Julafton

Skriver från mobilen så blir inte så långt inlägg. Julafton var i allafall underbar. Började hos Marcus mamma med Kalle anka, julklappsöppning, tomten kom och jätte god mat innan vi gick vidare till mamma där mormor, Bertil, Daniel ock Cissi, pappa och Anton var. Fick Jättefina julklappar, spelades massa roliga spel och drack drinkar. Så jul firade vi från 3 på dagen till 4 på natten! <3


långledigt

 
 
Snart slutar jag och då är jag ledig till den 3e. Så skönt. Det får firas med lite vin ikväll! Ska nämligen hem till Ia där det blir att ta vara på all tid som går. Hon flyttar ju till stöten nu så sista gången vi ses på i allafall en månad, hur tråkigt som helst. Men är såklart glad för hennes skull. Så det blir först lite julklappsöppning och mys för bara oss, sen kommer några fler tjejor så blir att äta middag och pimpla vin.
 
Hela helgen är faktiskt rätt fullspäckad, blir ofta så vid jul. Imorgon blir det upp tidigt för att åka in till stan. Fixa naglarna och handla lite smått innan jag möter upp familjen och vidare till morfar. Han fyller år så det blir att firas lite smått på dagen. Och sen söndag ska vi först till marcus pappa på dagen och fira jul, sen måste vi förbi barkarby outlet en snabbas innan det blir uppesitterkvällen hos oss. Mycket att göra men nära jul och det är mysigt. Och det är ju inte direkt några jobbiga saker som ska göras, bara mysa på lite olika ställen :)
 
 

Vilken fin dag igår!

 
Vid 10 hade jag körlektion och sen blev det en lunch med Ia i stan. Skönt att slippa tänka på uppkörningen hela dagen, jag är nämligen en sån som stressar upp mig för saker väldigt lätt. När jag sen kom till körskolan åkte vi direkt till trafikverket där jag körde upp. Och det gick super, och om några dagar dimpar körkortet ner i brevlådan, lycka. Inte nog med det, ca 30 min efter mig tog även min älskling körkort. Så himla stolt över oss båda och riktigt kul att vi tog samma dag.
 
 
Detta var vi såklart tvugna att fira lite. Så blev god middag och sen lite skumpa och god chocklad. Härliga dag!

fina helg, mormor 70 år

När vi kom fram till Mariefred i lördags checkade vi in och fick våra rum, ungefär såhär såg dem ut. Jättemysiga!
 
Därefter var det raka vägen ner till brunchen. Ni ska bara veta hur mycket och hur gott jag ätit den här helgen!
På brunchen fanns det goda smothies, scones, massa olika marmelader, frukt, ostar, skagen, bakelser osv.
 
 
Efter lite vilandes var det dags för champagne och så inne på mormor och bertils rum. där mormor även fick sina presenter. Haha bilden ovan är när mormor blir utsmyckad med massa ledtrådar. Hon fick en resa till barcelona av mamma :)
 
Vidare till 4 rätters menyn som var riktigt god. Huvudrätten var den ovan, med oxfilé. Till det ett "paket" med viner så man fick testa på olika till dem olika rätterna.
 
 
Daniel mormor och marcus!
 
 
Efter mycket snack, skratt och god mat gick vi ner till baren och tog några drinkar innan läggdags.
 
Vi var ju tvungna att hinna upp till frukostbuffén, mums!
 
Så så såg min lördag och söndagsmorgon ut. Hade det hur bra som helst, blev ett perfekt födelsedagsfirande för mormor :)
 
 
 
 
 

Lucia

fick gå hem tidigare igår, redan 4 istället för 6 pga systemfel. det var välbehövligt faktiskt. men trots det vart det ingen vila, raka vägen hem och så kom pappa. vi fixade och trixade lite med saker hemma hos oss och efter ett litet tag kom mamma så åkte vi iväg och övningskörde. raka vägen hem, laga mat och däcka i soffan! Sov super dåligt inatt, fick gå upp två gånger och ta alvedon för att mitt huvud sprängde så mycket, inte kul. Somnade i allafall om och vaknade utan huvudvärk så trodde den hade gått över, men nu är den tillbaka.. skumt! Men det är säkert spänningshuvudvärk skulle jag chansa på, typiskt mig att vara uppstressad över onödiga saker ;)
 
Systemet fungerar fortfarande inte, har haft lite smått att göra under morgonen men nu finns det inget. Och klockan är bara 10.30 så får se vad man kommer roa sig med resten av dagen. Ikväll blir det i allafall super lugnt, ska pussa extra mycket på min älskling för att båda vi var på dåligt humör igår..vi var väldigt tysta om man jämför med hur det brukar låta hemma hos oss haha. så massa mys blir det. Och imorgon är det helg, välbehövlig HELG. och den kommer bli super skulle jag chansa på, fira mormor med min fina familj i Mariefred.
 
