Happy day!

Solen skiner och det är rätt trist att sitta inne.. men man ska väl inte klaga! Hade i allafall ett samtal med min chef igår vilket bidrog till en rejäl löneförhöjning och många andra fördelar på jobbet så det var riktigt kul.
 
Haha, igår var jag så nöjd att jag hade bil för att jag skulle komma snabbt hem, men riktigt så blev det inte. Började med att dra över tiden på mötet så slutade 16.30 ist. för 16.00, när jag väl började åka hemåt så råkade jag såklart ta E4:an åt fel håll,  och kunde inte svänga av fören i knivsta, kom då lagom till köerna på rotebroleden.. men gick ändå rätt smidigt. när jag väl var hemma så har jag såklart inga nycklar och marcus var inte hemma. Åker då och storhandlar på coop för att fördriva tiden. Sen kom vi äntligen hem, lagade middag på 10 min och åt på 5 innan jag sprang ut till parkeringen och blev upphämtad av mamma. iväg på träning och sen hemma igen halv 10. Bara hoppa in i duschen och ner i sängen. Det var min dag det..
 
Och natten var väl lite rörig, vaknade flera gånger och när jag pratade med marcus imorse sa han att han inte heller hade fått så mycket sömn för jag hade pratat hej vilt om jobbet i sömnen. haha, hade diskuterat jobbets hemsida osv. inte bra att ta med sig jobb hem! Gick i allafall snabbt hit till jobbet imorse och slutar vid 4, längtar redan.
 
 
 
 

kroatien

Åh hittade utomlandsbilder från 2009,4 år sedan. Vi var i kroatien och hade det underbart. Vill utomlands! Behöver få lite färg också känner jag, man känner sig så himla mycket fräschare.
 
 
 

ge mig vår!

 
Åh vad jag längtar till vår! uteserveringar, glädje, tunnare kläder.. allt blir bättre haha ;)
Tog bilen till jobbet imorse, så skönt. tar ett tag det också men mycket skönare att sitta i bilen hela vägen, blev dock lite strul vid parkeringen, förstod itne riktigt med personalkortet men nu har jag lärt mig det också haha. Blir bil hela veckan, vilken lyx. Igår blev det en pw med mamma och sen mys i soffan efter matlagning/tvättning.
 
Får se hur fort jag kommer hem idag men då blir det i allafall en snabbis till netonnet innan träningen.
 

Peter rätz- levande död

 
Jag brukar aldrig läsa, har inte fastnat för det. men nu när jag åker så långt till jobbet så gick jag faktiskt förbi en bokaffär och köpte denna bok ovan, en verklighetsbaserad bok av Peter rätz. Den är riktigt intressant, och jag vill inte att boken ska ta slut!
 
Boken handlar alltså om Peter rätz - 9 år som undercoveragent. Man får läsa om hans liv när allting började tills hans liv i nuläget. då hans barn 4 år, inte vet vad hans föräldrar heter egentligen, vet inte att dem är svenskar osv, dem måste leva i ständig flykt och vara uppmärksam vart i världen dem än befinner sig då han har ett pris på sitt huvud, den som mördar honom får 1,5 miljon. Det är denna story även johan falk bygger sina filmer på, Joel Kinnaman spelar den verkliga Peter Rätz.
 
Som sagt, riktigt bra och intressant bok som jag verkligen kan tipsa om. Ska försöka börja läsa lite mer böcker, intresserar mig verkligen för verklighetsbaserade händelser så det ska bli mer sånt. ex. nu har jag blivit lite besatt, sitter och letar fakta, vad folk har skrivit om honom på internet och ska se dokumentären i veckan.
 

gårdagens härliga väder!

I går, söndag vaknade vi upp efter en kväll på golden hits. trodde jag skulle vara bakis då det blev lite shottar i slutet och eftersom jag blivit bakis så himla lättt på senaste, men jag mådde super. Så det blev att studsa ur sängen och ut i solen direkt. hann en 45 min promenad, så himla underbart. hade velat vara ute hela dagen igår!
 
