dags för flytt

Igår blev det en kväll på ikea och elgiganten. tokiga jag köpte en iphone 5, fast jag köpte samsung galaxy s3 för två veckor sen, men den blev såld igår kväll också så ingen skada skedd :) Lite hallmöbler fick vi i allafall med oss hem igår, jag ville ju köpa till vardagsrummet också men marcus var osäker så vi avvaktade lite.. ska nog få honom på andra tankar haha! :)
 
Idag är det i allafall dags för flytt på jobbet, sitter på laptopen nu innan den packas ner också, det blir nog en rätt rolig dag med fix och trix. Lite ångest för hemresan redan nu dock, det är ju vid arlanda.. blä! Titta vad jag fick av fina sara nyss ocskå, en kruka med text/bilder på och apelsinkrokant, sötnosen. Blommorna ska såklart stå på mitt nya skrivbord :)
 
 
 

ons, 30 januari

Fy vad trött jag är, igår också. Längtar till helgen, den ska få bli så lugn och bra. träna, sova ut och bara mysa med vänner/familj. Hur som, igår efter jobbet tog jag sällskap hem med min fina cissi och en promenad på det. Tiden gick jättefort så helt plötsligt fick jag snabba mig hem, laga lite lasagne och käka middag innan mamma hämtade upp mig vid parkeringen. Boxning 1,5 timme och var hemma halv 10 igen. Då var det bara att dusha och hoppa i säng.
 
Veckan har i allafall gått ganska fort, onsdag redan! Blir fika på jobbet idag eftersom jag flyttar till arlanda sen, så hela morgondagen ska två grabbar från arlanda komma hit och hjälpa mig att flytta alla saker och sen ska vi göra ordning på nya kontoret. Det blir bra det.
 
Fina cecilia och saknad ia! Längtar så mycket till vår när jag ser den här bilden.

Längtar!

Längtar till imorgon då vi ska till ikea, köpa en ny "byrå" till vardagsrummet så att allt blir klart där. Ska även kika på lite hallmöbler och se vad dem har.
 
Vårat vardagsrum!
 
Tillfällig lösning med ekbyrå
 
Och denna ska vi byta ut ekbyrån med. Samma luckor som ni ser på bilden längst upp. blir nog super, Höja den så den blir 10 cm längre än på bilden här bara  :)
 
Vill köpa lite färgglada gardiner också, våren kommer ju... snart!
 
 

Godmorgon!

Igår slutade jag vid 4 och efter ett möte blev det raka vägen hem. Blev middag och tv tittandes och sen kom mamma över på lite fika. Tur det för marcus har börjat spela data så han är inne i sin egen värld haha. Så jag och mamma kikade på familjen annorlunda och drack lite te/kaffe. Mys! Idag är det tisdag och jag har inte så mycket planerat förutom jobb och träning. Förra veckan hann jag med att träna fyra gånger, och man känner så fort hur kroppen mår bättre och hur peppad man blir på att fortsätta. Så minst tre gånger den här veckan! Boxningen är så jäkla bra och rolig träning!
 

Hallmöbler

 
Måste göra iordning i vår hall, just nu har vi inga möbler alls där. Hittade den här långa skoskåpet som jag är lite sugen på, inte så farligt pris heller. Ska visa marcus det ikväll och se vad han tycker :)

back to reality

 
Och så var helgen slut igen, det går så jäkla fort. Men det är bara att ta nya tag så är det snart helg igen, veckorna går ju nästan lika fort dem. I fredags blev det en lugn kväll hemma, lite tacos en varsin drink och the impossible på tv. Bra men hemsk film! Vaknade relativt tidigt i lördags och jag åkte och gymmade direkt, mest kondition men det var riktigt skönt att göra det på morgonen, åkte sen hem och åt frukost. Resten av dagen spenderades på mio, chilli och några andra butiker i barkarby innan vi åkte hem och gjorde oss iordnding en snabbis och gick över till Jonas och Jossan. Där körde vi lite drickspel osv innan vi åkte vidadre till sundbyberg för att bowla. Gick inte så bra för mig men det är riktigt kul faktiskt :)
 
Kom inte hem allt för sent och somnade till en film i soffan. I går var en riktigt skön dag, hann med så mycket. rensade hela garderoben, tvättade, städade lägenheten, boxning, laga middag, se en film, duscha/tvätta håret osv. Så jäkla skönt med en sån dag man hinner så mycket fast man inte stressar något.
 
