:)

Igår när vi kom hem från jobben så blev det att laga tacopaj. Den blev faktiskt riktigt god! Därefter kom marcus mamma, syster m.fl på lite fika. Sen la vi oss bara i soffan och slappade till gossip girl, vi har nämligen börjat om så ska följa alla säsonger från start.

Sitter på jobbet just nu och när jag slutar blir det en kort fika med Ia innan jag ska möta upp lite folk från jobbet och gå till fridays. Blir middag och någon god drink skulle jag tro. Och snart är det redan fredag och helg, så skönt!


te


Så trött på den här skiten, höll mig frisk i nån vecka! Så nu är jag förkyld som jag vet inte vad, måste vara pollen som jag fått. Kanske dags att göra allergitest. Dricker te i mängder här på jobbet i allafall, har fått för mig att det hjälper. Men tror dessvärre inte det. Aja.. hoppas det inte är lika långvarigt som sist i allafall.


dörrmatta



Skrivit om dessa mattor förut, men nu blev det ett köp i allafall. Blev "Royal yacht club" mattan. Men gillar den andra jättemycket också så slutar väl med att jag har två dörrmattor snart. Men kan väl vara kul med lite omväxling också. Kostar 129:- och fick 50 kronor bonus på hemtex när jag var där nu. Så om jag köper dörrmattan med stjärnan på så får jag den för under hundralappen, det tycker jag är värt! :)


Det börja likna något!



Sagt som gjort, ordnade lite i badrummet igår! Turkosa detaljer till brun/svart kakel blev riktigt fint. Har en del kvar och är inte helt nöjd ännu, tycker det ser lite tomt ut i badrummet fortfarande fast jag inte vet vad som skulle passa in mer. Det här får bli en bra början!  


I love..



Den här serien finns i massa olika dofter. Ska köpa hem en lotion med pumpflaska att ha i badrummet, är lite utav en missbrukare när det kommer till handkräm.



Någon av dessa blir det i allafall tror jag, får inköpas imorgon :)


Badrumsartiklar



På lunchen tänkte jag gå ner till Åhlens och kika lite badrumsartiklar. Vi ska nämligen ordna lite i badrummet idag. Igår satt vi upp krokar så att handdukarna har nånstans att hänga, så blir att köpa en tvålpump o lite smått och även spegeln kommer upp i veckan.


Du måste flytta på dig

I fredags blev det lite filmkväll med toffe och jessi hemma hos oss innan jag och marcus däckade båda två i soffan, trevligt sällskap va? Men blir väl så när man jobbar och sliter antar jag. Vaknade rätt tidigt i lördags och då kom jessi över. Satt på balkongen hela dagen där det stekte på och lite senare kom även Louise. Slutade med upp till alexandra och sportbaren på kvällen och sen en nattpromenad med Jenny då jag gick raka vägen hem för att titta till älskling och krypa ner i sängen :)

I går tog vi vara på solen, när jag vaknade gick vi ner till min mamma och tvättade lite och satt ute i solen några timmar. Efter blev det över på lite fika hos Tina och Danne innan vi gick förbi Jossan och Jonas och kikade lite. Hem en snabbis och sen ner till mamma igen med daniel och cissi också för morsdagmiddag, super mysigt!

Nu är det måndag igen, har en känsla av att den här veckan kommer gå snabbt, hoppas jag har rätt!

Lite bilder från helgen:


Sunny friday



Nu är det någon timma kvar till jag slutar och sen är det äntligen helg, skönt. Marcus är redan och storhandlar på Coop så då är allt klart när jag kommer hem, vilken lyx. Tog en bild på lunchen, satte mig ute i solen - hur skönt som helst!



Hade nyss rast och sprang ner till H&M en snabbis (farligt att jobba precis vid drottninggatan!!) Köpte denna i två olika färger, inte helt säker på vad jag tycker ännu men tänkte ta hem och prova lite. Och kan ju inte säga så mycket om priset heller, köpte båda för 99 kronor, och när jag väl betalade i kassan fick jag även ett presentkort på 50 kr som man fick använda till ett visst datum. Så handlade för 100 kr och får tillbaka 50, inte helt fel!


Friday im in love

Äntligen är jag på jobbet! Tog mig 2,5 timmar hit pga. strömavbrott i trafiken, inte så bra start på dagen men är glad ändå. Man kan ju inte klaga så mycket när solen skiner och det är världens sommarvärme, samt löningsfredag. Jobbar ända till 6 idag sen blir det hem och laga lite gott kött. Tror kvällen blir relativt lugn men ser fram emot morgondagen.

