Towels



Så himla fina handdukar från newport, Däremot förstår jag verkligen inte dem som lägger ner runt 700 kronor på EN handduk.. det skulle jag aldrig göra hur mycket pengar jag än hade!


Magazine



Såg en identisk på mio häromdagen, så snygga och praktiska!


spets



Ikväll blir det ju middag och sen lets dance inspelningen. Ska bli riktigt kul faktiskt. Tänkte springa över till gina på lunchen och köpa den här tröjan, rätt enkel men till ett par snygga byxor och klackar får det bli bra!


soffbord


Snyggt och enkelt soffbord från IKEA. Så svårt att veta vilken form som passar bäst till vår soffa osv dock!


Godmorgon!

Underbara fredag, igår blev det att åka och hämta soffan och sen hem och räkna på lite bankuppgifter osv till lånet. Kan det bara bli den 16:e nu?



kalender



"kalender" i klossform som är superfin som prydnad!


säng



Önskar vi hade råd att lägga ner pengar på en ny fin säng när vi flyttar, men inte riktigt det man kan lägga pengarna på just nu känner jag. tycker det är så himla fint med höga dubbelsängar! Men vi har ju trots allt en dubbelsäng i bra skick så ska absolut inte säga något, bara att köpa till en fin ram och sänggavel till vår säng så blir det nog toppen.




-



Gammaldags stil, så fint.
Finns att köpas på louiseinterior.se


tea



den här kommer från mique, http://www.milq.se/ - om ni inte varit i deras butik så rekomenderar jag det starkt, dem har så sjukt fina saker! Ligger vid drottninggatan.


Inredning är min bästa vän just nu

Eftersom jag blivit rätt inne i inredning den sista tiden och är i princip det jag ängnar min tid åt just nu så är det lika bra att göra en inredningmapp! Funkade inte att flytta över alla gamla inlägg till den mappen men nu i fortsättningen hamnar i allafall allt som har med nya lägenheten och inredning i den mappen!


Chicago divan+2-sits+cosy hörn



Idag ska soffan hämtas, det är inte samma modell som på bilden men liknande. vår är dock lite större och ena delen är en sånhär divan del medan andra sidan är rundad och kallas "Cosy hörna" Kommer bli så himla bra!


Bedroom



Det blir att inreda med lite fina/någont fint väggord i sovrummet. Blev lite förälskad i den här..


Lets dance



Längtar tills fredag, då ska nämligen jag och mamma mötas upp direkt efter jobbet för god middag på vapiano kungsbron och sedan livesändningen av lets dance premiäravsnitt. Har ingen koll om vilka som ska vara med i år så det ska bli riktigt roligt att se + att det lär vara lite extra nummer och sådär eftersom det är just premiäravsnittet!


Matbord/barbord



Vi har varit helt eniga om att ha barbord från första början (helst ett stort med plats för 6 personer) Men nu är det jättesvårt då det inte känns som den stilen passar in i vårt kök. Antingen kommer det bli vitt vanligt matbord, eller ett barbord antingen i ek eller vitt. Men ingen stress egentligen- köksbord blir inte prio ett för vår del så vi får se hur det blir i slutändan!


I love when you..


älskade vår

Helgen har varit härlig (förutom min äckliga mage som är dags att kolla upp nu) , våren är på g och man blir så mycket gladare. Nu är det ny vecka och nya tag. Idag är det möte i föreningen vilket känns riktigt bra då det är ett steg närmre lägenheten. Ska bara få godkännande där och sen är det bara bankmötet kvar, underbart.



Sugen!


-

Idag kommer nog bli en lång dag, hela proffice är på konferans och tjänsteresa i frankrike så det är bara vi tjejor här. Brukar ha lite allt möjligt att göra men nu är det helt dött! Skulle egentligen följt med Marcus till viksjö för middag och så hos hans pappa men hinner tyvärr inte det utan blir att åka direkt till Solna för att passa Ias katt. Jenny kommer även över lite senare och gör mig sällskap, så det blir super.


wednesday

Underbara sol! Man blir så mycket gladare direkt det är fint väder. Har snart lunch sen är det bara att jobba på. Får se vad som händer idag, tänkte i allafall laga en god tacopaj till middag!




hard work work

Idag har våra system legat nere från när vi kom.. eller rättaresagt hela nätverket. Larmet hade även gått 42 ggr så det har varit lite kaos på jobbet idag. Blir i allafall hem till en god middag och sen mysa med mitt hjärta.


det där med badrum..





.. Det är ju inte det lättaste! Har riktat in oss på mörkt golv med vita väggar, förutom i duschen där det ska vara samma färg och kakel som på golvet. Tror det blir skitsnyggt, men då måste man bara hitta det perfekta golv och kaklet också, ih vill bara börja renovera!


Smått


Tycker dem här "böckerna" är så himla fina. Och eftersom det finns en hylla i hallen som även de tidigare ägarna hade en sån här bok på så blir det att införskaffa sig en till lägenheten. Det är ingen bok utan en liten låda där man kan slänga i nycklar osv i, perfekt att gömma allt smått i och ändå få det att se snyggt ut!


Underbara helg

I fredags åkte jag hem tidigare för att skriva på papper till lägenheten!! Så sjukt och så jäkla kul så i helgen har vi varit riktigt effektiva och åkt runt i massa olika butiker, lördags började det med bromma där vi kikade kakel osv till badrummet. Sen lite inredningsbutiker. Igår var vi och tittade på en soffa som ska beställas idag, kommer bli så himla fint där.


mys

Blir att handla lite på vägen hem innan marcus kommer över. vi tänkte laga någon god middag och kolla fler avsnitt på BB. Mysigt värre! en timma kvar tills jag slutar, woho.


justgirlthings


vår



Köpte ny jacka på gina förra veckan, provade att ha den idag med en stor halsduk idag. Funkade utmärkt, inte för kallt alls!