 
 
Tacos i fredags :)
 

gangster squad

 
Igår efter jobbet så mötte jag Marcus vid Kungsängen så tog vi bilen till Kista. Blev mumsig middag, lite tittandes i affärer (men inget köp, lönen är efterlängtad just nu!) och sen bion. Den var riktigt bra faktiskt, som jag sa så är jag inte så mycket för action rullar men den här hade en bra handling osv så den rekommenderar jag verkligen!

det flyter på!

Vissa saker verkar verkligen vara meningen att det ska hända. Ex. om jag inte hade fått veta att jobbet ska flytta till arlanda så hade jag inte börja söka massa nytt - mest för att man är lat och ganska trygg eller vad man ska säga. Och nu har jag haft sån tur, har sökt några jobb och får komma på intervju på nästan alla företag jag är intresserad av. Så himla kul! Hoppas jag i slutändan får någon av dem jag är mest intresserad av, skulle passa mig så perfekt!
 
Annars då? Blir ju ganska mycket med jobbet, hinna med intervjuer och sen även laga middag och alla vardagssysslor. Igår åkte i allafall jag och mamma och boxades. trots att vi var jätte trötta så var det så jäkla skönt att träna lite, riktigt bra och jobbigt pass. Ikväll ska jag och Marcus unna oss något kul än att bara stressa hem på vardagarna för att sen äta/duscha och sova. Blir lite kikandes i affärer, middag och bio i kista! Mys. Gillar att hitta på saker under vardagarna, då känns helgen lite närmre.
 
 
Gangster squad ska vi se, den är ju inte så "fridig" egentligen men man måste ju kompromissa. Marcus ville se två olika och den här verkade vara lite romantik i så vi får hoppas på det bästa haha :)
 
 

detaljer

 
Såg dessa bilder på någons blogg och tyckte det var jäkligt snyggt. mycket detaljer och häftigt inrett. Lite roligt har dem gjort med väggen också, det är ju egentligen för golvet. vi har det där i vårat golv i sovrummet, Står massa vinsorter på det :) Men det här var också en variant!

ny vecka

Det är måndag och jag längtar redan till nästa helg. I fredags hade jag och marcus en jättebra kväll, drack några drinkar, tittade på gladiatorerna, spelade spel och pratade om allt mellan himmel och jord. Så underbart. I lördags när jag hade sovit ut ordentligt åkte jag och mamma till både stinsen och sollentuna centrum, shoppade lite och åt lunch sen var det raka vägen hem en snabbis innan jag gick ner till Josephine där även Jennifer och Sara var. Var där hemma och mös lite innan vi åkte upp till centrum. Lisette kom också så blev det middag och lite vin innan fler kom! Jätte trevlig/rolig kväll. I går var inte lika roligt, drack ca 5 glas vin på lördagen men var så jääääkla bakis. Har mått väldigt dåligt flera gånger nu fast jag inte druckit så mycket så börjar nästan fundera på om det är något jag inte tål i vissa viner eller så..Söndagen slutade i allafall bra med middag hos mamma med hela familjen! Grillat och god efterrätt :)
 
Idag blir en superlång dag, slutar vid 18.00 och då ska jag iväg på en intervju direkt efter. Kommer väl hem runt 20.00 ikväll men då är jag nog helt slut, är slut redan nu! Men resten av veckan blir rätt lugn.
 
 

Vinter vs. vår!

 
Kläderna på vänster bild har jag på mig idag - vinröda jeans, svart tröja och vinröd halsduk med lite mönster. Men idag provade jag den här färgglada rosa tröjan! snacka om att liva upp vardagen lite.. och känna att våren närmar sig! Älskar när det kommer in färgglada plagg i butikerna. oftast är jag inte så rolig själv och köper dem "tråkigaste" färgerna, men ska försöka bli lite bättre i år!
 
 
 

ons, 16 jan

Igår var det full fart på träningen, blev helt slut och det är så kul med just boxning. har alltid gillat det, min favoritgrej på idrotten i skolan minns jag. är så kul att få sparka osv, då har man ju något att avreagera sig på också ;) Slutade vid 9 och åkte hem duschade och hoppade i säng. Vaknade imorse och var så jäkla trött, låg och snoozade i 35 min haha så blev lite stressigt sen, men nu är jag i allafall på jobbet!
 
