Onsdag

Idag är det lugnt här på kontoret så sprang ner och köpte lite tidningar och fyllde på god varm choklad :) n slutar jag om 10 minuter och då blir det raka vägen in till stan för att gå på musikal :)


Live one day at a time and make it a masterpiece

Gårdagen var verkligen underbar! Fin julstämning, får se om jag kan lägga upp lite bilder i veckan :) Snart kommer ia över för mini jul tillsammans, massa mys och sedan tagga till för party!



God jul

Skulle jobba till 7 igår men det var så himla lugnt så fick gå hem Halv 5 istället vilket gjorde att jag hann köpa alla sista julklappar och slipper göra det idag :) då var det julafton, hela familjen, farmor och farbror med våra kusiner osv kommer över senare, blir super mysigt! Ska skypa med älsklingen snart och sen blir det duschen och så vidare innan jag ska hjälpa till inför kvällen :) juste, fick världens finaste bukett av min marcus igår, Fyfan vad glad jag blev!! God jul på er :)


White christmas

Nu har det lagt sig ett fint vitt snö täcke på marken, lagom till jul :) nedanför ser ni hur ser ser ut utanför mitt fönster på jobbet! Ska snart sova innan ny jobbdag står på spel, slutar 5 och måste då åka direkt till kista och shoppa allt det sista inför lördag, Louisen kanske följer med också :) Godnatt!


tandläkare, jobb och vaccin

Sådärja, det var ändå skönt att få all nytta gjort på samma dag. Så började med tandläkaren imorse, fick fixa en tand som hade tappat en bit och sen iväg till jobbet. 9 timmar senare var den jobbdagen slut och mamma stog utanför UPS och hämtade upp mig. Direkt vidare för att ta första vaccin sprutan! Hemma nu och har käkat middag. blir en dusch och sen sova, börjar tidigt imorgon så tidigt i säng idag blir det. Juste såg att mitt pass kommer gå ut snart också, måste fixa nytt innan thailand.. tur att jag hann se det i tid!



Monday morning

Har lunch nu, förmiddagen har gått riktigt fort men har känslan av att tiden kommer stå still resten av jobbdagen.. Slutar 6 idag sen blir det hem för att slappa och träna lite bara :) imorgon har jag en riktigt tråkig dag framför mig, tandläkaren 7.30, jobb 9-18 och vaccination efter det! Positiv idag va? Jadå, bara 5 dagar till jul ju :)


Fridays

Gårkvällen var riktigt trevlig! Åkte in och mötte Karin så satte vi oss på tgif och skulle ta en drink, slutade med 5 drinkar på kort tid och sen trevligt sällskap av några andra! Kom ändå inte hem allt för sent vilket var skönt :)


all this way

Jag vet att det låter klyshigt, men jag måste fan ha världens finaste pojkvän. Självklart så saknar jag honom till tusen, men trodde det skulle bli så mycket jobbigare när han är borta. Men när vi pratar i princip varje dag så fort han får tid, och tillochmed ringer och pratar med mig i flera timmar medans dem andra har efterfest så fylls jag av sån lycka, visste inte att man kunde vara så kär som jag är i min marcus. Igår blev det i allafall ett roligt samtal på skype eftersom han var så jäkla full haha och nu är dem påväg vidare i landet! Snart är jag där...Jultomten om jag får önska mig nåt i år så önskar jag mig att sex veckor går JÄTTE fort, för då är jag i thailand :)




 I won't ever give up of something that is so strong, cause we made it all this way

galet

Då var min resa bokat, kommer vara i thailand 28 januari till 12 februari. Aldrig varit där, och nu får jag även passa på att pussa extra mycket på min älskling som jag saknar så mycket! Ska bli sjukt roligt att göra en resa tillsammans. Kommer bli massa sol, bad, mys och party tillsammans med grabbarna. Längtar så otroligt mycket, gah låt dessa 6 veckor gå fort!



