I will be dreaming about you tonight


Lön tjohej

Idag fortsatte utbildningen, andra dagen är avklarad. Känns sjukt mycket information och så vidare men redan mycket lättare och fick en urgullig coach idag som hjälpte mig med allting, hoppas det blir samma imorgon! Imorgon blir det inte bara föreläsning utan även lite kikandes och testandes i alla systemen, me like.

Jag har förävrigt varit heeeelt inställd på att första lönen kommer i slutet av Januari eftersom man alltid fått lön en månad efter när jag tidigare jobbat med timlön. Men idag fick jag veta att eftersom jag jobbar på heltid med en fast anställning så får man lön samma månad- alltså får jag min första hela lön om bara några veckor. Dagen innan julafton, åh kom nu!! Så det gjorde mig sjukt glad i allafall.

Ska dricka lite te och kika tv, ska ringa lite samtal till två fina tjejor också och sen blir det läggdags.
Upp tidigt i morgon!


Advent


Påväg

Sitter på bussen från Barkarby nu, snart framme på jobbet! Får se hur den här dagen går, föreläsning hela dagen och är inte van med denna tidsrytm! Men det ska nog gå bra, är spänd och nyfiken :) ha en bra dag!


Min sista lediga dag

imorgon börjar jag nya jobbat, nervös men det ska bli riktigt spännande också! Kommer vara en utbildning 2 veckor först för att lära sig allting innan julruschen närmar sig, haha börjar verkligen perfekt inför den så hoppas jag lär mig allting relativt snabbt! :)

hade tänkt träffa Louise idag men väljer att göra min sista arbetslösa dag till riktigt slapp. Gick upp ganska tidigt imorse och har hunnit gymma. Nu blir det lite lunch innan jag ska packa lite saker och flytta över till mamma ikväll. Sen blir det mest slappa i soffan hela dagen, blir ansiktsmask, hårinpackning, fotbad, nagelfix och plocka ögonbrynen ikväll också så att jag känner mig riktigt fräsch inför imorgon, ny start inför allt nytt som kommer hända!


Vill tillbaka till New York så fort som möjligt!


2011-11-28


Fit for fight

Pappa var och köpte springband och tv till vårt lilla gym i garaget! Nu har jag inte så mycket att skylla på längre.. Nu jäklar ska det börja tränas! :)


Yesterday

Gårkvällen spenderades hos ia! Vi drack vin och rökte lite vattenpipa och sen vid halv 1 bestämde vi oss att gå över till nån hemmafest i närheten :) det var trevlig folk och en riktigt rolig kväll faktiskt! Vet inte riktigt när vi kom hem men vaknade i allafall runt 9 imorse sega som tusan! Nu är jag på väg hem, ska möta grabbarna på parsley för frukost och sen blir det lite jul shopping med mor min :)


Promenad

Är på väg upp till stationen nu för att möta Jenny nu! Det blir att åka till Jakobsberg för att kika lite julklappar och käka lunch! :)


Sängen kallar!

La in en söt liten bild på Hugo, Marcus familjs vovve i brist på annat, han ser ut som en liten nallebjörn! :) ligger i sängen nu i allafall och ska sova vilket ska bli riktigt skönt! Natti


Kista

Idag klär jag mig supervarmt för börjar bli sjuk, får inte bli det! Mössa och hela köret, inte det snyggaste men lika bra! Är på väg till kista nu och ska träffa Carro :)


Break free from the fence, It's when you cry it all ends


Hihi

Tog nyss en promenad med fina Jenny och ska snart över till Jessica för myskväll och massa snack bara. Tror jag behöver det idag faktiskt. Fina vänner man har :) Först ska jag dricka upp mitt te för det var iskallt ute och sen blir det att dra på vinterjackan igen och traska över till Jessi.


.

"Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't mean you love them any less, Sometimes it even makes you love them more"




Skriva av mig lite..