 
Går rätt ofta ner till Åhléns inredningsavdelning vid lunch, älskar att kika på inredningsprylar och småsaker till hemmet. Just nu har dem väldigt mycket fint där faktiskt, dels dem här tekopparna som finns i många olika färger. Funderar på att köpa två st, stora och fina. endast 49:- st!
 

morsning!

Igår när jag kom hem blev det massa fix med ekonomin, medans älskling stog och gäspade tyckte jag det var ganska kul haha. lite mat och lugnt blev det sen innan vi åkte en snabbis till brunna och hämtade luren och sen ner till mamma på en kortare fika. Hoppas den här dagen går fort, men känns inte som det - vi ska ha 4 st på "utvärdering" eller vad man ska kalla det. längtar i allafall till ikväll, då blir det boxning för hela slanten, taggad!
 
Resten av veckan blir det ganska långa dagar, imorgon ska jag åka raka vägen och fixa naglarna efter jobbet och på torsdag har jag intervju efter jobbet. sen är det helg, snälla skynda dig hit fredag!
 
 

vår

 
Fick lite vårkänslor av dem här små formarna som finns på åhlens! Tänk att få en god paj serverad i ex. den ljusgula på sommarn. Möms! Kanske ska införskaffas några - endast 19:- st! Längtar förövrigt till sommarn så jäkla mycket nu! :)
 
 

Today

seg dag, men snart slutar jag så ska inte klaga! Ska inte göra så mycket speciellt idag, hämta min nya telefon jag ska köpa (samsung gs3) och sen lämna min till mamma. får se om jag orkar åka till gymmet annars blir det bara lite städning och fix hemma.
 
 
 
 

helgens roligheter

Helgen har verkligen varit super. I fredags var planerna en lugn kväll framför tvn men efter middagen som blev sjukt god så hade vi fixat lite frukt med smält chocklad och morötter m. dipp. Hoppade ner i myskläderna och satte oss framför gladiatorerna men då ringer Svärisarna och frågar om vi vill ha en spelkväll. och det lät ju inte helt fel! Ringde över mamma också så från 9-03.15 blev det massa vin, spel, mys och skratt.
 
Haha inte så fin bild kanske, men baconinlindad fläskfilé. till det blev det vitlökskroketter m. rödvinssås. Mums!
 
Och massa gott gjorde vi i ordning till efterrätt :)
 
Sen blev det massa spel!
 
 I lördags vaknade vi ganska sent och bara slappade. pappa kom över och hjälpte oss med lite saker i badrummet och till kvällen kom tessie över. Blev massa snack, skratt och minnen. Fina vän!
 
Jag åkte vidare till bro ett tag på en födelsedagsfest. Kom hem relativt tidigt och däckade direkt :)
 
Och igår blev det inte så mycket gjort faktiskt, men en prommis och fika hos pappa blev det i allafall!

fredag 11 januari

Vaknade upp med världens huvudvärk idag, tycker jag har huvudvärk så ofta nu förtiden om man jämför med förut. gick upp och tog en kall dusch och gjorde iordning mig, på med glasögonen direkt och nu börjar huvudvärken gå över. tur.. det är ju fredag! Blir ändå lugnt för min del, laga lite go fredagsmiddag (baconinlindad fläskfilé m. potatisklyftor och någon god sås har marcus önskat!) Ska träna i helgen också, både lördag och söndag tror jag, så skönt när man kan göra det på förmidagen och ändå ha hela dagen kvar. På kvällen ska spenderas med fina tessie, hon ville se hur vi bor så blir att dricka lite vin hos mig :)
 
 
Sa ju att jag skulle baka någonting till marcus fika förra helgen, det blev dessa. Kladdkaksmuffins. Supergoda!
 
Gårdagens middag.. hemmagjod tunnbrödrulle. jäkligt gott, inte lika sugen på matlådan dock! :p
 
Och när jag kom fram till jobbet imorse fick jag det här smset, bättre start på dagen :)
 
 
 
 
 

igår var en bra dag!