 
 

life will smile for you

Onsdag idag och jag längtar redan till helg. Känner mig allmänt omotiverad inom allting just nu. inget är särskilt roligt och hatar att ha den känslan, inte likt mig. Det är säkert min pms som driver på det lite för tillfället också (haha!) men ändå.. måste hitta något nytt spännande att göra. första målet är självklart att ta körkortet, men sen måste jag börja fundera på vad jag ska göra.. plugga vidare så småningom och annars hitta det jobb jag verkligen vill hålla på med. Känner inte att jag utvecklas just nu, lär mig liksom ingenting nytt. Och tror det är det jag behöver för att hitta min lilla gnista igen. Så svårt att man kommer in i rutiner också och inte "orkar" ändra på så mycket, men ska fundera på vad jag vill göra i fortsättningen så får vi se vad som händer :)
 
Haha, nu lät detta som att jag är jätte deprimerad och det är jag verkligen inte, mår faktiskt jäkligt bra, är bara några bitar som måste falla på plats.
 
 
 

julbak

 
I lördags hade vi ju julbak hemma hos mig. Så mysigt, fina vänner.  Här var allt vi skulle baka med, massa pepparkaksdeg, nonstop, mashmellows m.m.
 
Några bilder från koncentrerade människor, krävande att baka ;)
Och detta lyckades vi åstadkomma. (och detta är anledningen till att jag inte tar massa egna bilder, ni ser ju kvalitén!). Blev i allafall knäck, ischocklad, peppisar, rockyroads och lite annat gött. Får hoppas vi kör det här som tradition, verkligen jättemysigt :)

Några timmar kvar till helg

.. och det ska bli såååå skönt!
 
Måste jag säga att veckan har gått fort? Ni är nog vana att höra det av mig ändå. I allafall, ikväll blir det lugnt för min del. Har tagit fram kött som ska bakas in ikväll med någon god potatis till. Någon bra film ska det nog bli också innan man däckar i soffan. Imorgon blir det massa julmys. Kommer lite kompisar över så ska vi baka massa peppisar, knäck, ischocklad, rockyroads och annat gott. Självklart lyssna på julmusik, dricka glögg och mysa! Ska bli riktigt kul. Det blir hela dagen så kvällen får vi se vad som händer.
 
Söndag har jag inte så mycket planerat. Blir att kliva upp relativt tidigt för att klippa mig. ska bli så jäkla skönt. Just nu går det inte att göra någonting med mitt hår för att det är så slitet. Så blir en lugn helg men med lite härliga aktiviteter ändå!
 
 
 
 
Kanske blir något sånt här mumsigt idag också? Man köper ju alltid en godispåse på helgerna jämt, fast något sånt här är så gott och enkelt!

Hey

Snökaos som bara den utanför fönstret. Men då fick jag prova på att köra bil i sånthär väder också.. Hade nämligen körlektion imorse. Det gick super, men man kunde ju inte direkt följa spår utan det var bara stora vallar på vägarna. Riktigt taggad för körkort nu! Igår mötte jag upp ia efter jobbet. Blev en väldigt snabbis på gamla stans julmarknad då den inte är så jättemycket att se faktiskt, men sen satte vi oss på ett mysigt café. Blev en rätt snabbis men kul att hinna ses överhuvudtaget.
 
 

Jul i all ära

 
Varför är det så många som inte gillar julen? Jag tycker det är så himla mysigt. Förhoppningsvis ska jag få älskling att ändra åsikt lite i år i allafall. Första julen med honom eftersom han var i thailand förra året. Ska bli så härligt tycker jag. Helgen har vart riktigt julinspirerad okcså, i fredags åkte jag hem till Ia. Där fick jag massage vilket var välbehövligt och sen bakade vi lussebullar, drack glögg, kollade mysteriet på greveholm och hade så mysigt, bästabästa vän!
 
Lördags åkte jag och mamma till Stinsen och fick lite julklappar köpta och sen åkte jag hem och slog in lite julklappar innan jag gjorde mig iordning. Vid 6 tiden var det middag hos mamma med Marcus mamma och man. Det var så himla trevligt! Från 18.00 till 02.00 satt vi vid matbordet och hade superkul/trevligt. Älskar familjestunder. Söndagen blev super lugn, mamma kom över under tiden det var visning på hennes hus. Så blev lite fika bara. sen åkte jag och älskling vidare till Coop och köpte julskinka som vi tillagade. Fick bli middag, så gott. Nu har jag lunch och ska ut i kylan och kika julklappar. Ett helt inlägg om jul.. känslan början falla på plats!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!