I tisdags var jag med Louise på dagen och sen upp till Marcus, där blev det film och massa mys i vanlig ordning. vi vaknade upp igår och hade en heldag tillsammans. blev mycket skratt, glädje men också en del tårar. Hjälpte till att packa osv. Kvällen spenderades på sportbaren med trevligt sällskap och när vi kom hem blev det massa mysigt prat och bara hålla om varandra. imorse hade Tina lagat frukost till oss och sen var det dags att säga hejdå, tänkte följa med till arlanda först men det blev alldeles för mycket för mig. Jag vet att allt kommer gå bra och att älsklingen snart är hemma igen, känns bara så konstigt att jag sitter hemma ledsen nu och vet att han inte kan hålla om mig på flera månader. Men behöver nog bara vänja mig vid tanken så kommer allt gå bra,
min fina <3



grabbarna på flygplatsen imorse!


wihu

Igår var jag hemma hos Jessi och snackade lite, var jätte mysigt. Sen var det bara att hämta lite saker hemma och dra sig upp till Marcus,  kommer ta vara på varje lilla minut jag hinner vara med mitt hjärta innan han åker! Vaknade precis nu i allafall och ska lägga mig i soffan och kika lite tv till frukost. Mys. Lite senare på dagen ska jag träffa Louise också!



då var helgen slut!

Vi började att föra hemma hos Daniel och Cissi runt 6 tiden igår med lite folk. Blev spel, middag och dricka innan vi åkte vidare in till stan. Stort gäng från kungsängen så det var roligt! Först tänkte vi följa med vidare till Lobby dit många skulle, men slutade med att jag och älsklingen tog sista tåget hem istället. Skönt att slippa krångla hem. Var även ganska slut då det inte blev så många timmars sömn natten innan så behövde komma hem faktiskt.

Vaknade runt 12 idag och åt lite frukost och efter det har jag mest slappat hela dagen. Blev en kortare promenad med trevligt sällskap och sen hem till sängen igen. Snart är det middag och gossip girl sen får vi se om jag går upp till Marcus för myskväll, åker in till Cafét och hejjar på Musse som spelar där idag eller om det blir att stanna inne ikväll! Dags att sätta på lite te innan GG börjar i allafall, tänkte bara säga att min helg i allafall har varit underbar!


 Får bli den här bilden från min student, alla sötisar på bilden var med igår!


världens finaste kväll//natt

Jag hade rätt, kvällen kunde inte bli något annat än perfekt. God middag och sen upp till hotellet och rummet som var hur fint som helst, satte så klart på oss morgonrockarna direkt och kikade idol med lite vin. Därefter blev det basta, bada jacuzzi och bara mysa. Somnade hur nöjda som helst ganska sent och imorse blev det ännu mer bad och mys innan det var dags att checka ut. Tror inte kvällen går att förklara med ord bara såhär, men sjukt fint minne som jag får dela med mitt hjärta nu vilket betyder massor för mig :) 



Aldrig känt mig så säker på en person som jag gör nu, Älskar dig Marcus!


underbart

Sådär nu ska vi snart åka! Blir först middag i stan och sen har jag bokat en svit till oss, måste passa på att mysa lite extra innan Marcus åker iväg, det är även vår månadsdag idag så det blir perfekt. Hade tänkt lägga upp lite bilder på vårt rum men det fungerar tyvärr inte, vi har i allafall både jacuzzi och bastu på rummet, kan det bli bättre?



såhär ser rummet ut, kan inte bli så fel faktiskt!



18-11-2011


fredag den 18 november

Idag är jag glad, längtat efter den här fredagen länge!


tankar

Sovit riktigt dåligt inatt av olika anledningar och sen jag gick upp tidigt imorse har jag mest legat i soffan och kikat olika serier. Vet inte vad det är med mig idag, har så sjukt mycket tankar och funderingar i huvudet att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Det roliga är att om nån skulle fråga vad jag verkligen tänker på är jag inte ens säker på att jag har ett svar, det är så många tankar som snurrar runt i dag. Usch hatar att vara på dåligt humör och känna mig svag, men ibland är det väl bara att acceptera antar jag, går ju inte alltid att styra fast man gärna skulle vilja!

Ska i allafall hoppa in i duschen snart och äta lite lunch sen ska jag upp till centrum och möta min älskling. Blir en prommis i det fina vädret skulle jag gissa på och lite senare ska jag kanske spela tennis, skulle vara roligt!



Idag går Melissa Horn på repeat hemma hos mig!


onsdag

Vaknade upp hos hjärtat och gick hem ganska direkt för att övningsköra en kortis! Träffade Ia i jakobsberg för en fika och massa snack vilket var super mysigt. Har precis ätit och känner mig som en liten isbit just nu, därför ska jag springa över till mamma i kylan där jag ska krypa ner i ett varmt bad med en kopp te! Senare kanske Marcus kommer över också, hoppas :)


Lugn dag

Gick upp vid 9 idag för att vänja mig med lite tidigare veckor innan jag börjar jobba! Tog en pw på 7 kilometer idag också,super skönt när det är så fint väder :) snart börjar one tree Hill och efter det blir det en skön dusch innan jag ska över till min fina, vi ska se unknown ikväll som tydligen skulle vara bra! :)


.

