Så sant!


tjoho

Ingen tur hade jag den här gången heller dessvärre. Och dyngsur är jag efter min lilla runda på stan! Hann i allafall läsa ut körkortsboken samt lite fika. Kristin hade bakat god mazarinkaka, vilken lyx va!
 

Underbara fredag!

Det öser ner och har gjort i ett antal timmar, men när man ändå bara sitter inne på ett kontor och stirrar in i skärmen kan det vara lite mysigt, tills man måste gå ut! Ikväll bli det också bara hemmamys så vädret gör inte så mycket, hoppas dock på bättre imorgon! Gårkvällen blev superlugn. Vi blev sugna på flingor så gick ner till konsum för att handla lite, hade dock ganska olika åsikter om vilka vi skulle köpa tills marcus fick sin idé "men vi köper ett varsitt paket i stället" och hoppade på kalaspuffarna haha!
 
På lunchen idag ska jag ner till specsavers och kika på glasögon. gjorde synundersökning på min semester då jag ser ganska dåligt framför tvn och så. Därför blir det ett köp, måste bara hitta ett par som passar. hur svårt som helst! Har varit inne på dem flesta synoptikerna så jag hoppas på lite tur idag :)
 
 
 

Svårt med rubriker när man bara skriver massa strunt..

Snart är det lunch och då ska jag även springa iväg och köpa en snygg stickad tröja som jag hittade i går. Frågan är bara färgen, vill egentligen köpa vinröd.. men jag vill ha allt i vinrött just nu och det är ju inte så roligt om det ser ut som jag har samma kläder på mig varje dag! Blir kanske marinblå istället :)
 
Springtur efter jobbet idag. Om det är fotboll på tv får vi se om mamma vill ut och övningsköra lite också, annars sparar vi nog det till helgen och så blir det lite mys hemma ikväll bara. Återstår att se!
 
Och imorgon är det redan fredag och första jobbveckan efter semestern är avklarad. Fredagkväll blir superlugn och lördag ska jag och Ia hitta på något bus. Sova ut ordentligt ska jag göra i helgen också!
 
 
 
 

!


Höst

Kylan har redan börjat smyga sig på! När de blir lite kallare och höstigare så är jag redo i allafall, hittat höstjacka. Är riktigt nöjd faktiskt :)
 

Godmorgon!

Vaknade av en rejäl förkylning och iskallt ute! I augusti, helt sjukt. Men jag ser faktiskt fram emot hösten och vintern lite så det var inte hela världen! Marcus hade lagat god middag när jag kom hem och sen blev det mest mys resten av kvällen.
 
Idag måste det tränas, dags att komma igång nu! Måste förbi pappa någon dag i veckan också, han håller på att packa för fullt inför sin flytt och han hade hittat lite kartonger med mitt namn på, spännande.

Reality

Och så var man tillbaka till verkligheten! Inte riktigt redo men det är bara kämpa på..Har haft en lugn och skön semester i allafall, nästa ledighet- jul!
 
 
 

my week

Inte blivit mycket skrivande här inte, men det beror på att jag tar vara på semestern fullt ut! Hela förra veckan var vi på daniel och sandras landställe. Fiskade, kräftskiva och massa mys! Fredagkväll var vi hos zäta ett tag och sen bara hem så att man var på g i lördags då dt var drinkkväll. Jag, Jenny, Ia, Cissi, Jossan och Jennifer gjorde jättegoda drinkar och hade super trevligt.
 
Gårdagen började med att övningsköra! I veckan blir det att boka körlektioner också :) eftermiddagen spenderades med  köpt kina/thaimat samt fotboll hemma hos oss :)
 
Nu är det måndag och vi har en veckas semester kvar där vi inte har så mycket planerat. idag ska vi in till stan och mysa lite i allafall. Shoppa, käka lunch och eventuellt bio! 
 
 
Från drinkkvällen i lördags :)
 

semester om 8 timmar!

Ser att det är fler och fler som besöker min blogg, kul! Nu sitter jag på jobbet och räknar ner timmarna!
Idag är det fredag och än så länge ser vädret fint ut, men lär väl komma lite regn sen! Hur som helst, får se hur kvällen blir. Som jag känner nu blir det en myskväll och bara njuta av semestern med lite vin och godis hihi, men vi brukar ju oftast ändra oss i slutändan så får väl se ;)
 
Imorgon ska jag övningsköra på morgonen, någon som har tips om bra trafikskola förresten?
Sen förhoppningsvis ska vi ta tag och måla balkongen så vi kan börja göra den lite fin. Och kvällen blir det massa mys/lite party med ia. Vi ska nog börja med en uteservering som har vattenpipa osv om det är fint väder. Då tänker jag tillbaka på london, det gjorde vi flera kvällar då!

