Några bilder från igår


Lets have some fun

På väg till ia nu, blir middag och goda drinkar!


weekend break

 
Skönt med fredag.. Lång dag och inget spännande som händer direkt, men imorgon är det lördag och jag har massa kul på g! Dels gå ut och dansa så fötterna värker, tjoho :)

Underbara familj

 
Pratade precis med mormor i telefon. Blir så glad, hon är så omtänksam och underbar. Längtar tills i december när vi ska iväg lör-sön och fira mormor. Bara vi familjen.
 
Är så lyckligt lottad jag har världens finaste familj. Min pappa som ställer upp i alla lägen, mamma som är en av mina bästa vänner och mina bröder som är det finaste som finns. Lycka <3

haha!

 

Falling to pieces

What am I gonna to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
 
 
 
Underbar låt som jag nästan hade glömt bort. tycker den är så fin, lyssnat sönder den från igår så tröttnar väl snart dock!

Godmorgon!

Idag jobbar jag mellan 9-18. Men det är inte hela världen, tyckte det var mycket jobbigare förut faktiskt! kvällen är inget planerat, lugn kväll för att orka med långa fredagen också. sen är det en helg att njuta av! Tjoho.
 
Nu blir det en kaffe för att piggna till :)
 

.

Ingen shoppinglycka alls hade vi igår. Och snabba var vi också, på någon timma hade vi gått igenom alla affärer haha! Men mysigt var det i allafall. När jag kom hem lagade vi mat, fixade lite hemma och sen sprang jag ner till mamma för att lämna lite saker. In i duschen och sen xfactor! Tycker det programmet är riktigt bra hitills, mycket bättre än idol faktiskt.
 

tavla

 
I vårt kök har vi träpanel som jag gillar väldigt mycket. där sitter även en tavellist som inte är så rolig just nu. Men mamma har en fin tavla hemma och jag hittade en liknande på MIO. Kanske får bli ett köp! Tror den skulle passa in väldigt bra faktiskt :)
 
Här är tavlan från mio!
 

Changes

Ändrar lite smått i bloggen, man tröttnar så fort! Blev höstigt och lite annan text på rubriken bara, får duga så länge, men är det någon som vet hur man får upp texten eller vad man ska säga? Det är som ni ser ett stort "glapp" mellan headerbilden och inlägget!
 
 

25 september firas med lite shopping!

Gårdagen var som sagt rätt lång men utbildningen var jättebra. när vi kom hem blev det te och skorpor till xfactor innan sängen :) Idag är det andra puckar. Jobba på och sen möta ia för lite shopping. Hej löning!
 

starten på veckan

Slutar kl. 4 idag och då blir det raka vägen till Sumpan och möta upp marcus. Vi ska käka lite innan det är dags för 2 timmars teori på körskolan. Är ganska slut i huvudet idag pga dålig sömn (vaknade och var super rädd men visste inte varför, marcus förklarade dock att jag inte är beck och inte har blivit levande begravd haha.. )
 
Men nu ska jag lägga min trötthet åt sidan, jobba sista timmarna och sen förhoppningsvis lära mig massa nytt ikväll!
 
Kom igen nu frida och marcus, lets do this!

Godmorgon!

Då var det måndag och ny vecka igen! Börjar 7 idag så sitter redan på tåget, riktigt kyligt ute.. Men så länge de inte är regn eller snöstorm så tycker jag det är mysigt! :)


Sunday Morning

Godmorgon! Börjar dagen med frukost och ska försöka sätta igång med körkortsteori, måste ta tag i det! :)


Skönt

Den här helgen blev super lugn, riktigt skönt faktiskt, har hunnit med massor vettiga saker idag som köra, fixa med utbildningar, tvätta, städa men även lång fika hos mamma och kvällen har spenderats med ia framför tvn med massa sötsaker, vi såg sherdil.. Minns ni?

Det bästa av allt är att jag kommer valna upp i morgon och må super, då ska det fixas och trixas ännu mer! Men nu säger jag godnatt 😘


shoppa

 
Den här månaden vet jag inte vart alla pengar har tagit vägen! men som tur var är det löning nästa tisdag, därför passade jag på att unna mig två mysiga stickade under lunchen. Denna i vit och en likadan modell i marinblå/vit randig. Priset var ju inget att "klaga" på heller, 260 kronor för båda!
 
Idag invigdes höstjackan också, behövs nu faktiskt.. kallt som tusan på mornar/kvällar.

underlägg

 
Kikade in lite på trend4you och hittade det här, så snyggt underlägg. Dem har riktigt fina inredningsprylar!
 

glasögonorm

Sitter här sista halvtimman på jobbet i min ensamhet. passar på att försöker vänja mig med glasögonen! Kommer mest ha dem när jag kör bil/hemma sen men nu i början måste jag ha dem lite titt som tätt för att vänja mig, har haft dem i 5 minuter nu och känner mig alldeles snurrig, haha hur ska detta gå!? Använda två ögon... det var inte igår ;)
 


 
 

Kärlek



Igår firade jag och marcus vår 1 års dag, och den kunde inte blivit bättre. Istället för att gå ut och äta valde vi att göra en fin middag hemma och mysa. När jag kom innanför dörren så hade marcus redan gjort klart det mesta, förrätten stog i kylen, potatisgratängen i ugnen och oxfilen var på god väg. Ljus i hela lägenheten och älskling var fint klädd. Blev så himla glad. Vi började med ett glas champagne medans vi gjorde klart resten.
 