Pastell



Tycker det är så himla gulligt med fina pastellfärger på våren, älskar mintgröna och ljusgula nagellacket!


-

Det gick tyvärr inte som vi hade hoppats på igår, men det kommer fler lägenheter rätt snart hoppas jag :) Blev i allafall god tacotallrik hos mig sen somnade både jag och Marcus framför bb vid 9 haha. Idag är det redan
onsdag, känns skönt. hoppas dagen går fort idag, Blir nog prommis efter jobbet om jag orkar i fina solen :)


True


Its nice to get up in the morning, but better to stay in bed!

Morning tuesday! Igår blev det tillbaka till lägenheten och även en annan, så idag är jag jäkligt spänd och nyfiken.. och nervös. Men hoppas verkligen att turen ligger på vår sida idag.


sunny day

Helgen har varit super.Fredagen hade jag tänkt gå över till Cissi ett tag men slutade med att jag somnade i soffan efter middagen. Lördagen blev det att fira Ida på sin 20 årsdag. Det var super trevligt! Igår var jag rätt seg men vi kom upp i tid för att gå på visning av en lägenhet (som förövrigt ska budas på idag, hoppas!) och sen blev det hem till mig för middag och myskväll framför big brother med massa godis och morötter med dip- Mums!

Ny vecka och nya tag, man blir så glad av vädret. Ska nog förbi lägenheten idag också för att visa pappa osv.



friday im in love

Godmorgon underbara fredag! Igår var jag hos marcus hela kvällen, var dock inte så social och somnade jättetidigt.. inte lätt när klockan ringer 5.00 på morgonen! Imorgon kommer man iallafall få sova ut, gah längtar.
Alla på min avdelning är sjuka idag.. så dem kommer ta in lite extrapersonal som jag ska lära upp idag, trevligt men stressigt.  aja ska väl fortsätta jobba hehe, Puss!


My love



Den här dagen har gått så sjukt fort, nästan lite läskigt. Och imorgon är det fredag, underbart. Hursom, sitter på jobbet nu och kom precis tillbaka från lunchen. efter jobbet blir det nog hem och äta lite gott och ta en dusch osv innan jag packar på mig lite saker och går över till älskling. blir förmodligen någon bra film och mys, älskar att ha honom hemma igen hihi.. Var ute och shoppade på lunchen också, ska nog lägga upp lite senare!


sunset



Bild jag tog i thailand!


Nöjd



Juste, tatuerade mig ju i thailand också! Riktigt nöjd med placeringen och texten. Don't look back in anger- sjukt fin låt, citat och budskap!


wednesday

Gårdagen var trevlig, efter jobbet skyndande jag mig hem och käkade lite och sen upp till sporten där de flesta käkade. Blev sen upp till zäta en sväng och kika fotboll innan mamma kom och hämtade oss. Nu är det onsdag och snart har alltså halva veckan gått.. dagarna går så himla fort, känns verkligen som att det bara finns en måndag och fredag. Direkt efter jobbet idag blir det att möta älskling i jakan för att shoppa nya brillor till mig (hans kompis råkade betala en jävla tuktuk för mina, trots att den där åkturen bara kostade ca 10 svenska kronor, gaaaah!) Men som sagt vi ska i allafall kolla på nya till mig idag och Marcus ville shoppa någonting. därefter kommer hans pappi och hämtar oss i Barkarby outlet för att käka middag hemma hos honom, varken varit där eller träffat M pappa så det blir trevligt!

Hoppas på att jag och Jess kan ta en prommis i veckan istället för igår som var planerna också, känns som vi har massor att prata om som vi aldrig kan ta fullt ut när vi är med massa andra, fina vän <3

irriterande

Dagen började underbart, just nu är jag lite allmänt irriterad och upprörd. försöker att inte vara det men det går inte.... inte ens världens grej men blir man irriterad måste man väl få vara det antar jag. Hoppas det blir bättre mot kvällen men det tror jag :D


what a wonderful world

Gårdagen var underbar. direkt efter jobbet skyndade jag mig hem och åt lite snabbt samt plockade ihop saker innan jag kom till älskling, och damn vad underbart det var. Haha vi kunde inte sluta pussa och krama på varandra, blir så lycklig! Det blev i allafall en snabb vända till coop och sen bara hemma och mysa hela kvällen. Det tog emot att gå upp idag kan jag säga eftersom baby låg kvar, MEN cash is king så nu sitter jag på jobbet.

Jag har högsta budet på lägenheten nu, idag får vi veta.. helt sjukt!



efterlängtade MÅNDAG

Ínte ofta man längtar till måndagar va? men det har jag gjort... ganska länge nu. Sitter på jobbet just nu och slutar om två timmar, blir till att möta min älskade marcus som precis kom hem från thailand! Hoppas också på att mäklaren ringer snart så jag får besked om vad som händer och sker.

Till helgen då, i fredags blev det en lugn kväll efter jobbet. Lördags blev det grillning med grabbarna vid lillsjön- äkta vårkänslor. därefter bar det av hemåt för en skypedejt i ca. 2.5 timma.. haha tror vi har en del att prata om idag när vi äntligen ses! Lördagskvällen blev i allafall hemma hos Cissi för vinprovning sjukt rolig idé som måste göras igen. Lägger upp lite bilder från kvällen :)




det vinnande vinet!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!