Då ska i allafall jag och Jessi och säkert många fler ha en heldag i solen. Ska bli så kul att catcha upp med jessi igen också, ses alldeles för sällan! Dricka lite rosé och bara mysa på någon äng hela dagen för att sen dra upp till kungskalaset där det lär vara en hel del folk.

Åh vad jag ska ta vara på denna soliga helg eftersom man inte riktigt kan göra det under veckorna. Känner mig lycklig, ett rus i hela kroppen.


Godmorgon!

Igår efter jobbet blev det en vända med Isabelle till rusta och IKEA där det blev lite småköp. Kom hem och lagade pannkakor och soppa och sen somnade vi sött. Idag är nog den finaste dagen på länge, helt sjukt. Har världens ångest att jag ska sitta inne hela dagen, så har redan planer för helgen så jag kan ta vara på solen ordentligt :)



Stjärna



Något annat jag borde lugna ner mig med är stjärnor. All textil osv vill jag ha med stjärnor- det är ju så sjukt snyggt! Lätt att det blir för mycket, men har ju bara två st änsålänge så lite till får de bli :)

Hittat dessa snygga kuddar + filtar så får se om det kanske blir någon beställning snarast!


balkongmöbler

Jag har märkt att jag är en sån person som vill ha allting klart från första början! Vet att man inte kan få allting perfekt direkt men vill ju få allting så fint. Igår fick marcus säga åt mig att vi inte behöver stressa utan kan ta allting eftersom. Och han har så rätt... men det är så svårt! Vill bara pyssla och göra klart allting mysigt och fint.

Idag har jag suttit och kikat lite möbler till balkongen vilket är ganska svårt att hitta bra när den är så liten och smal. Bestämde oss först för en platsbyggd bänk men blir troligtvis inte så då det är lite mysigare att ha någon hörnsoffa i konstrotting att mysa ner sig i.



Har iallafall hittat denna grupp som man köper 5 delar och sätter ihop som man vill, tror måtten passar ganska perfekt för att ordna en hörnsoffa på vår lilla balkong!


Clubmaster



Mitt nästa lite större köp blir dessa! Har länge vart inne på vanliga aviators men dem här passade mig mycket bättre!


Ny vecka och nya tag

Då var det måndag igen! Helgen har varit skön, sovit ut båda dagarna osv. I fredags efter jobbet blev det grillning och vin hos Daniel & Cissi med lite folk, trevligt. Lördags eftermiddag blev det en vända till kista där det shoppades en del och sen kvällen blev lugn, hade tänkt åka till ia under kvällen men så himla drygt med ersättningsbussar hit och dit!

Igår vaknade jag mycket tidigare än marcus så tog mig ut på en pw, duschade, åt frukost och åkte iväg och köpte barbord till oss :) kvällen blev det lite hockey och daniel och cissi kom över ett tag :)



Idag är det fredag på riktigt!

Solen skiner och det är fredag, kan inte bli så mycket bättre. Det var hur skönt som helst att få en dag ledig, man hann så himla mycket. På förmiddagen åkte jag och klippte mig och sen in i lite olika affärer och kikade. Sen kom ia och Jenny hem till mig och bara mös hela dagen. Jag och Marcus lagade sen middag och bakade äppelpaj innan Anton och Mamma kom förbi för hockeytittandes och äta lite paj, jordgubbar samt godis (busigt!)

Idag är det vanlig jobbdag och sen blir det nog att mysa ner sig i soffan bara för att hitta på något annat skoj imorgon!
Men vi får se, man vet aldrig :)


fredag.. ?

Känns verkligen som fredag eftersom man är ledig imorgon! Ska nog unna mig ett glas vin ikväll till lite god middag. Älskling jobbar imorgon så vi tar det bara lugnt, men en bra film får det nog bli :) Igår efter middagen var det hockey och jag gjorde iordning ett fruktfat med jordgubbar och bananer sen smälte vi lite choklad, perfekt vardagslyx :) 

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN klippa mig, ser verkligen fram emot det. och därefter blir det hem till mig med ia för att umgås och ta igen all missad tid, det ser jag ännu mer fram emot!


:)


Tuesday

Igår efter jobbet hade jag tänkt klippa mig, men det gick ju lika dåligt som vanligt, blir ju aldrig av! blev hem och laga lite lasagne och sen satt vi på en film, Valentines day hette den och trodde det var en typiskt frida film men den var inte så bra, det tyckte nog verkligen inte Marcus för han valde att städa köket och sen däckade han i mitt knä haha! Jag får nog låta honom välja film nästa gång..

