happiness

Haft en superbra dag, är super glad och livet är bra. Tror det här blir en riktigt bra helg okcså, det ska jag se till att den blir! Hoppas på ett skönt samtal på onsdag också, men inte hoppas på för mycket. Och måndag får jag min nya mobil, blev den vita iphonen, yes. Nu ska jag ta ett glas vin och mysa ner mig i soffan innan kvällen erbjuder ännu mer mysigheter.


.


Pink


Ändrade planer

Planerna blev inte alls som jag hade tänkt mig idag, en del slutar aldrig att förvåna. Har i allafall fått myckt gjort idag, och nu tar jag det bara lugnt. Ska smälta maten lite och ta en långrunda tänkte jag, springa eller pw får vi se. Ikväll ska jag antingen träffa Tess och hennes fina Wilma som jag inte träffat än, eller så kommer Carro hit på massa mys.

Imorgon blir det i allafall en träff med Amanda, om det är fint väder ska vi luncha på alexandra. så mysigt, flera år sen vi hängde. Sen kanske hinna med att ta några glas vin med Amy innan jag ska träffa Marcus för en myskväll.


Good old days, haha- Jag och Amanda


mysdag

Varit med jessi idag, min fina vän. Lugn dag men alltid lika bra när man är med henne! Sen mötte jag Marcus för att gå till konsum. Gick sen hem till mig och lagade kyckling, ris med curry och myste framför idol osv. Nu kom jag precis hem till pappa och planerar morgondagen lite.

Ska börja med en ordentlig pw i allafall, i need it! Sen träffa Therese i jakobsberg för lite shopping och en fika. Ska försöka ta mig till gymmet efter det tänkte jag, och sist men inte minst kommer nog marcus över för middag, mys och sovsällskap imorgon kväll. Låter som att morgondagen blir strålande den med, love life.



Blivit lite beroende


sugen.


Life is pretty awesome

Förhoppningsvis har mitt simkort kommit idag så jag äntligen kan få tag på folk igen, ska bli så skönt. Man blir helt handikappad utan telefon ju. Hoppas också att polispapprerna har kommit så jag kanske hinner ta ut en ny Iphone i slutet av veckan, men ska inte hoppas på för mycket.

Idag kommer jessi i allafall över och hänger lite innan jag ska träffa Marcus. Får se vad vi hittar på faktiskt, men den här dagen blir nog jäkligt bra i allafall!


.


Nu har jag bestämt mig!



Precis på samma ställe ska jag ha en tatuering, sjukt snyggt och ganska ovanlig placering!


/


2011-09-26

Soulmates are people who bring out the best in you. They are not perfect but are always perfect for you.


Ny vecka och nya tag

Hade som sagt världens ångest när vi vaknade upp i lördags. Skulle egentligen in till stan och fira mina fina men jag orkade verkligen inte, mådde inte bra alls. Så var hemma lördag under dagen och deppade/sov. Gick sen upp till Marcus igen och mös innan vi gick och la oss ganska tidigt. Vaknade i söndags och segade mest hela dagen, planen var bio men vi flyttar fram det och så körde vi vår egna biokväll. Så åkte först upp till centrum och hämtade ut mina skor frän Nelly, ÄNTLIGEN. Sen hem och beställa pizza, poppa popcorn och ladda ner friends with benefits.
Vaknade återigen upp hos Marcus, haha känns som jag bor här! Men han åkte till jobbet för länge sen så jag ska hem snart o göra mig iordning osv inför intervjuvn idag, livrädd.

.


Ångest

Ingen bra dag idag, Jag och marcus vaknade upp bakis som aldrig förr.. började sen kolla efter min mobil men den är borta. KUL. Så idag har jag mest legat i sängen med ångest, världens bästa pojkvän gjorde i allafall frukost på sängen och låg och höll om mig hela morgonen, gjorde dagen lite bättre.


Yesterday


Soliga fredag



Ska dra iväg om en timma på intervjuvn och lite shopping, sen hoppas jag på att något kul händer ikväll!


nervöst

Är glad att jag fått tid för två olika intervjuver, men känner mig så nervös.. usch. Aja jag hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon bitti så ska jag se till att kamma hem något av jobben, åh skulle vara så oerhört skönt. Och båda är precis det jag vill jobba med för tillfället.

Imorgon är det intervjuv hos Uniflex (kundtjänst/ekonomiassistent) för en heltidstjänst och på måndag är det som receptionist på ett bemanningsföretag, också heltid. Det här ska bli spännande!

Imorgon är det helg också, som jag längtat.


Vill ha vår igen!


Ingen rubrik

Jag och Marcus tog en tripp över till Daniel och Cissi för att kika lite igår, superfint. Sen blev det middag hemma hos M och lite film osv. Sov kvar och vaknade precis, marcus åkte till jobbet för länge sen så tänkte göra lite frukost o kika lite tv innan jag går hem.

Idag ska jag träffa Ia, längtar. Det har inte hunnits med att ses myket på senaste, så får ta tag i det nu. Blir nog fika/lunch o lite kikandes i affärer i jakan. awesome


true


regning morgon

.. Men ändå mysig! Ska snart upp till vårdcentralen och sen tänkte jag åka hem och göra lite hårinpackning, ansiktsmask och så vidare innan Marcus slutar. Då blire lite vardagsmys hemma hos honom, me like.





memories



Den här kvällen/morgonen var nog en av sommarens bästa, världens härligaste kväll med underbaraste människorna. Vill ha tillbaka!


längtar till helg, igen!