Förrätten var god bruchetta!
 


glömde ta en bild när varmrätten var färdig. men Oxfile med champinjoner&lök, potatisgratäng sallad och rödvinssås. Så gott!
 
Och efterätten blev i soffan. Chokladdoppad frukt. Vet ni vad marcus mer hade gjort? Skickat in en kärlekshälsning till lugna favoriter. Tyvärr spelades den inte upp så M fick visa mig vad han hade skrivit och vilken låt han valt.. så himla fin han är! Vi hade alltså en underbar kväll som inte kunde bli mer perfekt. Ett år, och många fler kommer det att bli.
 
 
 

Morsning korsning

Helgen har varit bra, i fredags blev det myskväll hemma bara - kollade film och somnade riktigt tidigt. I lördags övningskörde jag på dagen och sen blev det lite roligheter. Massa grabbar kollade fotboll så jag Ia och Cissi gjorde iordning en drink och satte oss på balkongen i solen, hur härligt som helst. Sen blev det tacomiddag för alla innan jag och ia gick över till Jossan för lite vin. Planen var stan men efter mycket velande stannade vi i kungsängen. Lite trist för det är alltid kul när man väl är inne, men väldligt skönt när jag vaknade upp igår och mådde BRA!
 
Hanna och Karin var i kungsängen och hälsade på så jag och mamma var med dem hela dagen. Tog promenad, åt god lunch och pratade. Kvällen spenderades framför x factor. Bra helg som sagt och nu är veckan igång igen. Den här dagen är riktigt lång, gick upp vid 5 imorse och kommer komma hem kl. 7 ikväll! Kämpa kämpa :)
 

 

om man blir glad!

I tisdags var hjärtat hemma från jobbet, och om jag blev överraskad när jag kom hem! Snacka om att han hade gjort en storstädning. allt var hur fint som helst, det är sånt som verkligen uppskattas till max! Man behöver inte alltid ge varandra saker, utan att göra något sånt här tycker jag är så värdefullt, det visar hur mycket man bryr sig. Speciellt då marcus vet hur jag gillar att ha det hemma, blev så glad, mitt hjärta <3

 

Idag är det redan torsdag och veckan har rullat på riktigt fort trots att jag börjar känna mig lite krasslig. Får se vad som händer i helgen, jag är lite partysugen faktiskt. Vad hände? brukar de inte vara till hösten man tappar energi och vill ligga hemma och mysa, tror det blev tvärtom för mig!

 


weekend

Och så var det måndag igen och jag är hur trött som helst men helgen har varit superbra. I fredags bestämde jag mig för att ta det lugnt medans marcus drog ut. efter bara några minuter kändes det så ensamt. förut när jag brukade vara hemma kändes det ju bara mysigt.. men då slog det mig att det nog var första gången sen jag flyttat hemifrån. När jag bara var hemma förut brukade jag ju mysa med mamma! Så ett samtal senare kom mamma över så gjorde vi supergod pasta och kikade på en film, hur mysigt som helst :)
 
I lördags vaknade jag tidigt så blev en springtur innan frukosten! Sen kalas för Charlie :)
Mot kvällen åkte jag hem till Ia. Lika mysigt och roligt som vanligt, blev tacos ( också som vanligt) och massa vin innan vi mötte upp Johan vår gamla reseledare från malta! de var trevligt med lite catch up. Vidare till undici där vi mötte upp några från mitt jobb. riktigt rolig kväll faktiskt :)
 
igår blev det kista hela dagen, där det tyvärr inte blev någon shopping för min del men det var en härlig dag med mat och shoppandes. sen iväg på lägenhetsvisning och hem. Middagen blev daimtårta och ben&jerrys, var nog lite sliten trots allt!
 
Ny vecka, nya tag som man alltid säger.. kämpa kämpa!
 
Fin blomma av mamma i fredags <3
 


Utsikten från ias balkong!
 
söndagsmiddag, yummie!
och en bild på mig och mina låneglasögon... känns så sjukt ovant och trivs inte riktigt i dem men får se, dem som suttit bäst hittils i allafall!
 
 

morgonhumor


Friday im in love

Igår efter jobbet mötte jag som sagt upp Madde för en tur på IKEA. Vi hittade lite smått :) När jag kom hem blev det god carbonara innan vi ordnade lite med det jag hade köpt samt kikade på en film. eller båda somnade och vaknade när den tog slut haha.. Imorse var jag extratrött, beror det på att man vet och gör sig beredd på att det är helg om några timmar?
 