Blev i allafall hem en snabbis och fixa till sig lite innan fika i skälby. Marcus pappa fyllde år så blev tårta och så. Skjussa hem Caroline och Charlie och handling på willys hann vi också med innan vi var hemma igen. Hämtmat och tv en söndagkväll fick bli vårt avslut på helgen!
 

Pannkaksonsdag

 
Igår hade vi pannkakskalas, äter inte det ofta alls men det är ju så jäkla gott. Glass och sylt till det, mums!
Annars hände det inte så mycket igår faktiskt, jag kikade lite program innan fotbollen började, då somnade jag i soffan istället så fick marcus titta :) Haha, det roliga med mig är att jag verkligen kan välja när jag vill sova, behöver inte tänka "nej jag är inte trött ännu får hitta på något annat.." eller så utan ex. som igår så tänkte jag mest att eftersom det är fotboll på tv och jag inte är intresserad så kan jag blunda och sova tills den är slut! Ganska bra faktiskt!

52 weeks of romance..

Igår blev en lång, men bra dag! Jobbade först till 16.00 sen blev det raka röret till kista för ett möte. hem en snabbis, till en super god lasagne som älskling lagat och efter det byta om på nån minut och iväg på boxning. så jäkla skönt pass igår, jag hade sån energi! Tror det var för att jag inte hann varva ner innan träningen vilket man oftast gör annars.
 
Beställde det här spelet idag som jag fick som tips! Det är kärlekshandlingar som ska utföras en gång i veckan. ena veckan drar jag, andra marcus. så får man små uppdrag man har en vecka på sig att genomföra, snälla och romantiska uppdrag. I ett år framåt, bra va!
 
 

mums!

 
Igår hade jag turen att Marcus kunde låna pappas bil och hämta mig i upplands väsby efter jobbet! därefter åkte vi och storhandlade för veckan och sen hem för att laga mat och storstäda, Välbehövligt. Sen blev det en kopp thé och lite annanans och apelsin, i hopp om att få i sig lite vitaminer eftersom man är så trött hela tiden. Och riktigt gott är det ju också. blir ofta sugen på något efter middagen så nu ska jag försöka äta lite god frukt på kvällarna istället. Förutom helger såklart, är ett riktigt godismonster hehe.

och så var det måndag igen!

Helgerna går alldeles för snabbt, men jag har i allafall haft en toppen helg.  Alldeles lagom i detta tråkiga väder.. man har ju ingen energi alls! Längtar så mycket till vår.
 
Hur som helst, i fredags blev det en lugn kväll. Zäta var över på middag och vi tittade på gladiatorerna osv. Sen somnade jag i soffan och grabbarna drog vidare. Marcus kom hem vid 3 igen och jag trodde jag bara hade slumrat till lite fast jag i själva verket hade sovit 4 timmar haha. Vakande i allafall upp pigg i lördags och fixade lite hemma innan jag och mamma åkte till netonet för att kika på espressomaskin. när jag kom hem igen var joss,jonas och zäta hos oss. det blev hemmagjord pizza och mello! Myskväll :)
 
Igår fick jag och jossan för oss att åka till lindhagens galleria för att kika i den nya inredningsbutiken som skulle klassas som "stockholms största" men den var inte mycket att hurra för så vi var där i ca 10 min innan vi åkte en sväng till sollentuna centrum. En liten utflykt blev det i allafall fast det inte blev så mycket köpt :) Vid 3 blev det boxning vilket känns idag, träningsvärk! Kom hem och duschade och satte på mig myskläder så gick vi över till jonas och jossan igen och hade tacokväll med bachelorette, grym film. sen ville grabbarna se en parodi vilket nog var det sämsta jag sett någonsin. Men förövrigt låter det som en bra helg va?
 
I veckan har jag lite möten att gå på efter jobbet, träning osv. Hoppas den här veckan går lika fort som förra!
 
