Godmorgon..

.. eller stressig morgon! Börjar 7 idag så var tvungen att gå hemifrån kl. 6! vid 5.45 hör jag älskling "tror det är dags att gå upp nu" så det var bara att springa upp och göra mig klar och sen sticka. Jag hann, blev lite frukost på vägen :) Hade tydligen pratat hela natten också, inte likt mig. Hur som helst, idag är det jobb som vanligt och sen måste jag åka och vaccinera mig innan vi ska på middag hos mor min med Daniel, Cissi och Anton, mys.
 

Idag!

Slutar om 20 min, blir raka vägen hem och laga lite mat och sen en PW/springtur innan det får bli en myskväll. Rätt seg efter helgen! Får se om jag passar på att övningsköra något, inte så jättesugen nu men kanske är lika bra att passa på!
 
 
Jag och älskling förra helgen! :)

Rättvik

 
Rättvik var riktigt kul trots en del omständigheter, blir en minisemester när man åker bort några dagar sådär! Hoffmaestro var riktigt grymma, som alltid! Nu är jag tillbaka på jobbet, snart semester :)
 

Inspiration

 
Har fått en idé och bild framför mig hur det skulle bli riktigt fint i vårt vardagsrum. Dessvärre måste vi isåfall ta bort de kuddar vi har där just nu vilket också är rätt trist då dem är ganska nya. Men vi får se, får tänka på det ett tag! :)

Snart är det helg!

Godmorgon! Nu längtar jag till helg, är helt slut. Igår var det övningskörning på schemat och efter det blev det hem en snabbis och sen en pw i några km och upp till Zäta och Ida för att spela lite buzz, sjukt kul spel faktiskt! Kom hem rätt sent och ställde mig och laga lite matlåda innan det blev sängen direkt!
 
Redan torsdag, veckorna flyter på riktigt fort faktiskt! Idag ska jag övningsköra för ovanlighetensskull och sen har jag en del att fixa. Packa ihop lite saker, tvätta håret/inpackning och fixa lite allmänt för helgen. Vi åker ju till rättvik imorgon och är borta över helgen. Hoffmaestro spelar på lördag, om jag är taggad!
 
 
 

Halva veckan har gått!

Solen skiner och jag känner att det blir en bra dag idag! Lunch blir det med ia på någon mysig uteservering :) Efter jobbet ska jag övningsköra och förhoppningsvis orka träna lite också!
 

Chilli

 
 
Hittat snygga kuddar på Chilli, alla var riktigt mysiga men är sugen på den gråa!

Godmorgon!

Efter jobbet igår blev det att övningsköra. Gick sådär, men var rätt segt för det har gått så bra att kört vanligt nu men började backa/parkera igår vilket jag känner inte var min grej. Men det blir att öva idag också så här kommer jag inte undan! Ska få körkort snart, måste! När jag kom hem började älskling laga lite mat medans jag städade lägenheten! Rätt skön kväll ändå men blev tidigt i säng.
 
Lika trött är jag ändå idag tyvärr, hoppas dagen flyter på.
 

Bloominghome


helgen

 
I fredags var vi hemma hos Daniel och Cissi innan det blev iväg till MP. Rätt kul faktiskt! Lördags dag spenderades med Cissi på IKEA innan vi åkte upp till golden cave och träffade lite annat folk som var där. åkte sen hem till henne för att äta lite och korka upp vinet. resten kom dit sen och det blev grillning osv innan vi partade vidare! Riktigt rolig kväll faktiskt. Nu är det nya vecka som känns lite trist eftersom i princip alla har semester ,men jag kämpar på!

En vecka i phuket

Älskade underbara fredag, nu ses vi igen! Lite sol men jag hoppas det spricker upp mer mot eftermiddagen för då blir det en skön uteservering med fina vänner. Älskar fredagar, alla blir så himla glada!
 
 
 
För ännu mer fredags och sommarstämning så borde man lyssna på den här!

Nästa månad!

 
 

Vardagsrum

Just nu har vi ek i vardagsrummet och vet inte riktigt hur det kommer bli framöver. det är rätt mysigt med ek, känns lite varmare än vitt, men det vita är ju alltid klassiskt och man kan matcha allt till det! Nu i början har det blivit mycket utgifter på allting till lägenheten så det får vara i ek ett tag så får vi se senare, däremot vill vi ha en till möbel i vardagsrummet för att fylla ut lite och det känns ju dumt att köpa i en färg för att sedan slänga ut det om något år.
 
Kom sen på att min pappa har den vanliga malmbyrån i ek hemma, och när han flyttar i augusti vill han inte ha kvar den längre och vi kan ta över den. Tror det blir perfekt sålänge tills vi bestämt oss precis hur vi vill ha, i början är det helt okej med tillfälliga lösningar.
 