Det är tisdag och jag längtar till helg såhär tidigt den här veckan okcså, tror jag måste börja jobba för att få ordning på lite rutiner nu! Den här helgen har jag i allafall massa roliga planer på g:

Fredag: det blir troligtvis bowling och lite krök med roligt folk
Lördag: Börja med att fira mina fina tjejor Carro och Amanda innan det blir en ordentlig utgång
Söndag: Bio & mys

Inte konstigt att man längtar, under vardagarna jobbar och sliter alla så man sitter ju mest hemma.
Nu ska jag i allafall göra mig iordning för att dra iväg till dansen, taggad!




.


high on life


Spanien



Åh vill tillbaka, fina tjejor!


Höstmys

Ställde klockan imorse för att ringa ett viktigt samtal! därefter såg jag det äckliga vädret och märkte att jag var ännu mer förkyld. Så nu ligger jag i sängen med laptopen i knät, kollar på rachel ray och dricker jättegott té, Ibland är hösten sjukt underbar!

Ska göra lite nytta idag ändå, blir att ta sig till skärholmen och möta mamma för lite shopping, åh ska försöka hitta lite roliga saker! Hoppas verkligen mina skor jag beställt kommer också.


Lycka


2011


-

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!




Underbara helg

Verkligen haft en supermysig och bra helg! I fredags på dagen mötte jag först upp Tess för en lång fika. Sen kom även Carro in till stan och vi kikade runt i stan lite innan det var dags att röra mig hemåt och göra mig i ordning. Blev först upp till Chriztian för att kika lite idol och dricka lite vin med mysigt folk. Jag Marcus och Jessi tog oss sen up till centrum och satt mestadels på Alexandra med lite liveband,drinkar och trevligt sällskap. Kom hem runt halv 2 men kom inte i säng fören rätt sent då jag och Marcus hoppade in i ett mysigt bad innan vi la oss. 

Vi vaknade vid 11 tiden och låg i sängen hela dagen med godis, massa gos, lite film, promenad och så vidare. 
 Tillslut blev det lite middag och snabbfix innan vi drog på oss myskläderna igen och gick förbi konsum innan det blev en myskväll hos Marcus istället, haha.. från en säng/soffa till en annan. Så det blev dipp med morötter och en bra film.

Nu är jag hemma igen. Dagens planer är att göra en storstädning i rummet, träffa min fina jess, äta lite god middag och kolla på bra tv. Så skönt!



Inte tagit några bilder alls i helgen, här är i allafall från vår mysfika i fredags!



soliga fredag

Nu blir det stan för lunchdejt och lite shopping!


Saknar


Kärlek

Det gäller inte att finna någon som man har lust att gå i säng med. Det gäller att finna den man vill stiga upp med.


-


någon av dessa blir det!



Gah så svårt det ska vara! Måste köpa helt vanliga svarta kilkackar, kan inte bestämma mig!


vardagsmys

Efter jobbet igår så kom Marcus över. Vi gjorde stora tacotallrikar och hamnade i matkoma haha. låg i soffan och tittade på lite roliga program innan båda hade somnat, gu man blir så trött av att jobba! Vaknade upp lite då och då men ingen av oss kunde hålla ögonen öppna haha. Det var hursomhelst supermysigt och vid 11 blev det sängen.

Nu är det torsdag och jag är ledig, ska in till stan med Jessi och köpa ett par jeans jag provat 4 gånger den här veckan, nu får det faktiskt bli ett köp! Kanske sätter oss i solen och tar en mysig fika också.


Lång jobbtisdag

Lång dag på jobbet, eller egentligen inte men det har gått så sjukt sakta. Vi har suttit och kollat på roliga filmklipp hela dagen i allafall, gjort att tiden går lite snabbare. Slutar tre och har en fullspäckad dag med härligheter. först blir det att gå på stan och försöka hitta ett par jeans samt nåt snyggt örhänge till Marcus, sen blir det att möta Tessie för lite fika och dansträning, längtar. Åker därefter direkt till min fina Ia och sover, allt för länge sen vi sågs!

Blir nog en bra dag det där!



-


im not surprised

Blev ingen bio utan ska fixa med lite annat idag! Om vädret fortsätter såhär ska jag försöka hinna med en fet PW i allafall. Längtar redan till helg, inte ok...


aah work work

Uppe tidigt, ska snart åka till jobbet. Efter blir det middag och bio på stan, bridesmaides.. äntligen! :)


-


I'm proud to say, I got you


11 september



Kom precis hem, nu blir det en superlugn söndag. Som tur var fick jag hem massa tidningar idag, passande!


saturdaynight

Helgen har varit supermysig än så länge! Igårkväll blev det inte GC utan Marcus kom hem till mig, titttade film, skrattade, massa viktiga frågor fick svar och vi hade en jätterolig och mysig kväll helt enkelt. Imorse kom min pingla hit så har vi solat och snackat, bra dag! Sitter och dricker ett glas vin nu, ikväll blir det nämligen kräftskiva hemma hos Jessi med hennes släkt. Även Marcus, Toffe och Zäta kommer förbi, big like.

Blir nog en bra kväll det här!



Tillägnad Jessi (bara du som läser min blogg ändå hehe!)



Sitter o försöker tagga till lite, är sååå trött. Men broshan vi kör, ELECTROPOOOOOP

life is good

Mys med min fina igår, blev lite middag och tvtittandes :) Idag har det blivit jobb så nu får vi se vad kvällen bjuder på! Blir nog något lugnt i allafall, kanske GC för lite drinkar eller nåt annat härligt en fredagskväll. Rätt lugnt blir det i allafall!

Fick höra lite skvaller idag på jobbet också, åh blev så glad!


-

Sitter och provar lite med texterna, så nu ska vi se hur det här ser ut! PUSS


happy


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!