Mörk bild men såhär blev det vid bänken i vardagsrummet allafall! Tyckte det blev rätt mysigt faktiskt :)
 
 

Today

Jag slutar om inte allt för länge, då ska jag möta Madde i barkarby! Blir en sväng förbi Toys r us först och kika om vi hittar något fint till Charlie som ska firas på lördag. Sen blir det en runda på IKEA och se om dem har något kul. Lite kuddar och gardinstång ska jag försöka hitta iallafall.. gardiner till vardagsrummet skulle vara bra också!
Om jag känner mig rätt blir det lite ljus okcså, höstkänsla!
 

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Tidig morgon och trött tjej! Igår var en riktigt bra dag i allafall, hann med så mycket. Slutade vid 4 och körde någon timma med mamma innan vi åkte till Coop och storhandlade så nu är frys och kyl proppad med gott! Runt 7 tiden kom Jessi över för massa snack. Vi ses tyvärr inte jätteofta längre, men vi har verkligen alltid roligt och trevligt när vi ses. gillar den tjejen, starkt. Skönt med vänner man vet vart man har dem fast man inte ses hela tiden!
 
sen blev det bara lite tv i soffan innan jag och marcus somnade på direkten. Upp idag vid 5 och jobba igen, när den här dagen är slut så är det fridaaaaay! 

Jag och Jessi förra sommaren, många minnen från den sommarn tillsammans!
 

.


Living




 
Kikade på den här brickan ett tag innan jag hittade den i en stor inredningsbutik när vi var på Sandras land. Haha, jag och sandra gick runt som tokiga och hittade massa fint, medans Marcus och Daniel inte var lika intresserade! Köpte i allafall hem brickan och den har använts en del till mysiga frukostar på sängen!

Godmorgon!

Då är det nedförsbacke igen, alltså onsdag! Efter onsdagar rullar dagarna alltid på fort till helg. Igår mötte jag älskling i sundbyberg så bokade vi körlektioner. tråkiga pengar men så värt det! + att jag har världens finaste föräldrar som jag får ett ganska stort bidrag av. Nu är jag supernervös inför första lektioner, men när den väl är över så kommer nog allt rulla på. då blir det att mata på massor så att jag snart har körkort. Målet är innan jul, det ska jag väl kunna fixa?
 

Taggad till max!

För er som inte varit på wallmans salonger har man garanterat missat någonting. En grym föreställning under 3-rätters meny. Nu var det ett tag sen och jag har varit riktigt sugen ett bra tag, och förra veckan fick jag någon reklam om ett erbjudande där under hösten. Så i slutet av oktober ska jag & Marcus, Daniel & Cissi + Jonas & Jossan gå! Kommer bli hur kul som helst :)

en början!

Ställde dit ekbyrån förra veckan och fick upp klockan igår!  Nu ska det på en glasskiva på bänken och lite fina saker, så det inte ser så tomt ut. Ska försöka fota hela vardagsrummet någon dag!
 

fix och trix


Igår efter jobbet började vi pula lite där hemma. Gick sen över till Tina&Danne en snabbis och lånade lite saker för att få upp vår klocka i vardagsrummet. Blev en snabbis till konsum också då vi var super sugna på soppa och toast till middag haha! sen blev det bara lite tvmys innan sängen väntade!
 
Nu sitter jag på jobbet och dricker lite C-vitaminer! En om dagen tar jag alltid : )
Idag ska jag möta marcus i Sumpan efter jobbet. vi ska boka körlektioner och så, är redan nu nervös inför första lektionen, men nu jäklar är det dags!
 
 
 
Mysiga fikan igår, islatte och snickerskaka i solen :)
 
 
 

:)

Slutar när som helst, då blir det ett stopp i sundbybeg först för en fika med min fina Ia! Kanske hittar en skön solplats, måste ju ta vara på sista chansen att sitta på uteservering, sett att dem börjar ta bort det nu..
 
Annars blir det bara lugnt ikväll, laga lite middag och mysa. sånt gillar vi!
 
 
 
 
 

Passa på?

 
Vi har kikat på dem här gardinerna hur länge som helst till sovrummet. Mörkläggningsgardiner så att det blir extra mörkt. Men dem är så himla dyra. en gardinlängd för 400 kr, alltså blir det 800 och det känns lite väl. Men nu såg jag att det var erbjudande så att dem kostar 600 kronor. Kanske vi bode passa på.. har ju inte hittat några andra som vi vill ha!

Helgen

I fredags blev det superlugnt hemma i soffan. Vi lagade inbakat kött och potatisgratäng. För en gångsskull höll jag mig uppe och såg en hel film, men marcus somnade tidigt i soffan haha, tröttmössor. I lördags åkte jag och Louise till jakobsberg under dagen och kikade lite och åt lunch innan jag mötte ia. Blev middag, drinkar och massa mys hemma hos mig innan vi drog vidare till MP. helt sjukt mycket folk där faktiskt. Igår blev det en riktig bakisdag. vi lagade hemmagjord pizza och sen kom zäta över också så dem kollade någon match och sen blev det lite solsidan osv!
 
Redo för ny vecka? Nja, men det ska nog gå bra. Jobbar 7-4 den här veckan så det är riktigt skönt, då har jag hela kvällarna hemma.
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!