 
 
 

underbara fredag

Den här veckan har verkligen gått riktigt fort, men idag är jag så jäkla trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ögonen hålls inte uppe länge till, men snart slutar jag. Och oftast blir man konstigt nog pigg då haha. Blir hur som helst lugnt ikväll. Älskling hämtar upp mig i väsby och sen ska vi hämta ut hans körkort, köpa lite godis på vägen hem och så. Imorgon ska jag nog upp till Jennifer och säga grattis och fira henne ett tag :)
 

alla <3 dag

 
Det blev en super bra kväll igår! först blev jag hämtad i väsby efter jobbet och blev mottagen med en stor bukett rosor, världens bästa. vi åkte sen hem och lagade baconinlindad fläskfilé med vitlökskroketter. tog oss en varsin drink och pratade om livet :) Båda vi tycker det är lite överskattad med alla hjärtansdag, just för att alla ska göra en så stor grej utav det. vi har 365 dagar på ett år och om man älskar varandra ger man väl kärlek varje dag? Men jag tyckte det blev alldeles lagom med god middag och mys och sen ner till mamma på en fika. Vaniljhjärtan, trisslotter och kaffe, roliga klipp, titta på mammas nya bil och mys i soffan.
 
<3 till vänner, familj och min älskling!
,

Today

 
Idag är det inte så många här på kontoret och det är ganska lite att göra så just nu kollar jag housewifes och snart har jag lunch! Idag är det alla <3 dag också! Vi gör inte sån stor sak av det, utan lagar lite godare mat och myser lite extra istället!

12 feb

Igår när jag kom hem blev det middag och filmen flight. Den var bra faktiskt! La mig och sov relativt tidigt så det var skönt. Är på jobbet nu och morgonen startade inte riktigt på bästa sätt. Falska och oäkta människor som bara tänker på sig själva förstår jag mig inte riktigt på? Hur kan man vara så självisk hela tiden, men alla är vi olika!
 Men oandra sidan är det inget som drabbar mig så den här dagen ska nog få en bra vändning ändå! Dricker en cappuccino och äter en macka som frukost och snart har jag nog lite mer att göra på jobbet. Ikväll blir det förhoppningsvis boxning :)
 
 
Ni glömmer väl inte bort att det är semmeldagen idag också? får se om det blir någon fika!
Hörde precis en kommentar bredvid mig "tycker vi alla är värda en semla idag" så det låter lovande ;)

vår och sommar

 
Här är ju lite inslag från vardagsrummet för tillfället, rött, marinblått och mysigt. Är rätt nöjd så blir så ett tag till, men sen städas det undan ett tag så det blir lite mer vår/sommar känslor. Längtar!
 
Köpte lite turkosa detaljer och kuddar när vi var i västerås i lördags. Men dem var bara framme medans jag tog kort, nu får det vara rött till kanske.. maj? Då hoppas jag på riktiga vårkänslor.
 
 

weekend

Haft en super helg. I fredags blev det lugnt med middag & något glas vin hemma hos mamma! I lördags blev det en liten utflykt för mig, Jossan och Cissi, till Västerås. Blev shopping i en inredningsbutik, ikea och god mat i food court. Kul att åka iväg och hitta på något roligt :) Kom hem runt 17.00 igen och sen kom jossan och jonas över på mello och mys bara! Igår blev det en prommis m. mamma och en snabbis till chilli.
 
Det blev en lagom helg för mig då jag gjorde illa nacken som bara den i fredags morse vilket bidrog till konstant huvudvärk och illamående. Men känner i allafall att det börjar släppa nu så det är skönt! Taggad för en vecka med träning :)
 
 

Smått och gott

 
Förra helgen köpte jag lite smått. blev en godisskål, två teskålar och två koppar med fina kronor på. Älskar inredningsbutiker! :)

Godmorgon!

 
Sitter på kontoret just nu, på arlanda. Bilden är från min plats, man är ju inte lite mer sugen på att checka in där och åka iväg istället för att sitta här vid skrivbordet ;) Snart är det i allafall helg, så skönt.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!