Igår efter jobbet var jag duktig att ta mig till gymmet, förstår inte att det är så svårt att ta sig dit när det är så himla skönt när man är där! efter blev det hemmåt, äta lite middag, tvätta och ta en långdusch. pratade lite med finaste ia också, är så glad för hennes skull- hon verkar ha det så himla kul i stöten. Längtar tills jag åker dit och hälsar på :)Sen fick jag ett annat fint samtal, blev så glad att jag fick massa tårar i ögonen, vilken lycka!
 
NU börjar i allafall veckan gå mot sitt slut, ska bli så skönt med helg. jobbar till 4 och sen ska jag på en intervju. Nu ska jag jobba på lite och hoppas att den här dagen går fort!
 
 
 
 

Godmorgon!

 
Efter jobbet igår åkte jag en snabbis till jakan och hämtade ut mitt körkort. sen raka vägen hem och laga lite middag, carbonara fick det bli. Längtar till nästa vecka då träning börjar ordentligt, har fått Ias friskis kort eftersom hon flyttat i några månader. så blir att träna där MINST en gång  i veckan, plus boxning två gånger i veckan som jag ska börja på med mamma. ska bli så skönt att komma igång!
 
 
I måndags blev det en tripp till arlanda m. Isabelle och Sara från jobbet. Åkte och tittade hur våra nya lokaler ser ut, vi ska nämligen få flytta till arlanda. Inte det roligaste då det är en bit från kungsängen! Så om någon vet något om en ledig tjänst eller så, hojta ;)

2012 - Mitt år

 
 Januari:Två veckor i thailand för att hälsa på älskling och gänget. inte helt fel att börja året med!
 
Februari:
 
Var i thailand till mitten av februari och när jag kom hem började jag nytt jobb direkt. Inte så mycket andra roligheter utan utbildning och jobb gällde!
 
Mars: en superglad månad, älskling kom äntligen hem efter 4 månader utomlands. Så blev att spendera mycket tid med honom. men även annat skoj, ex vinprovning hos cissi och skriva på min alldeles egna första lägenhet, vilken lycka!
 
 
 
 April: Fick tillträde till lägenheten så det var renoveringen och massa fix och trix som stog på schemat. jag och marcus var nog i ett lyckorus - planerade badrum, köpte möbler till lägenheten och drömde oss bort.
såhär såg dem flesta av våra sms ut.. räknade ner datumet till tillträdet!
 
 
Och när vi väl fick tillgång till lägenheten firades det med champange!
 
Maj: Vårmånaderna började smyga sig på och det  var nu dags att flytta in i vårt hem, så underbart.
slutresultatet av badrummet!
Inte bara inflyttning utan det var många soliga dagar!
 
Juni: Då tänker jag mest på midsommar. Lite bilder därifrån får ni! Det är såna tillfällen man älskar att bo i kungsägen :) Även mycket tid på uteserveringar!
 
 
Juli:
Mys i solen med bästa vän!
Födelsedagsfirande, daniel&Cissi fick idén att göra en överraskningsfest för mig med alla fina vänner, och om dem lyckades! Bästa födelseadagen <3
 
Och vi drog till landet över en helg!
 
i slutet av juli blev det även en vända till rättvik med marcus, daniel, cissi, zäta, ida och fredde för att se hoffmaestro! Lika grymma som vanligt :)
 
Augusti: I augusti hände faktiskt inte så jättemycket "speciellt" men det var ju sommar och semester i två veckor för min del så mycket sköna dagar och roliga kvällar! Grillning och myskvällar på balkongen - precis som sommaren ska se ut. Vi var några tjejer som drog ihop en drinkkväll också, måste göras om snart! :)
 
September: firade ett års dag med älskling. Blev god middag och mys.
 
 
Tog vara på sista solen!
 
 
Och hade middag hos Ia innan utgångar, det skedde dem flesta lördagarna den här månaden :)
 
september fick jag även glasögon!
 
Oktober:  Höstpromenader
 
Gjorde lite ändringar i vardagsrummet :)
Spelkväll med lite vänner!
 
En underbar dag med mammi på djurrgårn. Långromenad och middag i kaknästornet!
 
November:
 
SHM med Jonas, jossan och marcus!
Middag hos mamma en lördagkväll, god efterrätt va?
Var i kista på antons cykeltävling :)
Och brunch med jenny ellan och Ia! sånt måste göras oftare :)
 
December: Ja det har ju precis varit men det var mycket kul som hände i december. Blandannat mariefred, körkort, julbak med massa vänner, och självklart julafton och nyår.
 