Ovanför kommer stora klockan från mio hänga och sen blir byrån prydd med liknande som ovan på bilden!

18 juli

Blev att installera tvättmaskinen, springa och laga god middag igår. Kvällen kändes så himla lång! Hoppas den gör det idag också, ska nämligen övningsköra rätt sent och vill hinna springa/pw innan det men även hinna med massa mys med älskling, månadsdag idag!
 
 

I love you is not something you just say to make someone happy. When you say it make sure you mean it.. You cant just take it back one day like that because if you truly loved that someone you couldn’t just take it back.. love isn’t a word. its a feeling and if you don’t truly feel it, don’t say it.

 

Älskar dig!


tisdag

Vad hände med vädret! Förstår inte att man ens får upp hoppet när det är fint en dag, det blir helt enkelt ingen sommar i år! Eller kommer den perfekt till min semester? Hoppas! I det här vädret känner jag för att bara mysa ner mig i soffan ikväll med lite ljus och en bra film. Vi ska laga någon god kycklinggryta eller vad man ka kalla det, med röd curry, Yummie! Om det slutar ösa ner innan jag slutar blir det i allafall en snabb sväng till elgiganten och hämta upp tvättmaskinen som kommit, annars får det bli i morgon.
 
Och jag som hade tänkt springa en kortis idag ju, får man skylla på vädret?
 
 

Pyssel

 
 
Igår kom sänggaveln och väggordet på plats! Svårt att få en bra bild men ungefär såhär ser det ut i vårt sovrum för tillfället!

Sovrummet

 
Idag blir det att hämta sänggaveln från MIO och sätta upp väggordet i sovrummet, sen är det mesta klart därinne faktiskt! Bilder kommer så småning om :)
 

Landet

 
 
inte dem bästa bilderna men bättre än inga alls! I lördags blev det som sagt landet, inget roligt väder men det var mysigt med lite kortspel,badminton m.m och såklart massor med mat! Har nog gått upp några kilo den här helgen!
 

Nu tar jag helg!

Och helgen börjar bra med några glas vin och snack med Louise. Imorgon åker vi till mormors land och myser och kommer hem söndag. Blir super skönt! Ha en bra helg
 
Hoppas på fint väder de här lediga dagarna!
 

Ljuslykta

 
I badrummet byter vi alltid av mellan färgerna turkos och lila! Byter då allting så att det blir samma färg, har vi lila handdukar så är ljusen, muggar osv i samma färg och detsamma gällande turkosa. Men igår kikade jag in på indiska och hittade dessa ljuslyktor för 49 :- st. Perfekta att ha som alltid kan stå framme i badrummet som inte behöver bytas ut varje gång!
 
 
 
 

tvättmaskin

Och så var det fredag igen! Underbart, märks att fler och fler går på semester. helt tomt på kontoret, jätte lite att göra och uppdaterar man facebook så ska dem flesta hitta på roligheter under dagarna. Så somrarna ska vara antar jag. Jag har några veckor kvar, men tar vara på kvällarna ordentligt så det är rätt lugnt ändå.
 
Igår blev vi en tvättmaskin rikare, eller fattigare beroende på hur man ser det. Inte riktigt det man ville lägga pengar på, men när den står där på onsdag så kommer jag vara så nöjd. Så jäkla skönt att kunna tvätta själv hemma och inte behöva springa ner till mamma med tvätten.
 
Den här blev det, har ju inte hört så mycket om hotpoint tidigare men verkar ha fått väldigt bra kritik så det blir spännande att prova!

Tavellist

 
  I köket har vi en liten tavellist som satt sen tidigare, dock är den alldeles för smal tycker jag. Går inte ens att ställa en liten ljuslykta på den! Kikade runt på olika sidor och hittade dessa och ska nog slå till. Frågan är bara om det blir med lilla texten "Bon appetit" eller helt vit.

Dekoration

 
Ingen tvekan om vart vi kommer beställa kuddar ifrån när det är dags för fler. Älskar alla!

Victorias Secret

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom till jobbet imorse fick jag en VS påse av fina Isabelle. Lotion, body mist och ett läppglans som doftar så jäkla gott, bra start på morgonen!

Köket


onsdag

Idag har det varit en riktigt slapp morgon. Fick en akuttid hos läkaren så blev att sova en timma längre på morgonen. Raka vägen till jobbet där hela systemet låg ner i två timmar vilket bidrog till att vi hjälpt till ordna lite i förrådet, pantat burkar på hemköp och såna trevliga uppgifter haha! Nu fungerar allt som vanligt i allafall, efter jobbet idag blir det att möta Olivia för en fika!
 
Mitt fina halsband jag fick på min födelsedag <3

Godmorgon!