Idag blir det i allafall att följa med till coop och handla och sen hem och mysa bara! :)


Chilli



Fick av världens finaste vän m. familj presentkort på Chilli som inflyttningspresent. Därav blev det en vända dit i helgen där det blev några fynd. Köpte dessa snygga kuddar som vi har i soffan i vardagsrummet samt "boken" jag pratat om länge nu, som såklart ligger på en liten hylla i hallen eftersom det är en nyckellåda :)

Är supernöjd, Tack Ia <3


Fredag

Äntligen fredag, åh vad jag behöver lite helg och få sova ut! Har varit helt död varje morgon jag stigit upp nu i veckan då vi lagt oss ganska sent och jag har gått upp vid 5. Så den här helgen får bli relativt lugn! Ser framemot att sova ut ordentligt på lördag! Får se om det kanske blir lite roligheter också, Jennifer har ju kommit hem från australien så kanske blir dit på några glas vin och välkomna tjejen hem :)



Matta



På lunchen idag ska jag springa ner och köpa en av dessa dörrmattor! Så snygga, jag gillar nog den med stjärnan mest men Marcus favorit var den andra. så ska kika vilken som är snyggast i verkligheten så får vi se vilken det blir! :)

Endast 129:- kap!


Morning glory

Gårdagen gick mycket smidigare än vad jag hade trott så det var skönt! Lastade på allt och åkte direkt till tippen och därefter vidare till Willys där det blev en riktig storhandling. hela frysen och kylen full så nu börjar det likna något. 

Blev lite städning och matlagning för att sen bara mysa ner sig i soffan framför hockeyn! Mamma och Anton kom förbi ett litet tag också, mys :) 



onsdag

Igår var en stressig men underbar dag! Efter jobbet mötte jag mamma så åkte vi till lägenheten och lämnade av vår snygga dusch. Mötte sen älskling som köpt rosor till mig, så himla fin han är! efter en kort stund så åkte jag och mamma till ikea för att inhandla bord till vardagsrummet samt lite smått för att sedan åka hem till mamma för att äta och duscha samt packa allting inom en timma haha! Jag hann i allafall och var tillbaka i lägenheten vid 8 då pappa kom förbi och monterade upp duschen :) vid halv 10 började jag och Marcus städa ur massa i sovrummet och bädda. Första natten i lägenheten igår nämligen, sov som en liten prinsessa!

Idag har vi också en del att göra, möter upp M efer jobbet så åker vi direkt till Coop och handlar. Sen ska vi iväg till tippen och slänga allting (hela förrådet är proppfullt) + att saker står utanför dörren! Så det blir skönt att få bort allt skräp. Därefter fixar och trixar vi nog lite till i lägenheten innan den här dagen också är slut!

Stressiga dagar - men underbara! Ganska sjukt hur fort det kan gå från att bo hemma i sitt lilla rum till att ha en så fin lägenhet och vara sambo hihi.


Mina fina rosor :)


Hockey



Igår efter jobbet var det hockey på schemat. Rätt spännande match och en väldigt trevlig kväll! Även fast man kom hem rätt sent igår och är jäkligt trött idag så är det kul när det händer lite på veckodagarna, då går ju jobbveckan mycket snabbare! Annars försöker man ju alltid proppa in allting på helgen istället! Mer sånt :)


Ny kategori



Kakel, duschvägg och kommod har monterats på plats i helgen! Lådor på kommoden ska sättas på, snygga duschen som man ser på bild och lite annat skoj sen är det bara städa ur och sen är badrummet klart!


Vår

Blev hemma resten av förra veckan, vilket verkligen behövdes för jag mår mycket bättre nu. Fick cocilana (hostmedicin) och någon riktigt bra nässpray och sen har jag tagit det superlugnt hela helgen så nu borde jag vara fit for fight igen! Helgen har spenderats mestadels i lägenheten, vi har fixat hela badrummet vilket kommer bli så sjukt snyggt och sen har vi städar ur hela lägenheten, tagit dit massa kläder osv. I veckan flyttar vi in, så underbart!



Kan ju inte direkt klaga på vädret heller, nu är våren verkligen på väg. Blev en prommis till tåget imorse :)



Cityakuten

Sådärja, nu har jag tagit tag i det och tänkte äntligen bli frisk efter nattens elände. vaknade med världens hostattack så det värkte i ryggen och sen kunde jag knappt andas, helt sjukt hur jag kan må så dåligt på nätterna och ändå helt okej på dagen. Men har nyst ett antal ggr här på jobbet så blir att gå till cityakuten nu vid 12.00 sen åker jag hem och kryar på mig! Hoppas jag får pencillin eller nåt direkt :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!