"To the world you may be just one person, but to one person you may be the world"


Mumma

Jag och Louise fick för oss att baka lussebullar! Men inte vanliga och tråkiga utan med mandelmassa, vaniljsocker och så vidare! Blev hur goda som helst, och massor så nu kanske jag hjälpt mamma med lite julbakning snäll som jag är :)


Duktig tjej

Gick upp rätt tidigt och så blev det en pw på 7 kilometer! Ätit frukost och kikat lite tv nu och närsomhelst kommer Louise hit :)


Perfekta hårfärgen

Såhär vill jag ha! Varken mörkt eller ljust, ser slingan ut men inte för mycket :) måste kika med frissan!


If people are trying to bring you down - it only means that you are above them


Im sexy and i know it

Helgen har varit trevlig! Fredagen spenderades med mys i soffan framför idol innan vi somnade sött. Igår började vi dagen med en prommis till centrum för att köpa lite dricka och sen hem till mig. Vid 6 fick jag skjuss till vallentuna för att börja kvällen med några fina brudar, det var riktigt kul. Blev lite spel och massa snack innan vi tog bilen in mot stan. Där var det inte lika roligt så drog hem ganska tidigt, mamma hämtade mig i stan så jag fick skjuss hela vägen- världens bästa mamma! Hämtade även upp älsklingen på vägen så åkte vi hem till honom. Zäta skjussade precis hem mig så nu ska jag ta en lång dusch, städa rummet (väldigt behövligt) och sen ska jag nog baka nåt gott till kvällen som jag kommer spendera i soffan/sängen framför tvn!

Längtar extramycket till nästa helg, kommer bli så himla bra! Bara 5 dagar kvar nu, hoppas veckan kommer gå fort för nästa fredag kommer nog bli världens bästa.




Jessica och Madelene på väg in mot stan igår!


friday

Cimpa hittade det han behövde på stinsen och sen blev det en välbehövlig lunch, riktigt trevligt.
Ska snart möta upp hjärtat på konsum och köpa lite gott för att ha en myskväll idag. Blir väl idol och nån bra rulle :)


2011.11.11

Fint datum det där, tycker inte det är särskilt speciellt som de flesta verkar tycka, tycker mest det är roligt att skriva det haha! Har hunnit med en lång dusch och ska göra mig iordning sista nu innan Joachim hämtar upp mig, det blir att åka till stinsen för att han skulle kika på nånting. Jag får väl säga åt honom att vi inte får gå in i några butiker som jag vill, hålla i pengarna var det!


hahah, jag och cimpa förra året! Fulla och glada ser det ut som :)


Namnsmycken

Har velat ha ett namnhalsband i fin skrivstil hur länge som helst men det har inte blivit av, tänkte därför passa på att önska mig ett i julklapp i år, det är så stilrent och fint. Måste tipsa mammsen..



När jag hade hittat det här halsbandet hos
www.mittnamnhalsband.se råkade jag ju såklart kika vidare, fanns sjukt fina saker. Älskar personliga och betydelsefulla saker, exempelvis smycken.




På dem här där man graverade två namn var det så fint att man la till månadsstenen också! Men nu ska jag sluta drömma om fina smycken och istället lägga mig i sängen och sova gott :)


Dumma skor

Borde inte köpt, absolut inte! Och jag vill plugga till ekonomisk rådgivare? Dags att börja ta tag i min egna ekonomi först.. Men kunde inte låta bli, så tänker inte lämna tillbaka dem heller. Gillar dem, ganska mycket faktiskt! :)


Så less

Morgonen var supermysig men förmiddagen har inte vart något vidare, att man kan bli så arg att man nästan kokar. Men tänker lägga det åt sidan för nu sitter jag på tåget in och ska möta Carro som lär göra mig på bättre humör, för på något vis så lyckas hon alltid. Fina människa<3


Godmorgon!

Ligger och kikar vakna med the voice och dricker lite te! Såhär ser jag ut nu på morgonkvisten :) världens skönaste tofflor och mysiga morgonrocken till det!