Igår blev det hem och se Project X, den var bra faktiskt! Imorse vaknade jag hur trött som helst men hoppade upp iallafall och sitter nu på jobbet. När jag slutar idag blir det att köpa tvättmaskin och sen installera den, gud så skönt det ska bli! Fick massa pengar och presentkort i födelsedagspresent som ska läggas på det, perfekt. Sen ska jag väl försöka hinna övningsköra också!
 
Förresten, någon som äter mercilon 28 och har en karta att låna ut!? Let me know
 
Vill utomlands!

drinks

 
Sugen på att ha en riktig drinkkväll med lite brudar snart! Får se till att dra ihop något :)
 
 

birthday kid

 
Dagen började med frukost på sängen och presenter av älskling!
 
 
På dagen kom släkten, blev fina presenter och lite fika!
 
 
Eftermiddagen spenderades med Ia. Tacos, goda drinkar, massa mys och snack, göra oss iordning och sen bege oss vidare!
 
Möttes av detta fina tält, bilden är dock tagen dagen efter, så stod proppat med fina vänner för att sjunga och fira mig! Blev så sjukt glad och rörd att tårarna sprutade haha!
 
Sen spelade Marcus hägg grym musik hela kvällen! Har tyvärr inte så mycket bilder men några fler kommer från systemkameran iallafall!
 
Hade en så jäkla rolig kväll och har verkligen de finaste vännerna och bästa familj utan tvekan!
Så himla tacksam att daniel och cissi kom på den här iden och gjorde min födelsedag så himla minnesvärd. Dem är bäst!
 
 
                        
 
Och såklart alla som var med på presenten och hjälpte till så att allt kunde bli av osv. Guld värda! Tack tack tack!!!
 
 
 
 

Finally

...Som jag längtat! Helgen är här :)
 
Planen var middag hos Chriztian vid 18 eftersom han fyller år men har så mycket att fixa så missar dessvärre den och får gå upp senare istället! Men det är bättre än inget. Men innan vi ska dit blir det att montera barstolar, städa, baka och montera ner skrivbordet! När vi äntligen är klara med det blir det som sagt upp till zäta och ida där lite folk är för att fira honom. Då kan jag äntligen njuta och bara ha roligt, sen är det dags för min födelsedag!! :) Det här kommer bli en grym helg, minst sagt!
 
 

.


Love

 

sunny day

 
Igår efter jobbet mötte jag som sagt Ia. Köpte oss en glass och satte oss vid kungsträdgården och bara mös. Gick in på instagram en snabbis och såg att Mamma hade lagt ut en bild precis där vi var så vi mötte henne och tog ett glas rose i solen. Älskar sommarkvällar som man kan uttnyttja så bra fast man jobbar hela dagarna.
 
Kom sen hem och bakade hallongrottor tills på lördag innan det blev sängen!
 
 
Imorse vaknade jag upp till det här fina vädret så blev klänning till jobbet! Nu är det dock mulet helt plötsligt.. hoppas det vänder lagom till min lunch :)
 
 

Halva veckan har gått!

Igår körde jag i nästan 1.5 timme. Tiden bara flög iväg (och så körde vi vilse i bålsta) så tog lite längre tid än tanken var! Men det gick super i allafall! Slutar om ca. 2 timmar och då blir det att träffa Ia. Tanken var först kista men i det här vädret väljer vi solen före shopping. Blir någon mysig uteservering för en god fika eller kanske ett glas vin och massa snack, mys.
 
 
 
 

La la love

Godmorgon! Igår blev det väldigt lugnt. Kollade några gossipgirl avsnitt, lagade lasagne och tog en långdusch innan det var dags att sova. Idag händer egentligen inte heller så mycket speciellt, ska övningsköra senare på kvällen bara. Kanske ska börja baka lite mumsigt till min födelsedag okcså! Nu är det inte många dagar kvar :)
 
 
Beställde den här klänningen också, hoppas den passar mig fast jag inte är lika brun och snygg som på bilden ;)

Klocka

Vi har hittat en riktigt snygg klocka på Mio som ska köpas så småning om också. Blir att ha den i vardagsrummet!

måndag 2 juli

Då var nya veckan igång igen! Helgen har varit riktigt lugn för mig eftersom jag inte mått super och måste vara helt hundra till helgen som kommer, fan vad jag längtar! Igår var det i allafall homeparty som sandra och Issa hade ordnat. Super fina saker och man ville verkligen ha allting, men fick bli lite smått och gott. Riktigt bra idé iallafall,att ses några tjejer för lite fika en söndag och samtidigt shoppa inredning ;)
 
 
Fixade naglarna i lördags också. Blev helt naturella så har jag målat dem röda nu. Inte långa alls heller, dem växer så fort ändå när man har gele och jag tycker det är som snyggast när det ser så naturligt ut som möjligt men ändå fräscht! Supernöjd :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!