Massa mat!

 
Igår åkte vi hem till mammas nya lägenhet. Kommer bli så bra när allting är klart där, super fin lägenhet verkligen! Blev tapas till middag. ni ser ju hur mycket! Så jäkla gott :) Väl hemma var det bara att gå och lägga sig för att vara pigg idag, sista dagen på Proffice och det är faktiskt riktigt skönt. Är taggad på något nytt nu!
 
Efter jobbet ska jag träffa ia en stund, jag hoppas på ett glas vin - det är ju trots allt fredag och jag måste festa till det lite att det är nya äventyr på g! Men annars blir kvällen rätt lugn skulle jag tro :) Ha en bra helg alla!
 
 

Godmorgon!

Igår efter jobbet blev det raka röret till marcus mamma & Danne på middag. bjöds på kallops, har aldrig tyckt om det särskilt mycket tidigare men det var riktigt gott. Efter det var det hem och slappa i soffan men jag blev så uttråkad att jag gick ut och sprang! Måste jobba på min kondition så det blev lite intervaller, riktigt skönt.
 
Somnade sen sött. Idag är det jobb på schemat, är hur förkyld som helst så blir en riktigt lugn helg för min del så jag är 100% bra till måndag då jag startar nya jobbet. Idag ska vi i allafall hem till mamma efter jobbet och kika i nya lägenheten då hon flyttade till sumpan igår. Ska bli jätte spännande!
 
 
 
Jag i lördags, våren är verkligen på väg nu!

3 april

 
Godmorgon! Igår blev det storhandling direkt efter jobbet och sen blev det lite middag innan båda somnade i soffan! Provade på en ny maträtt igår, har tröttnat på vardagsrätterna vi brukar äta, blir ju oftast samma. Så igår slängde jag ihop en kasslergryta/sås tillsammans med ris. Det var faktiskt riktigt gott och gick hur fort som helst att göra, kommer definitivt göras igen. Och nu längtar jag till matlådan!
 
För er som är lika dåliga på att hitta på maträtter som mig så lägger jag upp receptet här:
 

Ingredienser

400 g kassler
50 gr marinerade soltorkade tomater
3 vitlöksklyftor
1 msk smör
4 dl matlagningsgrädde
1 köttbuljong
2 msk tomatpuré
2 dl creme fraiche
1 dl färsk basilika
 

Gör så här


Strimla kassler och soltorkad tomat. Skala hacka vitlöken. Bryn kassler och vitlök i smöret. Häll i grädde och smula i buljongen. Låt sjuda 5 min.
Tillsätt tomatpuré, creme fraiche och soltorkad tomat. Låt koka upp. Strö över basilika. Inget salt eller peppar behövs. Servera med ris och grönsallad.       


   

                     

Träning

 
Är verkligen taggad för träning just nu, gick super förra veckan och nu ska det fortsätta så har jag bestämt mig för! Älskar Joel Kinnamans citat "träning ska vara blod,svett och tårar. Inte fruktsallad,kesella och instagram." Så sant, instagram är ju mest bilder på nyttiga maträtter osv där dem tränar. Jag är väl lite motsatsen, älskar frukt osv men är riktigt godis och sötsugsgalen. Men så länge jag tränar tycker jag det är okej faktiskt. Man måste få unna sig!
 
Som ni ser på bilden högst upp har jag börjat med "Kick-ass april" där man ska göra övningar varje dag för att förhoppningsvis se resultat i slutändan. Spännande!

Haft en bra påsk?

 
Så jäkla skönt att ha lite extra ledighet, det gör verkligen skillnad! I torsdags blev det en lugn kväll, tittade på SATC filmen och mös bara. vaknade upp fredagen av strålande sol så blev en pw och sen fix för att åka till barkarby där jag kikade på lite träningsskor osv. Sen ner till mamma på påskfika innan det blir vidare på påskmiddag hos marcus moster!
 
I lördags träffade jag fina therese på dagen, från min gamla klass. det är verkligen roligt när vi ses för vi är jätte nära och kan prata om allt, trots att vi ses en gång om halvåret ungefär!  Jättefint väder då också så vi åt först lite lunch och sen satt i kungsträdgården med en kaffe. Kvällen blev super också, kom lite folk hem till oss också. Jag och jossan körde stress, så jäkla kul haha! Tiden gick jätte fort och plötsligt var klockan 06.00 och dags att sova. Vaknade upp och mådde faktisktt bra med tanke på mängden vi drack! Blev våfflor hos Jonas och joss och sen hem och städa upp allt osv. Igår var sista lediga dagen och jag njöt fullt ut. På dagen blev det pw och mys hemma och sen var vi hos pappa på trerättersmiddag.
 
Nu jobbar jag sista veckan på mitt jobb och sen har jag nya spännande utmaningar framför mig! Är nervös men längtar.
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!