Today

Blev en mysig fika med Louise i Jakobsberg, ska fixa lite här hemma sen kommer Marcus över lite senare! Skriver mer i morgon :)


Fin bild jag tog idag från altanen

Nu blir det satc innan jag kommer somna riktigt gott :)


Tuesday

Idag har det blivit en springtur, fixat med lite papper och så vidare. Ska snart åka till Barkarby med mamma och kika skor osv till mig! Sen blir det god middag och stor städning av rummet ikväll.


Monday

Lunchat och kikat butiker med Amy! Vi ses så sällan men varje gång vi ses så är det alltid lika roligt! Fick ett samtal också, Wihu snart börjar jag jobba heltid.. Fyfan vad glad jag är! Men lite nervös också :) nu sitter jag på tåget hemåt från stan, åker direkt hem till Marcus och stannar nog där inatt!


skön söndag

Efter middagen har vi mest legat och slappat framför beck! Marcus gick precic hem och jag ska göra mig iordning och lägga mig snart faktiskt. imorgon blir det stan för att träffa Amy, det blir lite julshopping och en lunch skulle jag tro!


Åh, älskar låten faktiskt!

:)

Skriver härifrån lite snabbt då jag fortfarande ligger i sängen. Gårdagen var rolig och framförallt trevlig! Tog en prommis upp till zäta där vi var ett gäng innan vi drog oss till sportbaren där det var riktigt mycket folk :) rolig nattpromenad blev det också där Daniel dels hoppade in i en buske! Hur som, idag blir det lugnt på förmiddagen och ikväll bjuder mamma mormor och Bertil, Daniel och Cissi och mig och Marcus på middag så det blir trevligt!


Rolig kväll igår!


awesom

Precis ätit god hemmagjord pizza och druckit lite vin. Nu väntar jag på att Marcus ska bli klar, sen blir det över till D&C en snabbis och sen iväg och bowla!


Godmorgon fina fredag!

Igår när jag kom hem blev det att laga en lasagne och sen ha lite hemmaspa kväll. Gjorde ansiktsmask, fixade naglarna och noppade/färgade ögonbrynen samt färgade fransarna, så skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning innan Louise kommer, det blir nog lite lunch och snack här hemma bara. Familjen Hokkanen har bjudit mig på middag ikväll så ska upp till dem direkt efter Marcus jobb, det blir mys. därefter går vi hem till daniel och cissi och förar lite innan det blir in till stan och bowla lite.
Så planerna för dagen är ganska så planerade, dags att sätta fart!


3 november

sådär då har jag avklarat en skön springrunda och en dusch med hårinpackning osv. Gör lite lunch nu och ska snart springa över till Jessi för lite vardagsmys, sånt gillar vi!


redan torsdag

Veckorna går så sjukt fort! Imorgon är det redan helg igen och jag längtar. Det blir lite förandes/middag hemma hos Cissi och Daniel innan vi är ett gäng som åker in och bowlar i stan. Riktigt länge sen jag bowlade faktiskt men det ska bli roligt.  Nu ska jag försöka göra mig iordning lite så man kan ta tillvara på dagen!


pasta ala frida

Ska hoppa in i duschen snart och göra mig iordning lite. Sen blir det en kortare prommis och förbi konsum och handla lite för att testa en ny pasta. Ska nog blanda i lite salami, champinioner och bacon. Mums! Marcus kommer över på middag och mys och sover sen över här. Mys-onsdag helt enkelt, dags att sätta fart!


Fikabreak

Mums!


hihi

Härlig dag med Ia igår, blev lunch hemma hos henne sen lite shopping i Solna. Kvällen spenderades hos Mackie (haha, vad fult det låter när man säger det) och är fortfarande kvar här.  SKa nog kila hem snart i allafall och lägga mig vid tvn ett tag, känner mig lite hängig faktiskt. Får se vad resten av dagen bjuder på, hoppas nån vill laga middag med mig idag i allafall för jag är ensam hemma.



surprise

Sådär då har jag bokat den lille överraskningen till min fina. Hoppas han blir glad, men det tror jag verkligen! Vågar inte lägga upp några bilder eller skriva vad vi ska göra än eftersom det är några veckor kvar, men åh vad jag längtar! Den helgen kan nog bli jäkligt bra förövrigt också eftersom det kommer vara stort party för grabbarna på lördagen på en klubb också.. Bra helg det där, längtar ihjäl mig :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!