Orkar inte lägga upp så mycket bilder men några från december bli det.
 
 
Är en del jag vet redan nu att jag missat, många roliga kvällar, mysiga dagar osv. När mamma och jag var på lets dance, jag och marcus var på x factor och många fler saker! Men en del jag inte hittade bilder till heller och då var det inte lika roligt att lägga upp just om det.
 
Men här har ni i allafall en liten resumé vad jag gjort i år, mest för min egna skull för det var jäkla roligt att titta tillbaka redan nu. mycket man glömmer bort och tror var så mycket längre sen än vad det var!
 
Men visst har jag haft ett bra år!? väldigt många stora saker som hänt, exempelvis körkortet och flyttat hemifrån! Stora förändringar som kan ske på ett år :)
 
 
 
 
 
 

weekend

Helgen har varit super. Fredagen blev lugn med filmer och mys framför tvn bara. I lördags fyllde som sagt Marcus år, så vi började med frukost på sängen och ett litet paket från mig. Sen efter ett bra tag gick vi upp och fixade lite hemma, städade undan och så. Vid 3 kom några för lite fika! :)
 
Kvällen spenderades på GC till en början, vi var några som åt god middag och sen blev det drinkar till det. Super kul verkligen. När det stängde gick några vidare till sporten men vi fortsatte till MP. Det var rätt mycket folk där och relativt roligt :) Kom inte hem alltför sent och däckade direkt båda två. Igår sov vi bort hela förmiddagen och sen kom mamma över. Dem har varit i alperna en vecka så hon visade massa bilder och så fikade vi lite! Toppen helg, men nu är det dags för ny vecka.. jag har i allafall massa saker som jag ska kolla upp och fixa inför, spännande!
Frukost på sängen!
 

Snart helg efter en kort vecka

Det har vart en kort vecka, ons-fre men vi har fått stora ändringar på jobbet så har haft mycket att tänka på ändå. Funderade väldigt mycket igår kväll samt under natten, vilket gjorde det svårt att sova. Men om några timmar är det helg och längtar som tusan. Blir superlugnt till en film och massa mys i soffan. Och imorgon är det älsklingens födelsedag, så det får bli lite frukost och presentöppning på sängen innan lite gäster kommer över. På kvällen blir det middag på GC och sen får vi se hur kvällen slutar.
 
Ändrade lite i designen också, inte helt nöjd men får vara såhär ett tag i allafall! :) Kul med lite ändringar.
 
Får se om det blir att baka lite kärleksmums ikväll också, något hembakat kan ju vara roligt att bjuda på. Men får se ikväll :)
 
 
 

happy new year


27 dec

I julklapp av mamma fick jag blandannat biljetter till svansjön. Så redan på torsdagen den 27, några dagar efter åkte vi in till stan och åt god middag och tog ett glas vin innan svansjön började. det var så jäkla bra! Älskar dansföreställningar och nu var det ju Bounce så det var riktigt kul. Så om man har chansen att gå och kolla, dem är så grymt duktiga!
 

ledighet

Julafton har jag redan skrivit om så hoppar till dagarna efter. har varit relativt lugnt faktiskt, börjat träna osv, shoppat osv. Blev en heldag med Jessi och Ellan på lördagen och på fredagen träffade jag äntligen tessie, och vi hade inte setts på ca ett år. Inte okej, så nu måste vi boka in fler datum att ses :)
 
I Söndags blev det lite mat och shopping i stinsen med marcus, jonas och jossan.Vi har också börjat prata lite om en resa som jag verkligen verkligen hoppas blir av.
 
Sen var det nyår, jättebra hade vi det.Kom till jonas och jossan vid 4 tiden. Goda drinkar, jätte god mat och lite spel osv innan vi gick ut för nyårsfirande vid 12 slaget och sen iväg på en fest i närheten. I slutet blev det massa dans och jag kom i säng runt 4- 4.30. I går var jag riktigt bakis. massa filmer och en pizza roade jag mig med under dagen. Nu är jag tillbaka på jobbet och blir inte mycket ledig fören sommaren igen! Men tiden går så jäkla fort så det ska nog inte vara några problem. Bilder från nyår får ni senare, ligger nämligen på systemkameran :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!