över helgen :)
 

sliten

Haft många långa dagar nu känns det som, och idag likaså. upp tidigt och kommer hem klockan 19.00, men biter ihop för snart är det helg! Skulle träffa ia idag för lite fika och så men jag känner mig för seg i huvudet för det, blir hem och laga middag sen däckar jag säkert i soffan! Om jag har någon minsta energi ska jag plugga körkortsteori, är taggad på att bli klar med det här nu!
 
Och ia får jag träffa på fredag istället. vi ska mötas direkt efter jobb/skola för att shoppa lite, gå på bio och ta nån drink! längtar :) Filmen verkar riktigt bra också, bitchkram ska vi se som har premiär på fredag!
 

Godmorgon!

Kolsvart och kyligt ute, nu börjar det bli vinter.. Igår slutade jag ju sent och när jag kom hem stod tacos på bordet och sen blev det pengarna på bordet innan jag gick och la mig, så himla trött! Idag jobbar jag äntligen 7-16 igen, känns som det var evigheter sen bara för att jag bytt ut dem mycket på sistonde för att ha körlektion på morgonen istället.
 
Är shoppingsugen, vet dock inte riktigt på vad.. vill ha lite nytt till mig men även till hemmet!
 
 

underbara dag

 
 
Lördags var en riktigt fin, solig höstdag vilken jag och mamma tog vara på till max! hade en underbar dag. promenadera vid djurgårn och stannade och fika i solen. efter en lång promenad kom vi till kaknästornet där vi åkte upp för middag. så fin utsikt! var alltså ute i solen hela dagen och pratade om allt möjligt, bästa mamma <3
 
 

Friday

På väg till jobbet nu, det är fredag och jag är på riktigt bra humör! Lyssnar på gavin degraw också, perfekt morgon musik :)


grattis gumman!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag fyller fina Cecilia år, grattis grattis grattis!!

tummen upp

 
Slutar kl 18.00 och då är jag mest sugen på att bädda ner mig i soffan och stanna där hela kvällen,  Regnar ute gör det också, inte favoritstunderna på hösten direkt men det kan vara mysigt också om man får sitta inne och lyssna på regnet ;) Men något som är bättre med hösten är när det är riktigt fint väder och kyligt. som jag hoppas det är på söndag, då ska jag och mamma isåfall ta en långprommis på djurgården och sen fika. det har blivit lite av en tradition!
 
 

London

 
åh vad sugen jag är! Massa shopping, julkänsla, mysiga fik, musikal och mycket mer! Jag, Marcus, Jossan och Jonas pratade om att åka nu i november och det hade vart så himla roligt, men vi var förnuftiga nog igår och bestämde att vi stannar hemma den här hösten/vintern så kanske vi har råd att åka på weekend/semester nästa vår eller sommar istället. Nu måste vi båda prioritera körkort, lägenhet och jobb så drar vi nånstans när vi har sparat lite mer pengar! Men drömma sig bort kan man göra ändå..

tillbaka på jobbet

 
efter nästan en veckas vila så är jag tillbaka på jobbet igen, dessvärre fortfarande förkyld (varit och köpt massa vitaminer på apoteket nu) men jag hoppas verkligen det släpper nu i veckan.  Hade körlektion imorse som gick superbra, känner att det går åt rätt håll nu, ska boka in alla lektioner så man har dem avklarat.
 
I fredags var det tjejkväll hos Cissi. Supertrevligt, men var inte där för länge eftersom jag inte ville bli sämre. I lördags firade vi Tina som fyllde år igår. Blev fika på förmiddagen och kvällen var det party!
 
Igår tog vi det superlugnt på morgonen och sen blev det en prommis i höstsolen ner till pappa för att kika och snacka lite. Hem igen och städa lite innan vi började med maten. Tina och Danne kom över på lite middag, dem ville smaka vår goda korvsoppa så det fick det bli! Till efterätt morotskaka som vi bakade :)
 
 
Tänk att det nästan är mitten av oktober, tiden går så himla fort!

Friday

Har mått bra på morgonen så tog en promenad i höstsolen vilket fick mig att märka att min kropp inte är helt frisk ännu. Gick ungefär 40 minuter på 2.2 km haha, hade verkligen inte mer krafter. Men det var skönt att få lite frisk luft i allafall! Nu är jag helt varm och trött så blir att ligga i soffan ett tag och zappa runt på tvn ;)


Är det kanelbullensdag dag så är det!


Godmorgon

Ligger fortfarande hemma, är förkyld, huvudvärk och helt seg i kroppen. Men nu har jag tröttnat, får se om jag går till jobbet i morgon! Fast vill ju bli ordentligt frisk så jag inte blir sjuk igen. Men som sagt, vi får se.

Eftersom jag är hemma får vi se om jag passar på att baka kanelbullar, det är ju kanelbullensdag idag!


Är det bara jag?

Satt i köket igår kväll med tända ljus, te och pluggade lite medans Marcus ändå tittade på fotboll, tyckte det var så mysigt.. Är det normalt att sakna skolan och pluggandet lite? ;)


Oct. 02, 2012

Här ligger jag och snorar samtidigt som jag pluggar körkortsteori, något kan man ju passa på att få gjort :)

ska snart kolla om det finns något roligt i kylen så att jag kan baka något :)


Sjukling

Godmorgon! Idag är jag hemma, inte det lättaste beslutet för mig. Jag drar mig alltid för att behöva stanna hemma från jobb, men när till och med en kund tycker jag låter jätte förkyld och säger " du borde nog gå hem och vila" och kollegorna säger att jag ser hängig ut, då är det dags! Ligger i soffan och dricker c vitamin och äter lite frukost nu, blir att vila hela dagen :)


1 oktober

Lika snabbt som det blir fredag i veckorna, så blir det måndag igen! Jag har blivit super förkyld vilket är segt men har haft en toppen helg. I lördags var jag som sagt hos Ia och sen ute en snabbis, i går blev det en vända i barkarby outlet. Hittade lite smått innan det blev en fika på waynes coffee, super mysigt. resten av kvällen spenderades framför tvn, x factor och städa lite.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!