Tuesday

Ska snart dra iväg till jobbet! 8-5 idag och sen blir det hem och boka Thailand samt träna lite :) ha en bra dag!


Make peace with your past so it wont screw up the present

Nu är alla julklappar köpta. Vi var i barkarby och fyndade det sista och sen blev det lite mat på mc donalds. Gick också in och kikade ännu en gång på glasen jag önskat mig i julklapp, kan verkligen inte bestämma mig om jag vill börja samla på vinglas eller champagne glas men lutar nog mot att det blir vinglasen att börja med, Carolina gynnings fina serie.



Det här trycket på glaset är min favorit, snygga färger och även texten "make peace with your past so it wont screw up the present"


Helg!

Igår kom Jessi och Ellan över så blev det idolfinal, snack och massa mys! Ska snart göra mig iordning och åka in till stan med Jenny, blir förhoppningsvis sista julklapparna och så ska jag köpa en ny parfym jag hittat till mig själv :)


Godnatt!


gossip


tired girl

Inte funnits nån tid att sitta på datorn alls i veckan. I måndags efter jobbet åkte jag direkt in till stan och mötte upp mamma, det blev god middag i stan och sen en föreläsning av charlie (lyxfällan) angående balansekonomi osv, riktigt intressant. När jag kom hem kom ia över och det blev lite fika och snack innan det var dags att sova. I tisdags efter jobbet blev det middag i jakobsberg och bio sen hem direkt och sova:)

Idag har jag inte mått så bra alls, började med huvudvärk osv igår men det gick inte över idag och även mått illa, men det blev i allafall jobb som vanligt och nu är jag hemma. ska försöka lägga mig riktigt tidigt idag!




Åh skulle behöva ett skönt bad <3

today

Sådär nu har jag hunnit med att städa rummet osv och ska snart över till pappa och träna lite. Blir mest att springa några kilometer men även lite magövningar tror jag! Ikväll måste jag "plugga" lite på alla termer osv. till jobbet, så mycket att lära! Men jag och Karin skulle i allafall hjälpas åt så det blir nog bra. Skriva en sammanfattning tänkte vi hinna med i allafall :)



Haha så himla gullig text, fint skrivet!


Weekend

Hela helgen har varit lugn, skönt eftersom att jag börjar bli sjuk! Igår var vi hemma hos Daniel och Cissi på adventsfika med släkten :) kvällen blev det bra film, irish coffee och godis! :)


glad tjej

Helg nu, skönt! Igårkväll blev jag hemma, pratade med Marcus på skype i några timmar - hur underbart som helst! Pratade om allt och inget, dels att jag kanske kommer ner :) ska försöka få ledigt från sista januari och åka ner till min älskling i två veckor, det skulle nog vara bästa någonsin. Mysa, parta, sola & bada och bara umgås, gah det måste gå!!!! Kollat flyg osv imorse och det ser lovande ut kan jag säga, kanske får jag träffa min älskling närmre än vad jag hade väntat mig, hoppas hoppas hoppas!


Sjukt skön dag

Haha lika mycket idag med, men det var skönare för vi fick sitta i datasystemet mycket och köra med lite övningsuppgifter också. När jag satt och lyssnade på min "fadder" Marcus (haha komiskt va!) så ringde det in mååånga roliga kunder så fick oss massa skratt sista timman idag. Därefter åkte jag direkt och mötte Carro i Barkarby. Blev jackköp för hennes del och sen en fika. God middag och sen över till pappa för att träna lite, gick bra idag.

Morgondagen blir nog också väldigt bra, massa praktiska saker på jobbet, fredag-helg, skypedejt med älsklingen, förhoppningsvis spamys med Ia och annars en mysig hemmakväll bara!


På g till jobbet

Är på väg till jobbet nu! När jag slutar ska jag träffa Carro och sen förhoppningsvis lite träning om jag orkar :) men det får vi se, ha en bra dag!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!