NU!

..slutar jag, blir en vända till chilli med ia! Sen hem och laga middag och se en film. Vi ska prova på någon ny pastarätt, spännande! Hörs mer imorgon, sista dagen innan semestern, kommer må som en kung!
 
 

Thats my girl

 
Min bästa vän tog körkort idag! Hon skrev förra veckan att hon klarade teoriprovet så vi firade med glass. Men hon ville inte avslöja när det var dags för uppkörning. Så snacka om att jag blev chockad när hon skrev att hon hade klarat det. Jag var helt säker på att det var några veckor kvar! Men jag är så stolt, hon är så duktig. Hon har inte övningskört länge alls, men varje gång hon ger sig in på något så gör hon det fullt ut. Visste att hon skulle klara det! Nu är det min tur, ska bara få lite av Ias motivation först! Men GRATTIS tjejen. På söndag ska vi ut och slira! <3

Godmorgon!

Nu räknar man ner dagarna ordentligt.. hjärnan har redan tagit semester för kommer inte alls upp på mornarna. Jäklar vad vi ska sova länge, göra stora frukostar framför tvn och utnyttja dagar! Längtar ihjäl mig. Igår kom jag hem runt 7 efter att fixat naglarna. Vi började laga lite mat sen kom även mamma över så tittade vi på Johan falk. Lyxade till det med glass och hallon okcså, yummie.
 

.

Igår blev det massa mys efter jobbet. Tacokväll och två johan falk filmer. Ska se en till idag, dem är rätt bra faktiskt!  Men först blir det att fixa naglarna efter jobbet, jäkligt behövligt.
 

ellos

 
Nästa inköp, garanterat! Jäkligt snyggt överkast. Och passar ljusblåa väggar ;)

liten lista!

 

Vad gjorde du kl 08 i morse? Var på jobbet
Vad gjorde du för 15 min sedan? för 15 min sen satt jag fortfarande på jobbet ;)
Vad har du druckit idag? Vatten och te!
Vad var det senaste du åt? Kött med potatis
Vad var det senaste du köpte? Frukost i morse!
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? Soligt och varmt, härligt!
Godaste glassmaken? melon eller päron!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, till viss del!
Sover du tungt? Ohja det gör jag! På senaste har jag dock pratat i sömnen en hel del 
Drömmer du mardrömmar? Ja det händer.. 
Trivs du med ditt jobb/plugg? Absolut!
Favoritklädsel? Jeansshorts och linne/tröja, eller tighta jeans med en blus.
Vad ser du om du tittar till höger? alla kuvert jag har pulat med idag!;) 
Vad gör dig glad? Marcus, alla vänner och min underbara familj. + att jag har semester på fredag!
Vad ska du göra härnäst? jobba klart sen åka och ta sista vaccinsprutan
Höger eller vänsterhänt? Vänsterhänt
Humör just nu? Helt okej!
Favoritgodis? Apelsinkrokant eller svart/röda sura godisar
Kläder just nu? svarta jeans med vit blus!
Hur många kuddar sover du med? En eller ingen kudde! Medans marrcus har 5 på sin sida!
Spelar du något instrument? Nope!
Morgon eller nattmänniska? Lite av varje tror jag 
Vad är viktigast för dig? Alla nära och kära i min omgivning
Är du kittlig? Ja det är jag!
Stjärntecken? Kräfta
Äckligaste insekten? Alla är riktigt äckliga. Men spindlar är verkligen inte min grej 
Stökigt eller välstädat? Välstädat, kan bli galen ifall det är stökigt.
Vad längtar du mest efter just nu? semester, semester och semester vilket också innebär kvalitetstid med min älskling + fina vänner. Och förhoppningsis lite sol på det också!

I need some help!

Vi har ett ljusblått sovrum! Egentligen borde det inte vara några problem alls att matcha, men jag tycker det är rätt krångligt. Så hjälp mig nu!  Vi har alltså ljusblå väggar, svart sänggavel och svarta sängbord. Vill ha ett riktigt mysigt sovrum inte "kallt"
 
 
Just nu!

strunt och trams

Här har det inte blivit mycket skrivandes, har haft en hel del att göra på jobbet. Och i morgon är det redan fredag igen och sista helgen innan semester ;) Kvällen imorgon blir lugn, myskväll för hela slanten. Massa godis, god mat och mys. Däremot lördag ser det ut som vi åker in till stan om det är fint väder och hänger i någon park med lite vin osådär, picknick helt enkelt ;)
 
Hade ju vart kul om man fick lite färg den här sommarn också... det här var liksom maj förra året! Aldrig vart såhär blek en sommar!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!